Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokardka masaż szyjki jednak zadziałał, gratulacje
Teraz już każdego dnia możemy wyczekiwać tu takich informacji, pytanie jaka kolejność
Za mną znowu pół nocy męczarni, moją szyjka funduję mi takie kłucie i wielki ból, że nie da się wytrzymać, brzuch też jakby mi prądem traktowali, do tego ból z krzyża, a na dodatek córcia bawiąca się całą noc wszystkimi możliwymi narządami i uczucie jej na zewnątrz, mam wrażenie, że sięgne tam ręką i złapie ją za główkę
Dotty kochana, Ty dzisiaj na usg idziesz, daj znać jak Zosia
MoBo, polkosia, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
Dobra trzeba wziąć się za ogarnianie domu bo ostatnio trochę sobie pofolgowałam
boli mnie strasznie dół brzucha albo spojenie ciężko mi nawet dokładnie powiedzieć.
Za oknem świeci słonko to i człowiek ma od razu lepszy humor
Guerretenshi wczoraj robiłam chleb w jajku na kolacjęnawet się nie chwaliłam bo nie spodziewałam się że ktoś też to jada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 10:49
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Kokardka, super!
Gratulacje! Napisz potem coś więcej
Moje jak spały na KTG, to kazali mi zjeść coś słodkiego i działało
Dzisiaj mi się śniło, że urodziłam Matyldę w 1h. Oby to był proroczy sen!Krakuska, guerretenshi, MoBo, Angela B-D, Kokardka44 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kokardka gratuluję i czekamy na relację! W jakim szpitalu w końcu rodziłaś MSWiA?
Ja na polepszenie humoru słucham świątecznych piosenek :p naczynia umyte, zakupy online, jakiś serialek i joga. Dobrze że obiad mam na dwa dni.Madziula87, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Hej hej
obudziły mnie skurcze o 1 w nocy, były już co 5min trwały ok.20sek, poród dość szybki bo zielone wody były i musieli ciąć i szybko musiałam przeć, bolało nie powiem że nie ale dałam radę
czujemy się bardzo dobrze
werix tak jestem w mswia jestem póki co bardzo zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 12:05
Werix, AniaKami, baranosia, Izieth, Madziula87, Szczęśliwa Mamusia, milky_way, Martusiazabka, Angela B-D, RedLady, polkosia, cudek2, Iva79 lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Mnie trochę mój mąż denerwuje. Wszystkim zaczął rozpowiadać, że w piątek pępkówka, jeszcze brakuje, żeby na konkretna godzinę zaczął zapraszać. I to nie najbliższe osoby, tylko wszystkich znajomych. Jak najbardziej popieram pomysł samej pepkowki, ale mógłby zapraszać dopiero piątek, jak juz bedzie wiadomo co i jak. W ogóle nie bierze pod uwagę, że nie wiadomo jak bedziemy się czuć z małym tego dnia. Nikt nie wie jaki bedzie piątek, a ja potrzebuję przede wszystkim wiedzieć, że mogę na niego tego dnia liczyć, a nie że mnie zostawi kiedy bede go potrzebować. Pionizacja u nas jest po 8h, to moze byc nawet 20 czy 21, bo nie wiadomo o ktorej bedzie cesarka - i bardzo chcę, żeby to wlasnie mąż mi w tym pomógł. Moze bede w psychicznej rozsypce pod wypływem tylu emocji i hormonów, a teraz mam wrażenie, ze ważniejsza jest dla niego ta impreza. Nagadałam mu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 13:19
-
Krakuska nie dziwią mnie Twoje nerwy. Tego dnia powinien być z Tobą wspierać Cię psychicznie i fizycznie pomagać a nie planować już opijanie. Ja wiem faceci myślą innymi kategoriami. Ale musisz mu wprost powiedzieć że tego dnia to ma być z Wami, a opić nowego członka rodziny zdąży jak się lepiej poczujesz i nabierzesz siły do samodzielnego opiekowania się dzieckiem i sobą.
Krakuska, Martusiazabka, polkosia lubią tę wiadomość
-
Witajcie
wczoraj o godz 16:05 przyszła na świat nasza córeczka Korneliaporód szybki sprawy. skurcze zaczęły się przed 9, były często i trwały ok 35sekund, o 15 byliśmy w szpitalu i tam miałam już 8cm rozwarcia. Więc szybko na salę rach ciach i mała jest z nami. Dostała 10pkt. Wtedy ważyła 2600 i miała 53cm długości.
baranosia, jusci, Krakuska, Kushina, Madziula87, Izieth, RedLady, Angela B-D, Werix, Nita, MoBo, guerretenshi, Martusiazabka, Okciakowa, polkosia, cudek2, Maggie_31, Fuksja90, Iva79, Szczęśliwa Mamusia, Kokardka44, Olcia..89 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
O ja jakie tempo rozpakowywania się!
Palma ekspresowa dziewczyna jesteś! Wielkie gratulacje :*
Widzę dziewczynki pchają się na świat jako pierwsze
Fajnie zazdroszczę Wam że macie maleństwa już przy sobie
Ból do wytrzymania?palma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melduję sie po wizycie.
Z małą wszystko ok, przepływy dobre, łożysko III stopnia. Waży już 3kg!
Jestem w szoku, bo Hania przy porodzie ważyła 2900...
Szyjka 3,3cm, twarda, zamknięta...buuuuuuKrakuska, Madziula87, Nita, baranosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Palma, gratulacje!!!
Drobniutka Twoja córeczka
Super, że tak szybko i sprawnie poszło
baranosia wrote:Widzę dziewczynki pchają się na świat jako pierwsze
Mam nadzieję, że moja dziewczynka nigdzie się jeszcze nie wybiera
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)