Młode mamy 95-97
-
WIADOMOŚĆ
-
almond97 wrote:Piękny już brzuszek. U mnie na razie nie ma czego pokazywać chociaż coś już wystaje, a mam skłonność do szybkiego pojawiania się brzuszka.grudzień2015 mama aniołka (*)
październik2017 mama Oskarka
maj2019 mama Mikusia
-
To widze, ze moja ciaza wskazywala bardziej na dziewczynkę:p Brzuch mialam okragly jak pilka do samego konca xd
Ja na poczatku mialam straszne wzdecia i wydawalo mi sie, ze mam juz spory brzuszek, a jak teraz patrze na zdjecia to nie wiem gdzie ja go widzialam xd -
Sallvie, cudny brzuszek, sama czasem tesknie za tym stanem i Ci zazdroszcze U mnie nic nie bylo widac do 6 miesiaca. Bylam kompletnie plaska, duzo osob nie wiedzialo o ciazy. Smieszne byly reakcje jak mowilismy, kazdy myslal ze to sam poczatek a ja Nosilam w sobie poltorakilogramowego bobasa xD Tak wiec w sumie nigdy nie mialam typowo duzej okraglej pileczki. Do porodu poszlam z lekkim wzdeciem i w szpitalu sie dziwili jak slyszeli ze to donoszona ciaza. Mam nadzieje ze przy drugim maluszku bardziej poczuje ten stan gdy nie widac stop
-
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:Przy centymetrowym dzidziusiu nie bedziesz miala brzuszka ,jedynie wzdecia hehe xp
-
Mi się zaczął pojawiac w 10tyg ,a do porodu szlam z ogromnym ...butow nie moglam zawiazac .
Almond nie trakruj mojej wypowiedzi jako naskok na ciebie. Moze rzeczywiscie juz ci sie brzuch zaokragla ,mimo ze w 6 tc to u niektorych dziewczyn jeszcze jest San pecherzyk ciazowy . Z doswiadczenia wiem ,ze jak.jest sie w ciazy to się doszukuje tego brzucha ciazowego. W piatek bylam u gina i spotkalam znajoma w ciazy ,jeszcze nawet polowy ciazy nie jest za nia ,brzucha nie widac ,a chodzila okrakiem i wzdychala jakby byla po terminie ,nie wspomne o trzymaniu sie za brzuch co najmniej smiesznie to wygladalo .
Z ksztaltem brzucha nie mam pojecia jak to.jest :p ja z oskim mialam "jajo" i kazdy kto mnie widzial to po brzuchu zgadywal ,ze chlopak
grudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
nick nieaktualnychcebardzobycmama wrote:Mi się zaczął pojawiac w 10tyg ,a do porodu szlam z ogromnym ...butow nie moglam zawiazac .
Almond nie trakruj mojej wypowiedzi jako naskok na ciebie. Moze rzeczywiscie juz ci sie brzuch zaokragla ,mimo ze w 6 tc to u niektorych dziewczyn jeszcze jest San pecherzyk ciazowy . Z doswiadczenia wiem ,ze jak.jest sie w ciazy to się doszukuje tego brzucha ciazowego. W piatek bylam u gina i spotkalam znajoma w ciazy ,jeszcze nawet polowy ciazy nie jest za nia ,brzucha nie widac ,a chodzila okrakiem i wzdychala jakby byla po terminie ,nie wspomne o trzymaniu sie za brzuch co najmniej smiesznie to wygladalo .
Z ksztaltem brzucha nie mam pojecia jak to.jest :p ja z oskim mialam "jajo" i kazdy kto mnie widzial to po brzuchu zgadywal ,ze chlopak -
nick nieaktualnyKaty wrote:No niestety u mnie wiekszosc rodziny niska :p Od strony narzeczonego tez niezbyt wysocy wiec ciekawa jestem ile wzrostu bedzie mial synek w przyszlosci
Jak ja się środy nie mogę doczekać, w końcu ta pierwsza wizyta u ginekologa. -
diana11 wrote:Oo no nareszcie! Czekałam na to cały rok, Haha
A jak tam Oski? Jak u was z chodzeniem? :pgrudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia
-
Jeju, Wasze dzieci juz beda chodzic niedlugo, a moj jeszcze nie siedzi nawet :p A propo pamiętacie moze kiedy Wasze dzieci zaczely sie obracac z pleców na brzuch i siadać?
A w ogole moja siostra ma termin na maj tak jak Ty chcebardzobycmama Tylko ona 94 rocznik wiec juz nie taka mloda haha -
Katy wrote:Jeju, Wasze dzieci juz beda chodzic niedlugo, a moj jeszcze nie siedzi nawet :p A propo pamiętacie moze kiedy Wasze dzieci zaczely sie obracac z pleców na brzuch i siadać?
A w ogole moja siostra ma termin na maj tak jak Ty chcebardzobycmama Tylko ona 94 rocznik wiec juz nie taka mloda haha
Obracal sie na poczatku 5 miesiaca ,a siedzial stabilnie 6-7miesiacgrudzień2015 mama aniołka (*)
maj2019 mama Mikusia