X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Młode mamy 95-97
Odpowiedz

Młode mamy 95-97

Oceń ten wątek:
  • chcebardzobycmama Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widac ze chlopak . Brzuch "jajko":P w sensie bardziej podłużny niż okragly:)

grudzień2015 mama aniołka (*)
    październik2017 mama Oskarka <3
    maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png

Wysłany: 22 września 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    almond97 wrote:
    Piękny już brzuszek. :) U mnie na razie nie ma czego pokazywać chociaż coś już wystaje, a mam skłonność do szybkiego pojawiania się brzuszka. ;)
    Przy centymetrowym dzidziusiu nie bedziesz miala brzuszka ,jedynie wzdecia hehe xp

maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To widze, ze moja ciaza wskazywala bardziej na dziewczynkę:p Brzuch mialam okragly jak pilka do samego konca xd

Ja na poczatku mialam straszne wzdecia i wydawalo mi sie, ze mam juz spory brzuszek, a jak teraz patrze na zdjecia to nie wiem gdzie ja go widzialam xd

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Mysza123 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sallvie, cudny brzuszek, sama czasem tesknie za tym stanem i Ci zazdroszcze :) U mnie nic nie bylo widac do 6 miesiaca. Bylam kompletnie plaska, duzo osob nie wiedzialo o ciazy. Smieszne byly reakcje jak mowilismy, kazdy myslal ze to sam poczatek a ja Nosilam w sobie poltorakilogramowego bobasa xD Tak wiec w sumie nigdy nie mialam typowo duzej okraglej pileczki. Do porodu poszlam z lekkim wzdeciem i w szpitalu sie dziwili jak slyszeli ze to donoszona ciaza. Mam nadzieje ze przy drugim maluszku bardziej poczuje ten stan gdy nie widac stop :D

🐭 28- endometrioza/ POF
    10.2016- córka 👧🏼

Reprofit Ostrava
    11.2022- ET- cb 🤍
    02.2023- FET- 🧡✨
    10.2023- 37tc- 2770g, 51 cm 🧸🎀🦋

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Przy centymetrowym dzidziusiu nie bedziesz miala brzuszka ,jedynie wzdecia hehe xp
    Wzdęcia owszem miewam, ale odróżniam to od brzucha ciążowego, teraz go jeszcze nie mam widocznego ale w poprzedniej ciąży pięknie odstawał już w 6tc! I zawsze biorę pod uwagę wygląd brzucha po pobudce, jest on realny bo nie jestem przejedzona, zwykle rano nie mam wzdęć. Zarys się zrobił już ostatnio @sallvie wiesz o czym mówię, widziałaś zdjęcia. ;) Nie wiem od czego zależy wielkość brzuszka w tak młodziutkiej ciąż. ;)

• Katy Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez do 6 miesiąca bylo slabo widać i ogolnie nie mialam duzego brzucha, ale i tak pod koniec mi bylo juz ciezko :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Ania0306 Autorytet

Wysłany: 22 września 2018, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie na razie nie ma jeszcze dużego brzuszka. Ktoś kto nie wie, że jestem w ciąży to nie zauważy. No ale pewnie już za niedługo zacznie rosnąć :)

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png

Wysłany: 23 września 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się zaczął pojawiac w 10tyg ,a do porodu szlam z ogromnym ...butow nie moglam zawiazac .
    Almond nie trakruj mojej wypowiedzi jako naskok na ciebie. Moze rzeczywiscie juz ci sie brzuch zaokragla ,mimo ze w 6 tc to u niektorych dziewczyn jeszcze jest San pecherzyk ciazowy . Z doswiadczenia wiem ,ze jak.jest sie w ciazy to się doszukuje tego brzucha ciazowego. W piatek bylam u gina i spotkalam znajoma w ciazy ,jeszcze nawet polowy ciazy nie jest za nia ,brzucha nie widac ,a chodzila okrakiem i wzdychala jakby byla po terminie ,nie wspomne o trzymaniu sie za brzuch :) co najmniej smiesznie to wygladalo .
    Z ksztaltem brzucha nie mam pojecia jak to.jest :p ja z oskim mialam "jajo" i kazdy kto mnie widzial to po brzuchu zgadywal ,ze chlopak :)

maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcebardzobycmama wrote:
    Mi się zaczął pojawiac w 10tyg ,a do porodu szlam z ogromnym ...butow nie moglam zawiazac .
    Almond nie trakruj mojej wypowiedzi jako naskok na ciebie. Moze rzeczywiscie juz ci sie brzuch zaokragla ,mimo ze w 6 tc to u niektorych dziewczyn jeszcze jest San pecherzyk ciazowy . Z doswiadczenia wiem ,ze jak.jest sie w ciazy to się doszukuje tego brzucha ciazowego. W piatek bylam u gina i spotkalam znajoma w ciazy ,jeszcze nawet polowy ciazy nie jest za nia ,brzucha nie widac ,a chodzila okrakiem i wzdychala jakby byla po terminie ,nie wspomne o trzymaniu sie za brzuch :) co najmniej smiesznie to wygladalo .
    Z ksztaltem brzucha nie mam pojecia jak to.jest :p ja z oskim mialam "jajo" i kazdy kto mnie widzial to po brzuchu zgadywal ,ze chlopak :)
    Przecież ja nie potraktowałam Twojej wypowiedzi jak naskok na mnie. ;) Mówię tylko jak jest u mnie, znam swoje ciało i widzę jak się zmienia, nie doszukuję się brzucha ciążowego bo najchętniej chciałabym, żeby sie długo nie pojawiał. W pierwszej ciaży w 10tc miałam na prawdę spory brzuch, dało się go ukryć w bardzo luźnej bluzie a jak już byłam w koszulce to odstawał i każdy widział, że albo jestem gruba albo w ciaży. :D Jeszcze jak ma się te 152 wzrostu to każdą 'dysproporcję' widać. :D

• Katy Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, tez mam 152cm wzrostu :p

almond97 lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png

Wysłany: 23 września 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow to malutkie jestescie ;)

maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • diana11 Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja tez u sienie długo brzucha nie widziałam
    W 20 tc spokojnie mogłam ukryć ciąże

klz9tv73jtvcr2zp.png

Aniołek luty 2016 [*] (10tc.)
  • Katy Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety u mnie wiekszosc rodziny niska :p Od strony narzeczonego tez niezbyt wysocy wiec ciekawa jestem ile wzrostu bedzie mial synek w przyszlosci ;)

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wrote:
    No niestety u mnie wiekszosc rodziny niska :p Od strony narzeczonego tez niezbyt wysocy wiec ciekawa jestem ile wzrostu bedzie mial synek w przyszlosci ;)
    U mnie właśnie podobnie. :P
    Jak ja się środy nie mogę doczekać, w końcu ta pierwsza wizyta u ginekologa. :D

• diana11 Autorytet

Wysłany: 27 września 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    almond97 wrote:
    U mnie właśnie podobnie. :P
    Jak ja się środy nie mogę doczekać, w końcu ta pierwsza wizyta u ginekologa. :D

Jak po wizycie? Bo to wczoraj było, tak? :D

klz9tv73jtvcr2zp.png

Wysłany: 29 września 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie zajrzalam na insta story. Dominika,ale Olcia podobna do.Ciebie się zrobila. Kopia :)

maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • diana11 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo no nareszcie! Czekałam na to cały rok, Haha :D
    A jak tam Oski? Jak u was z chodzeniem? :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 12:49

klz9tv73jtvcr2zp.png

Wysłany: 30 września 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diana11 wrote:
    Oo no nareszcie! Czekałam na to cały rok, Haha :D
    A jak tam Oski? Jak u was z chodzeniem? :p
    Staje bez podpór i jak się zapomni to zrobi trzy kroki . Ale raczej roczku nie przedrepta :P a Olcia śmiga juz ?

maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju, Wasze dzieci juz beda chodzic niedlugo, a moj jeszcze nie siedzi nawet :p A propo pamiętacie moze kiedy Wasze dzieci zaczely sie obracac z pleców na brzuch i siadać? ;)

A w ogole moja siostra ma termin na maj tak jak Ty chcebardzobycmama ;) Tylko ona 94 rocznik wiec juz nie taka mloda haha

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png

Wysłany: 30 września 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wrote:
    Jeju, Wasze dzieci juz beda chodzic niedlugo, a moj jeszcze nie siedzi nawet :p A propo pamiętacie moze kiedy Wasze dzieci zaczely sie obracac z pleców na brzuch i siadać? ;)

A w ogole moja siostra ma termin na maj tak jak Ty chcebardzobycmama ;) Tylko ona 94 rocznik wiec juz nie taka mloda haha

Obracal sie na poczatku 5 miesiaca ,a siedzial stabilnie 6-7miesiac ;)

maj2019 mama Mikusia <3

oar8skjou77gkdir.png
‹‹ 84 85 86 87 88 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: