Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha no w nocy najgorzej ,nie chce isc sie robic . Mi tez tak szkoda calkowicie malego od piersi odstawic. Chyba ja potrzebuje tej bliskosci z butelka z drugiej strony lepiej jak jestes po.za domem,nie boisz sie ze za malo mleka odciagnietegogrudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
Hej dziewczyny trochę milczałam ale mieliśmy sporo załatwiania
Od dzisiaj jesteśmy na swoimKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
A i Nela ma 6 zębów ostatnio wyszły jej 4 jednego dniaKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
I wiecie co jestem bardzo ciekawa co u Van miała termin na listopad..Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
nick nieaktualny
-
Hej wam! Po cichutku chciałabym do Was dołączyć. Dzisiaj 27dc, test pozytywny w 21dc, ładne dwie kreseczki. Termin wg OM 20/10/2018, ale może się zmienić o parę dni ze względu na szybszą owulację czyli w 10dc. Przyjmiecie mnie do siebie?
Może coś o sobie napiszę. Udało się w 17 cyklu starań, a dokładniej w 4 cyklu z leczeniem tarczycy. Na imię mam Gosia, rocznik 97. 2 ciąże mam za sobą, jedną biochemiczną i jedną pozamaciczną zakończoną w 10tc pęknięciem jajowodu a co za tym idzie krwotokiem wewnętrznym ale jak widać udało mi się wyjść z tego cało i to dosłownie bo jajowód mi zachowali. Narzeczony jeszcze nic nie wie o moim testowaniu bo szykuję dla niego niespodziankę na walentynki, ale chyba będę musiała szybciej niespodziankę zorganizować bo już wczoraj mi mówił, że już w sobotę powinnam zrobić test. Myślałam, że nie uda się tak szybko, że może akurat uda się w marcu i to byłby super prezent z okazji 30 urodzin dla mojego ukochanego. Nie uwierzycie w jakim szoku byłam widząc te dwie kreski, przecież to był dopiero 21 dc, myślałam, że serce wyskoczy mi z piersi. Ale teraz oswoiłam się z tą myślą, w poniedziałek chcę iść na betę, a wizytę u ginekologa mam 16 lutego. -
HEJO
Madzia ale superooowo w końcu na swoim zazdrosze )))
CZESC HIME:)
Ale super ! Kolejne pazdziernikowe dzieciatko się szykuje . Ja mam synka z pazdziernika i diana21 tez ma coreczke z pazdziernika. Cholera i kolejnej zazdroszcze ! Chcialabym znowu byc w ciazy. Tak ogolnie tez pierwsza ciaze poronilam i lekarze postawili diagnoze ciazy pozamacicznej. Na szczescie mnie nie rozcinali . Pozniej sie okazalo ze to bylo wczesne poronienie i dlatego nic nie byko widac na usg.
Ogolnie robilas betę? Zrob dla wlasnego spokoju:) kiedy pierwsze usg ?
A co u nas...
My dzis bylismy na usg bioderek. I wszystko ladnie ,dobrze,cacy. Oskarka chyba dziasla swedza ,wpycha sobie dwie raczki do buzi. Mamy juz 16tygodni . Jak ja go kocham... milosc do wlasnego dziecka to cos nie do opisaniaaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 20:55
grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
chcebardzobycmama wrote:HEJO
Madzia ale superooowo w końcu na swoim zazdrosze )))
CZESC HIME:)
Ale super ! Kolejne pazdziernikowe dzieciatko się szykuje . Ja mam synka z pazdziernika i diana21 tez ma coreczke z pazdziernika. Cholera i kolejnej zazdroszcze ! Chcialabym znowu byc w ciazy. Tak ogolnie tez pierwsza ciaze poronilam i lekarze postawili diagnoze ciazy pozamacicznej. Na szczescie mnie nie rozcinali . Pozniej sie okazalo ze to bylo wczesne poronienie i dlatego nic nie byko widac na usg.
Ogolnie robilas betę? Zrob dla wlasnego spokoju:) kiedy pierwsze usg ?
A co u nas...
My dzis bylismy na usg bioderek. I wszystko ladnie ,dobrze,cacy. Oskarka chyba dziasla swedza ,wpycha sobie dwie raczki do buzi. Mamy juz 16tygodni . Jak ja go kocham... milosc do wlasnego dziecka to cos nie do opisaniaa -
Hej Gosiu my już się znamy
Karola zgadzam się. Miłość do własnego dziecka to coś niesamowitego. Nela ma już ponad 10 miesięcy i czasem aż mi przykro że czas tak szybko ucieka.
Chciałabym żeby zawsze była moją malutką córeczkąHime, chcebardzobycmama, Aniluap lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Czesc Hime, fajnie ze dolacza do nas nowa mama, powodzenia w tescie i na usg, na bank wszystko bedzie super W razie co opowiadaj co i jak, chwal sie gdy bedziesz cos wiedziec .
Ja jestem tu mama z chyba najwiekszym brzdacem, swoja droga tez pazdziernikowymWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 22:28
-
nick nieaktualny
-
Haha, faktycznie, przegapilam. Zapamietalam ze masz maluszka a przeciez jest jeszcze jeden brzdac
Aniluap lubi tę wiadomość
-
No i Antoś Maniaaaa jest z początku 2016
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Podziwiam kobiety, które świadomie decydują się na drugie dziecko. Oczywiście w pozytywnym znaczeniu podziwiam, że są w stanie dać radę.
Ja nie jestem gotowa i raczej nigdy nie będę. Nie wyobrażam sobie mieć jakiegoś kilkuletniego dziecka - 2, 3 czy 4 biegającego i potrzebującego uwagi i płaczącego niemowlaka, który potrzebuje jej jeszcze więcej. A większa różnica to już trochę za dużo dla mnie.No i chcę w końcu do pracy wrócić, a dziecko po dziecku, to odsunięce tych planów co najmniej o 2 lata. Jak nie lepiej..
Mam nadzieję, że nie zdarzy nam się zaliczyć żadnej wpadki.Aniluap lubi tę wiadomość
Aniołek luty 2016 [*] (10tc.) -
nick nieaktualnyDiana11 moja jest bardzo wyrozumiała i pomaga mi i ciągle mówi, że ma kochaną siostrzyczkę, więc tak ciężko wcale nie jest. Chociaż na początku nie miałam czasu na siedzenie na wc teraz organizuje sobie wszystko i daje radę chociaż siedzę tylko jak karmię albo jem. Ale ja to ja muszę mieć zawsze posprzątane i ugotowane.
Też jestem ciekawa co u Manii to ją trzeba podziwiać: ) -
Karola ja też juź się drugiej ciąży nie mogę doczekać chociaż i tak zawsze będę tego zdania, że już druga ciąża i tak nie będzie taką ekscytacją jak pierwsza.
Teraz już wszystko jest jasne a pierwsza ciąża i poród to coś niesamowitego, coś nieznanegoKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs