Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jezdze normalnie, bo inaczej bylabym uziemiona w domu.
Ale ze spacerami slabo, bo łapia mnie skurcze i te spacery takie po chuju w sumie wychodzą
Dziewczyny gratuluje bobasów!!! Łaaaaaaa!!!! A niedawno dwie kreski widzialysmy
Mega!MoBo, Nita lubią tę wiadomość
-
Dagn gratulacje
Ja też sama jeżdżę, autem to luz ale dziś jechałam do dentysty metrem to nie powiem, miałam stres a w głowie cały czas jedną myśl "co ja zrobię jak mi w tym metrze wody odejdą"ale udało się, szczęśliwie dotarłam do domu
milky_way, baranosia lubią tę wiadomość
-
Mnie coś mrowi i boli na wardze, jakby miała opryszczka wyskoczyć. Zajebiscie, trzy dni do porodu, oczywiście ze musiala wyskoczyć akurat teraz. Na szczęście infekcja wtórna, Przykleiłam plaster compeed i zobaczymy...
-
Kokardka, palma, dagn gratulacje! Zdrowia dla was i dla maluszków!
A my z Alicją mamy jutro wizytę w poradni okulistycznej. Należy się jej jako wcześniaków i dodatkowo miała podawany jakiś lek który może uszkadzać wzrok, wiec potrzebne jest sprawdzenie, także trzymajcie kciuki za nasze oczkabaranosia, Krakuska, Szczęśliwa Mamusia, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
Dagn, gatulacje!!!
Już tyle dzieciaczków, a tu jeszcze grudnia nie ma
Na codzień pozostają mi spacery, bo niestety od kilku miesięcy bezskutecznie usiłujemy kupić drugi samochód, więc jestem trochę uziemionaAle jak jest samochód dostępny, to nie waham się go użyć, ale tylko na krótkie trasy
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Dagn o kurczę i Ty już rozpakowana?! Gratuluję kochana :*
Ja też jeżdżę sama lepiej mi jeździć niż chodzić szczerze mówiąc
Jak wsiadam do naszego auta to jeszcze jest ok gorzej jak muszę jechać gdzieś autem mamy to mam brzuch na kierownicy wsiadając hehe śmieję się że zaraz będzie mi wsiadać i fotel odsuwać bo się nie mieszczę
Kalina wyobraziłam sobie kałużę pod Tobą w metrze
-
Hej dziewczyny
Chciałam poinformować, ze 21 listopada o przyszła na świat moja Kochana Oliwia2920 g 53 cm długości
Poród siłami natury. Dopiero teraz pisze, bo w końcu siadłam przed kompem
mała śpi i je a mamusia śpi przy niej jak ma okazje
mała jest zdrowa, ładnie je naturalny pokarm, a ja pomału dochodzę do siebie
Dotty84, Krakuska, Werix, baranosia, polkosia, cudek2, Kushina, Izieth, Angela B-D, Maggie_31, RedLady, Koska 88, Basia79, Okciakowa, Iva79, Szczęśliwa Mamusia, Perl, Kokardka44, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Ja jeżdżę. Wczoraj byłam nawet u rodziców (60km) ale to juz chyba ostatni raz sama...
Po Warszawie (tj. do 15-20km) śmigać będę nadal, choc dzis jak jechałam z Hanią od lekarza to myślałam, ze zejdę - tak mnie Zosia maltretowała od środka...Nie ułatwiało to jazdyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 16:54
sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
kalina123 wrote:Weszłam na 1str zobaczyć listę, widzę że Lady działa z ukrycia i aktualizuje
super
mam tylko propozycję aby te co urodzą usuwać z listy oczekujących, będzie widać jak nas ubywa
aaa nie pomyślałam o tymzaraz zaktualizuje
ja nadal w dwupaku.. od dwóch tyg chodze z rozwarciem, dziś termin a mój Synio siedzi ciuchutko i ani mysli wychodzić;/ ehh
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784