🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
Mrs.P wrote:A czułyście parcie na szyjkę? Od kiedy? Miałyście jakieś 'objawy'zbliżającego się porodu?
Ja nie, ale pamietam, że dziewczyny pisaly o tym przy koncu ciąży.
Jutro donoszona ciąża. Gratulacje 🍾☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2021, 17:57
Mrs.P lubi tę wiadomość
-
Kora88 wrote:Mrs P. A ty masz jakieś już oznaki? Gratulacje 37
Miśka super 💓
Na pewno śluz mi się zmienił co nawet pomiędzy luteiną zauważyłam, bo dopiero odstawiłam. Mam wrażenie, że dziecko pcha mi się na szyjkę czasami, bo czuje taki prądo-ból, aczkolwiek wcześniej zastanawiałam się, czy nie ma to związku z podniesionymi leukocytami w moczu, ale z wczorajszego badania mocz jest już ok. Piję żurawinę profilaktycznie. Ogólnie na koniec ciąży już mam problem z tym sikaniem, bo bywa, że parcie duże, a moczu niewiele. 😅
Martwi mnie ta sytuacja z covid, bo pół rodziny partnera przechodzi, a w Bydgoszczy zaczęli robić testy i jak wynik dodatni, to podobno do Grudziądza transportują. -
Mówiłam w zeszłym tygodniu mojej nefrolog, że też jakby tego moczu mniej, coś jak u Ciebie, to też mówiła żeby żurawinę przegryzać, także dobrze robisz już na prawdę końcówka
Ja mam straszne bóle krzyża i kłucie w kroku:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2021, 19:42
-
Ja miałam straszne mdłości. Przesypialam przez to cały dzień praktycznie. Przeszłam wszystko chyba. Najbardziej pomagało wciskanie w siebie wody tyle ile się da 😁 i trochę kwaśne jabłka. Gumy z imbirem nie pomogły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2021, 10:47
Miśka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiśka01 wrote:Jaki polecacie dobry lek na mdłości?!
Polecam spróbować czysta wodę kokosową, mnie ratowała jak miałam zgagę w ciazy w dziewczynkami i teraz z synkiem, również polecana przy silnych nudnościachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2021, 12:14
Miśka01 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Dopiero ogarniam rzeczywistość 🙈.
Urodziłam 28.03 o godz 19:18, 3940g szczescia! Dochodzimy do siebie i walczymy z żółtaczkaEmma_, Kora88, Kaach, Anulas, Glonojadek, Miśka01, Gaja88, Catlady, antonna lubią tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
Chłoniak hodgkina - remisja
01.2023 - naturals
Wygrałam z chłoniakiem i niepłodnością 👧👦 ♥️ -
nick nieaktualnyMartynkowo wrote:Cześć dziewczyny! Dopiero ogarniam rzeczywistość 🙈.
Urodziłam 28.03 o godz 19:18, 3940g szczescia! Dochodzimy do siebie i walczymy z żółtaczka
Zaglądałam na forum i czekałam na ta wiadomość, gratuluje! 😍
Jesteście w domku czy w szpitalu zostaliscie?Martynkowo lubi tę wiadomość
-
Ale_ks wrote:Zaglądałam na forum i czekałam na ta wiadomość, gratuluje! 😍
Jesteście w domku czy w szpitalu zostaliscie?13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
Aaaaa i jeszcze dziewczyny chciałam Wam napisać!
PORÓD NIE JEST TAKI STRASZNY 😍😍🤭🤭.
Po wszystkim powiedziałam, że mogę drugi raz 😂😂😂😍.
Pisze to bo sama przez większość ciąży słuchałam jaka to masakra, a ja uważam, że boli, ale do zniesienia i bez traumy .Emma_, Kora88, Kaach, Catlady lubią tę wiadomość
13 lipca 2020 transfer ☘️
6 dpt beta 43,51
8 dpt beta 128,8
15 dpt beta 2278
10.08.2020 jest ❤️😍
Na zimowisku :
❄️❄️❄️❄️❄️
01.2023 - naturals
nick nieaktualnyEmma_ wrote:Kinga, a jak ty się czujesz? To już niedługo... 😊
Dziękuje, że pytasz raz jest lepiej raz gorzej, ciąża jak juz mamy pociechy przy sobie jest całkowicie inna nastawiałam się psychicznie, że mogę spędzić wiele tygodni w szpitalu jak z dziewczynkami, ale udało się, że były krótsze hospitalizację,ogólnie czuje się dobrze, do dziś pamiętam ten dzień powrotu że szpitala a teraz jak patrzę na biegające dziewczynki, które w sierpniu skończą dwa latka to nie wiem kiedy ten czas przeleciał.
A Ty jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2021, 10:42