Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha
no w nocy najgorzej ,nie chce isc sie robic . Mi tez tak szkoda calkowicie malego od piersi odstawic. Chyba ja potrzebuje tej bliskosci
z butelka z drugiej strony lepiej jak jestes po.za domem,nie boisz sie ze za malo mleka odciagnietego
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Hej dziewczyny
trochę milczałam ale mieliśmy sporo załatwiania
Od dzisiaj jesteśmy na swoimKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
A i Nela ma 6 zębów
ostatnio wyszły jej 4 jednego dnia
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
I wiecie co jestem bardzo ciekawa co u Van miała termin na listopad..Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
nick nieaktualny
-
Hej wam!
Po cichutku chciałabym do Was dołączyć. Dzisiaj 27dc, test pozytywny w 21dc, ładne dwie kreseczki. Termin wg OM 20/10/2018, ale może się zmienić o parę dni ze względu na szybszą owulację czyli w 10dc. Przyjmiecie mnie do siebie?
Może coś o sobie napiszę.Udało się w 17 cyklu starań, a dokładniej w 4 cyklu z leczeniem tarczycy. Na imię mam Gosia, rocznik 97. 2 ciąże mam za sobą, jedną biochemiczną i jedną pozamaciczną zakończoną w 10tc pęknięciem jajowodu a co za tym idzie krwotokiem wewnętrznym ale jak widać udało mi się wyjść z tego cało i to dosłownie bo jajowód mi zachowali. Narzeczony jeszcze nic nie wie o moim testowaniu bo szykuję dla niego niespodziankę na walentynki, ale chyba będę musiała szybciej niespodziankę zorganizować bo już wczoraj mi mówił, że już w sobotę powinnam zrobić test.
Myślałam, że nie uda się tak szybko, że może akurat uda się w marcu i to byłby super prezent z okazji 30 urodzin dla mojego ukochanego. Nie uwierzycie w jakim szoku byłam widząc te dwie kreski, przecież to był dopiero 21 dc, myślałam, że serce wyskoczy mi z piersi. Ale teraz oswoiłam się z tą myślą, w poniedziałek chcę iść na betę, a wizytę u ginekologa mam 16 lutego.
-
HEJO
Madzia ale superooowow końcu na swoim zazdrosze
)))
CZESC HIME:)
Ale super ! Kolejne pazdziernikowe dzieciatko się szykuje . Ja mam synka z pazdziernika i diana21 tez ma coreczke z pazdziernika. Cholera i kolejnej zazdroszcze ! Chcialabym znowu byc w ciazy. Tak ogolnie tez pierwsza ciaze poronilam i lekarze postawili diagnoze ciazy pozamacicznej. Na szczescie mnie nie rozcinali . Pozniej sie okazalo ze to bylo wczesne poronienie i dlatego nic nie byko widac na usg.
Ogolnie robilas betę? Zrob dla wlasnego spokoju:) kiedy pierwsze usg ?
A co u nas...
My dzis bylismy na usg bioderek. I wszystko ladnie ,dobrze,cacy. Oskarka chyba dziasla swedza ,wpycha sobie dwie raczki do buzi. Mamy juz 16tygodni . Jak ja go kocham... milosc do wlasnego dziecka to cos nie do opisaniaaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 20:55
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama wrote:HEJO
Madzia ale superooowow końcu na swoim zazdrosze
)))
CZESC HIME:)
Ale super ! Kolejne pazdziernikowe dzieciatko się szykuje . Ja mam synka z pazdziernika i diana21 tez ma coreczke z pazdziernika. Cholera i kolejnej zazdroszcze ! Chcialabym znowu byc w ciazy. Tak ogolnie tez pierwsza ciaze poronilam i lekarze postawili diagnoze ciazy pozamacicznej. Na szczescie mnie nie rozcinali . Pozniej sie okazalo ze to bylo wczesne poronienie i dlatego nic nie byko widac na usg.
Ogolnie robilas betę? Zrob dla wlasnego spokoju:) kiedy pierwsze usg ?
A co u nas...
My dzis bylismy na usg bioderek. I wszystko ladnie ,dobrze,cacy. Oskarka chyba dziasla swedza ,wpycha sobie dwie raczki do buzi. Mamy juz 16tygodni . Jak ja go kocham... milosc do wlasnego dziecka to cos nie do opisaniaaNajbardziej uspokoi potwierdzenie, że ciąża jest gdzie być powinna.
Jutro robię ponownie test. Cholernie boję się, że obudzę się z tego pięknego snu i będzie tylko jedna kreska...
-
Hej Gosiu my już się znamy
Karola zgadzam się. Miłość do własnego dziecka to coś niesamowitego. Nela ma już ponad 10 miesięcy i czasem aż mi przykro że czas tak szybko ucieka.
Chciałabym żeby zawsze była moją malutką córeczkąHime, chcebardzobycmama, Aniluap lubią tę wiadomość
Czesc Hime, fajnie ze dolacza do nas nowa mama, powodzenia w tescie i na usg, na bank wszystko bedzie super
W razie co opowiadaj co i jak, chwal sie gdy bedziesz cos wiedziec
.
Ja jestem tu mama z chyba najwiekszym brzdacem, swoja droga tez pazdziernikowymWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 22:28
-
nick nieaktualny
-
Haha, faktycznie, przegapilam. Zapamietalam ze masz maluszka a przeciez jest jeszcze jeden brzdac
Aniluap lubi tę wiadomość
-
No i Antoś Maniaaaa jest z początku 2016
Podziwiam kobiety, które świadomie decydują się na drugie dziecko. Oczywiście w pozytywnym znaczeniu podziwiam, że są w stanie dać radę.
Ja nie jestem gotowa i raczej nigdy nie będę.Nie wyobrażam sobie mieć jakiegoś kilkuletniego dziecka - 2, 3 czy 4 biegającego i potrzebującego uwagi i płaczącego niemowlaka, który potrzebuje jej jeszcze więcej. A większa różnica to już trochę za dużo dla mnie.No i chcę w końcu do pracy wrócić, a dziecko po dziecku, to odsunięce tych planów co najmniej o 2 lata. Jak nie lepiej..
Mam nadzieję, że nie zdarzy nam się zaliczyć żadnej wpadki.Aniluap lubi tę wiadomość
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
nick nieaktualnyDiana11 moja jest bardzo wyrozumiała i pomaga mi i ciągle mówi, że ma kochaną siostrzyczkę, więc tak ciężko wcale nie jest. Chociaż na początku nie miałam czasu na siedzenie na wc
teraz organizuje sobie wszystko i daje radę chociaż siedzę tylko jak karmię albo jem. Ale ja to ja muszę mieć zawsze posprzątane i ugotowane.
Też jestem ciekawa co u Manii to ją trzeba podziwiać: ) -
Karola ja też juź się drugiej ciąży nie mogę doczekać
chociaż i tak zawsze będę tego zdania, że już druga ciąża i tak nie będzie taką ekscytacją jak pierwsza.
Teraz już wszystko jest jasne a pierwsza ciąża i poród to coś niesamowitego, coś nieznanegoKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs