🌷MedArt w ciąży🌷
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Helena93 wrote:U nas po prenatalnych wszystko ok, serduszko zdrowe ❤️, oczywiście moje ciśnienie wybijo tak, musiał dłużej poleżeć i wziąść tabletkę...
W sobotę kolo kliniki na Polnej w Pati i Maks są jakieś targi 🙂
Były duże opóźnienia wczoraj do Sz.? 🤔
Ja mam jutro wizytę u Dr Sz. ostatnie badanie trzeciego trymestru ✊🍀🤰Mad_red lubi tę wiadomość
-
My dzis po usg, ech Mam małowodzie II trymestru.. skierowanie na badanie czy malutka ma cos z nerkami. Nie wiem co dalej jestem załamana. Od tygodnia jestem chora. Nie wiem w sumie na co slabo sie czułam dzis wymioty. Cos mnie męczyło na żołądku. Może to tez ma wpływ? Słyszał cos ktoś?
-
Justyna, co u Was? Jakieś wieści?
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2020, 22:52
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Bąbel wrote:Super ze wszystko dobrze 🍀
Były duże opóźnienia wczoraj do Sz.? 🤔
Ja mam jutro wizytę u Dr Sz. ostatnie badanie trzeciego trymestru ✊🍀🤰
Daj znać koniecznie Bąbel po wizycie. Oczywiście trzymam kciuki 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚
Justyna mam nadzieję, że sytuacja opanowana 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚Bąbel lubi tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
nick nieaktualnyMamka92 wrote:My dzis po usg, ech Mam małowodzie II trymestru.. skierowanie na badanie czy malutka ma cos z nerkami. Nie wiem co dalej jestem załamana. Od tygodnia jestem chora. Nie wiem w sumie na co slabo sie czułam dzis wymioty. Cos mnie męczyło na żołądku. Może to tez ma wpływ? Słyszał cos ktoś?
Mam dzisiaj wyniki tej glukozy i na czczo 68 po 1h 98 po 2h 79 . Sprawdzałam i chyba ok ale któraś tu pisała że jakieś nowe normy są wprowadzone zaniżone i wolę się upewnić .Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 08:28
-
nick nieaktualnyZa dużo za dużo wrote:Dużo odbiega od normy ? Wiesz jak sam Kru stwierdził dr Sz lubi nastraszyć pacjentki a niekiedy nie jest źle . Ja znowu tych wód miałam za dużo więc wydaje mi się że to się unormuje. Dziewczyny z tamtego forum piły chyba medargin na to ale pewną nie jestem może ktoś pamięta .
Mam dzisiaj wyniki tej glukozy i na czczo 68 po 1h 98 po 2h 79 . Sprawdzałam i chyba ok ale któraś tu pisała że jakieś nowe normy są wprowadzone zaniżone i wolę się upewnić .
Według mnie krzywa masz idealna 🙂
Bąbel - tutaj nie pomogę, ja pierwsze prenatalne miałam w Medart, później zmieniłam lekarza prowadzącego i już u Niego robiłam badanie 2 trymestruWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 08:51
Bąbel lubi tę wiadomość
-
Za dużo za dużo wrote:Dużo odbiega od normy ? Wiesz jak sam Kru stwierdził dr Sz lubi nastraszyć pacjentki a niekiedy nie jest źle . Ja znowu tych wód miałam za dużo więc wydaje mi się że to się unormuje. Dziewczyny z tamtego forum piły chyba medargin na to ale pewną nie jestem może ktoś pamięta .
Mam dzisiaj wyniki tej glukozy i na czczo 68 po 1h 98 po 2h 79 . Sprawdzałam i chyba ok ale któraś tu pisała że jakieś nowe normy są wprowadzone zaniżone i wolę się upewnić .
Do kru jade 23.09 bo przenioslam.sie juz do swojego gina w mieście i to on wczoraj zwrócił.na to uwagę. Norma jest min 7 a ja wczoraj 4.. -
Dziewczyny moje Kochane po dzisiejszym obchodzie lekarze stwierdzili, że brzuszek jest mniej napięty. Już mnie dzisiaj wewnętrznie nie badali ani nic żeby tam nie grzebać i nic nie pobudzac. Mowią, że im mniej tym lepiej. Zdecydowali, ze jeszcze troche pociagniemy ta kroplowke, co prawda już mam ją długo i są skutki uboczne, trzęsie mną trochę i serce mi waliło ale dali mi na to lek i jest lepiej. Dla mnie takie niedogodnosci to zaden problem. Zgadzam się na wszystko. Tak więc kolejny dzień leżę, staram się myśleć pozytywnie. Mam fajne dziewczyny w pokoju i to chyba też dużo daje, że nie jestem sama i mogę myśli skierować na inny tor. Dzisiaj jest rowniotko 27 tydzień. W piątek modlilam się o każdy dzień, teraz już coraz śmielej i z ogromną nadzieją liczę na kolejne tygodnie. Dziękuję Wam za pamięć i możliwość wygadania się. Każda forma wsparcia jest dla mnie teraz niezwykle ważna. Walczymy dalej🤞🤞🤞🥊🥊
Matilda19, Glonojadek, Bąbel, Mad_red, Martynkowo, Gaja88, antonna, Luluiza, Catlady lubią tę wiadomość
21.09.2020 - ❤❤ -
Justyna oby jak najdłużej z tą kroplóweczką a nawet też bez niej jak będzie trzeba, leżę tyle ile mogę razem z Tobą Tak się przyzwyczaiłam do Twoich bliźniaków że traktuje jak swoje i dla mnie każdy mój dzień też jest Twoim dniem
Bąbel kciuki za dzisiejsze badanie 3 trymestru!!
Za dużo za dużo - wyniki masz bardzo dobre, patrzysz na normy które podaje labolatorium
Mamka92 - a kiedy masz kolejną wizytę? tego 23.09 u Kru? Nie lubię sytuacji jak dwóch lekarzy mówi coś innego, idzie zgłupieć. Coś na te małowodzie przepisał? Zalecił? Skierowanie na badanie jakie konkretnie jak ma wyglądać czy to sama kontrola? :> nie denerwuj się tam za dużo :*
Ja wczoraj po drzemce wysmarkałam nos z dużą ilością krwi, ale już się nie powtórzyło. W nocy coś wypociłam z siebie i dużo lepiej się dzisiaj czuje. Na nic się nie narażam ale chyba przesilenie źle na mnie wpływa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 10:46
Bąbel, JustynaFrog lubią tę wiadomość
-
JustynaFrog wrote:Dziewczyny moje Kochane po dzisiejszym obchodzie lekarze stwierdzili, że brzuszek jest mniej napięty. Już mnie dzisiaj wewnętrznie nie badali ani nic żeby tam nie grzebać i nic nie pobudzac. Mowią, że im mniej tym lepiej. Zdecydowali, ze jeszcze troche pociagniemy ta kroplowke, co prawda już mam ją długo i są skutki uboczne, trzęsie mną trochę i serce mi waliło ale dali mi na to lek i jest lepiej. Dla mnie takie niedogodnosci to zaden problem. Zgadzam się na wszystko. Tak więc kolejny dzień leżę, staram się myśleć pozytywnie. Mam fajne dziewczyny w pokoju i to chyba też dużo daje, że nie jestem sama i mogę myśli skierować na inny tor. Dzisiaj jest rowniotko 27 tydzień. W piątek modlilam się o każdy dzień, teraz już coraz śmielej i z ogromną nadzieją liczę na kolejne tygodnie. Dziękuję Wam za pamięć i możliwość wygadania się. Każda forma wsparcia jest dla mnie teraz niezwykle ważna. Walczymy dalej🤞🤞🤞🥊🥊
To dobre wieści. A lepsze samopoczucie psychiczne też bardzo dużo daje 😁.
Dalej mocno trzymam kciuki 🍀🍀🍀🤞🤞🤞💚💚💚JustynaFrog lubi tę wiadomość
Styczeń 2012 IUI nieudana
Luty 2012 IUI - Antoś, wcześniak z 32 tc
Listopad 2018 - podwójna ciąża - jedna w macicy a druga w jajowodzie- poronienie pierwszej a 2 tyg później usunięcie drugiej z jajowodu (nikt nie wiedział o jej istnieniu, tylko wciąż rosnące HCG)
Grudzień 2019- Sono HSG i niedrożny prawy jajowód
38 l., AMH 0.35
RZS
14 stycznia 2020 IUI 😢
8 luty 2020 druga IUI 😢
23 marca 2020 naturalny cud❤️. 16 kwietnia beta 59,28/ 20 kwietnia beta 289,73/5 maja jest serduszko ❤️😍
-
Bąbel już po badaniu? Duże są opóźnienia?
Bąbel lubi tę wiadomość
starania od 2015 r. , PCOS, endometrioza II st, Hashimoto, IO, morfo 1-4 %, AMH- 3,6
2018-2019 - 2 IUI, 3 procedury, 3 transfery- laparoskopia i histeroskopia
zmiana kliniki
4 IMSI - 01.2020 r.
1 transfer - 5.05.2020 - blastka 5.1.1
beta 7dpt - 49,3 mlU/ml; 9dtp - 155,6 mlU/ml; 13dpt - 875,6 mlU/ml; 15dpt - 1450 mlU/ml, 30dpt
2 transfer - 25.02.2022 - blastka 5.1.1 -
3 transfer - 24.03.2022, 10 tc 💔😭
4 transfer - -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamka92 wrote:Do kru jade 23.09 bo przenioslam.sie juz do swojego gina w mieście i to on wczoraj zwrócił.na to uwagę. Norma jest min 7 a ja wczoraj 4..
Tak jak Za dużo napisała. Dziewczyny medargin mialy i duzo pić. Nie pamiętam czy cos jeszcze.
Za dużo tylko pozazdrościć takiego wyniku👍
Justyna cieszę się z kazdego kolejnego dnia🙏🙏🙏
Co do przeziębień to sezon w pełni. Też mnie cos kręci.
Ja dalej ćwiczę przed przyjściem na swiat Malej, słabo śpię parę godzin dziennie 🤦😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 12:45