Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kochane:***
Mania cudownie!! Wszystkiego dobrego dla Twoich cudownych dzieciaczkow-calej trójki!!
Eeeeeee głupie! Pieprzycie tam. Na pewno z was Laski:-*:-* wrzucać foty:-D a ne.
Ja marse by rzucić uda i brzuszka troszkę. Cycki moga zostać.
Z brzucha zeszło mi35cm.
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Marysia jutro Ci wstawie zdjęcie mojego brzuszka
Karola wydaje mi sie że można.tym bardziej że nie istnieje coś takiego jak dieta matki karmiącej ale jak będziesz kp to żadne diety Ci potrzebne nie beda tak szybko schudnieszKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
nick nieaktualnyKarola - można, byle nie restrykcyjne żebyś nie nabawila sie anemii czy imnych niedoborów, jak dziecko wszystko z Ciebie wyciągnie, bo wiadomo że jak karmisz to potrzebujesz więcej kalorii, nie wiem o ile dokładnie Po prostu odżywiaj się zdrowo i zobaczysz jak przy kp Ci waga poleci
Zosiulka skończyła dziś 8 tygodni. Jeszcze chwila i 2 miesiące. Matko, kiedy to zleciało?
ja dzis po pierwszych cwiczeniach, czuje sie jak młody Bóg, ale kurde znowu plamienie mam po wysiłku. Może zaczynam po takiej przerwie za bardzo intensywnie?
Loko - to mój brzuch, flak dużo pracy mnie czeka nad nim no i muszę zmniejszyć obwody ud
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea4559398b35.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77030f2168c0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 11:06
-
Hej wam :*
Zaczynając odniosę się do waszego tematu o ćwiczeniach i dietach.. od pewnego czasu obserwuję na IG pewną kobietę, która jest trenerem personalnym i dietetykiem i można podjąć z nią współpracę online. I to też zamierzam zrobić gdy dojdę do siebie po porodzie.. Pani ta układa diety indywidualnie, odpowiednio dobrane oraz układa ćwiczenia.. na siłowni czy to w warunkach domowych. Sama niedawno urodziła dziecko, także kieruje też to wszystko do świeżo upieczonych mam, karmiących czy też nie. Oglądając postępy jej podopiecznych jestem pod wrażeniem i jak bym mogła to już bym jechała z ćwiczeniami, taka jest kobitka motywująca!
Gabi.. każdą z nas czeka dużo pracy nad sobą po porodzie, nic się samo nie zrobi. Także jeszcze trochę a wszystkie razem będziemy robić progres
Ja dzisiaj byłam na wizycie żeby skontrolować czy mała nadal idzie w dół.. no i jest dużo lepiej! Ale nadal mam leżeć, odpoczywać i oszczędzać się. Ale przynajmniej mam pewność, że w najbliższych dniach nie urodzę. Całe szczęście, mimo że chciała bym już urodzić, to wiem że dla niej lepiej jest jeszcze posiedzieć w brzuszku I niech siedzi jak najdłużej.
O Mania! Tobie gratuluję już powrotu do domu i życzę wam duuużo zdrówka. Ucałuj maluchy, niech wam się teraz układa jak najlepiej. Cudownie, że wszystko jest dobrze.
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
nick nieaktualnyDiana - super, że malutka jednak nie spieszy się na świat niech siedzi jeszcze z miesiąc, no.. może do ciaży donoszonej chociaż już niedużo brakuje a powiedz mi, jak się zwie ta kobitka na IG? wysłałam Ci zaproszenie, jak przyjmiejsz to wyśle Ci na priv mój nick na IG
-
Gabi jak na tak krótko czas po porodzie o wyglądasz b.dobrze! Masz motywację więc niedługo będziesz sexy mama:-D
Diana-extra,ze chrupinka jeszcze chce pobyć w cieplutkim brsusii.
A co to to IG??
Ja 4 msc po cc wyglądam tak:
Tęsknię za talia, za brakiem fałdki nad blizną, ubolewam nad boczkamo i czego tu nie widać uda koszmar
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Karola, pełny tydzień mam w każdą niedzielę ;p
Dziewczyny tu macie link do tego IG o którym mówiłam: https://www.instagram.com/sylpfit/
Gabi zaproszenie przyjęte, możesz wysyłać nazwę.
Jak któraś z was ma jeszcze konto na IG, a nie obserwujemy się to wysyłajcie
Koko, mega figurę masz :o Jestem pod wrażeniem, zazdro
IG - instagramWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 13:39
nick nieaktualny
-
Hej kochane jutro was nadrobię i opowiem dokładnie co tam u nas ale dziś teraz chcę wam powiedzieć że nasze spotkanie za rok na prawdę może być możliwe a czemu?
Właśnie wracam ze spotkania z koleżanką w z kwietniówek i jej córeczką ! Szok nie sądziłam że to możliwe a jednak ! Spotkanie było super
Koko pamiętasz Antonelkę ? To właśnie z nią się spotkałamKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Hej dziewczyny! ;*
Ja z pytaniem, do tych które urodziły..
Mianowicie.. jak wygląda odejście czopa? Da się to z czymś pomylić? Odchodzi na raz czy przez dłuższy czas? Z góry dziękuję za odpowiedzi
U nas nadal bólowo.. szczególnie przy chodzeniu, wstawaniu, prostowaniu się. Wczoraj wieczorem to już myślałam, że nie wyrobię. I wydaje mi się, że mała znów poszła na dół, bo tak samo jak wcześniej więcej latam do toalety. Ostatnie dni noc bez siusiu, a dzisiaj chyba ze 3-4 razy.
Dzisiaj zaplanowałam sobie jakieś zakupy.. muszę się zaopatrzyć w kilka jesiennych rzeczy, tak żebym je też po porodzie założyła czyli głównie na bluzkach się skupię i jakiś kardigan chcę kupić. Mam nadzieję, że dam radę jeszcze trochę pobiegać po sklepach.
A jak tam uwas mamusie i przyszłe mamusie? Jak się czujecie? Jakie plany?
Dominika u każdej odejście czopa wygląda inaczej niestety. Ja np należę do tych którym przed porodem stopniowo odpadał a koniec końców ten książkowy zabarwiony krwią i w ogóle odszedł mi dopiero w szpitalu przy porodzie.
U mnie wyglądało to tak że na około miesiac przed porodem co jakiś czas na majtkach miałam kawałek takiego jakby gluta no cos na zasadzie kurzego jajka tylko zbitego bardziej. W momencie odejścia wód miałam w majtkach wieeelkiego gluta jakby śluz płodny a dopiero przy skurczach i po podaniu oxy zaczęła pojawiać się krew i resztki czopu.
A np moja mama z moim bratem trafiła do szpitala na poród bo odszedł jej w domu ten czop z krwią
Koleżance z kwietniówek odszedł czop z krwią a utrodziła chyba tydzień jak nie więcej później
A u nas dobrze Mała rośnie a ja łapię każdą możliwą chwilę. Wiem że kiedyś jeszcze mnie to czeka na nowo ale kurcze pierwsze maleństwo to pierwsze wszystko jest takie nowe i nieznane
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Witam się kochane.
My po dłuższej przerwie s powodu mrozów pierwszy raz byliśmy z małym na dluuuugi spacerze. )
Filip zadowolony my też. Złapaliśmy troszkę witaminy -D.
Diana wedlu mnie odejścia czopa nie da się pomylić z niczym. Mnie odchodził po podaniu oksytocyny. I był jak galaretka. Mocno zbita. Pod barwiony krwią albo brązowa wydzielina. I dla mnie było to bolesne gdyż oschszil mi podczas skurczu zaczl 2 dni przed porodem.
Ah może uda Ci się coś złapać ja też muszę się wybrać na zakupy. Wczoraj wcisnelam się w moje najbardziej obcisłe jeansy. Chociaż przy przechodzeniu przez tyłek miałam problem. hahahajaha.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Hej dziewczyny .Jak tam u was ? Jak weekend?
My w domku oboje chorzy maz mnie zarazil,chyba dzis pojade do lekarza bo od 4sie z gardlem mecze ... a pogoda u nas super. U mnie chyba juz blizej niz dalej dzis w nocy dostalam skurczy,ale.nie przypominaly mi one skurczy okresowych tylko takie na caly brzuch,wystraszylam sie o.o tymbardziej ze brzuch mam juz bardzo niskoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2017, 09:57
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Karola a który Ty dokładnie tydzień jesteś?Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs