Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Do nas jakos dotarlo ze to ostatnie chwile tylko we dwoje na dlugo i jakos sie odkleic od siebie nie mozemy :p
A maly dzis jakis spokojny. Cos tam sie powierci raz na jakis czas ale bez agresji :p cisza przed burza? Zbiera sily? Jeszcze cholerka nas zaskoczy i nie wysiedzi do poniedzialku.Dotty84, Isia86, Iva79, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Ale mam poryte sny. Usunęłam trochę teraz na wieczór (pewnie znowu w nocy nie zasnę), ale śniło mi się, że świat został skażony jakimiś niebezpiecznymi chemikaliami. Każdy musiał ubrać specjalny kombinezon i wziąć jedną ważną rzecz dla dziecka. Ja wzięłam mojego szumisia Ewana, ale był porąbany na kilka części
Potem szłam jakimś tunelem, było bardzo jasne światło. Tam były wszystkie dziewczyny z grudniówek i każda z nas szła jedna za drugą, ubrana w te dziwne kombinezony. Potem musiałyśmy wejść w indywidualny korytarz i był to test, żeby nie oddychać czasie przejścia przez ten korytarz, a która złapie oddech, to się zatruje.
Jedna grudniówka przeszła, potem ja miałam iść i nie wiem co dalej, bo mnie mąż obudził.Krakuska, Dobrawa, Izieth lubią tę wiadomość
-
Nita wrote:Potem musiałyśmy wejść w indywidualny korytarz i był to test, żeby nie oddychać czasie przejścia przez ten korytarz, a która złapie oddech, to się zatruje.
Hahah, może to jakaś alegoria porodutunel, brak powietrza itd
Nita, Werix, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Piekny sen
Jaka ja zmeczona jestem
Dzis sebek mial maraton marudzenia i placzu plus zabojcza noc,
Znow jestem jak zombie
A jutro mam wizyte na 10 i usg i bede sie musiala wlec z malym autobusem,moj E w pracy bedzie,
Troche dziwnie,bo zawsze razem jezdzilismy,mam nadzieje ze sie wyrobie z ta moja mala bestiaWszyscy w domu -
Ja niestety muszę się jutro zwlec z łóżka o 7
Na 8:10 mam wizytę u położnej. Wkurza mnie to że nie dostałam od niej nawet głupiej próbki kremu. 1,5 roku temu znajoma nadostawała tyle próbek że pierwsze chyba 2 miesiące prała ciuszki w próbkach proszku a ja co? Nic! I nie wiem czy po prostu już nie dostają próbek do rozdawania czy mają to w nosie
-
Baranosia, nie wiem jak to jest ale ja w SR bezpłatnej dostałam chyba 3 butelki Lovi Avent i jeszcze jakąś, 2 smoczki Dynamiczne Lovi, pieluchy Dada, wkładki laktacyjne Johnsons i jeszcze jakieś , sudocrem, płyn do mycia Johnsona, lanolinę do sutków z Lansinoh, jakiś płyn do prania, chyba Lovela, i nie pamietam czy to juz wszystko. No troche tego było
-
nick nieaktualnyKurczę ja nic nie dostalam na SR
Jutro ostatnie spotkanie, moze na koniec cos nam dadzą
RedLady nie martw sie, mnostwo osob to ma... Dadza antybiotyk i bedzie dobrze. Lepiej tak niz sytuacja jaką miala jedna dziewczyna na październikowkach czy listopadowkach, tzn. przed porodem wyszedl jej GBS ujemny, a po porodzie w szpitalu zrobili drugi raz i juz wyszedl dodatni! Na szczescie dziecko sie nie zarazilo w trakcie porodu, ale wspolczuje nerwow.RedLady lubi tę wiadomość
-
Redlady mi też wyszedł dodatni
w 1 ciąży był ujemny ale miałam cc więc to i tak bez znaczenia a teraz próba sn i dziad dodatni ale i lekarka i położna powiedziały żeby się w ogóle się nie przejmować, że dają antybiotyk i luz
ja już oczywiście poczytałam i się przestraszyłam
RedLady lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
No nic dopytam jutro gina, lepiej że wyszło niż żyć w niewiedzy. Grupa krwi ujemna a GBS dodatni
wszystko na odwrót u mnie
kalina123, no właśnie, aż strach coś wpisać w internet i czytać. Dlatego idę spać, a jutro się dowiem co i jak -
RedLady wrote:A ja dostałam wyniki badań i niestety GBS dodatni
Teraz przynajmniej dobrze, że jutro wizyta to się czegoś dowiem. Ehhh...
To nic strasznego, podadzą Ci tylko antybiotyk przy porodzieJa też dodatnia byłam.
RedLady lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry mamusie:)!
Ale się rozpisalysciemiło poczytać jak większość ma takie same objawy:)przynajmiej człowiek spokojniejszy:)!
My też byliśmy wczoraj na KTG. Mimo kluc ,ciągniec i sporadycznych boli miesiączkowy - szyjka ZAMKNIETA i niewiele wiem:/ USG zrobił ale nic o wadze nie powiedział.CZY MA ZNACZENIE TO Z KTOREJ STRONY DZIECKO MA KRĘGOSŁUP? Od teraz KTG dwa razy w tyg:) no i dowiedziałam się, że w moim mieście zamknęli porodowke:(! Bede musiala jechac nie 2 km a 30 km:( dla malutkiego mam wziąć tylko ciuszki na wyjście.Nic więcej.
Jeśli chodzi o smoczki to super z misiemale juz nie będę miała gdzie kupić
widziałam tutaj z aventa te o których piszecie- za dwa w paczce 10 euro.
Mój mąż też przerażony jak mowie, ze go zbałamucei ze potrzebuje jego nasienia
ale może uda mi się go namowic:P w końcu dzisiaj CIAZA DONOSZONA:) Jupi!
Ale narobilyscie smaku na naleśniki! Takie z nutella dla mnie:D chyba zrobię
która z was ma jakiś PROSTY, SPRAWDZONY przepis:)?
Aż musze wstać do lodówki
Miłego dnia mamusie:)!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 05:39
Szczęśliwa Mamusia, Iva79 lubią tę wiadomość