Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój też ogarnia, ale bardziej w soboty i niedzielę, bo w tygodniu to on wyczerpany. Ale gotuje prawie codziennie, zmywa i ogarnia kuchnię, obiad mi donosi, rano śniadanie do łóżka codziennie zanim wyjdzie do pracy
To akurat lubi robić. Co do sprzątania, ja zawsze sprzątałam na błysk, a jak facet sprząta to same wiecie... Nie jest idealnie, nie błyszczy. Ale widzę, że muszę wyluzować pod tym względem. Pedantką nie jestem, absolutnie, ale wkurza mnie, że nie mogę latać na wysokich obrotach
-
Ja tez planowane cc na 39+1, choc lekarz sprawdzal wolne terminy od 38+5 , nic nie mial wolnego dlatego 39+1 , o sterydach nic nie wiem.
Imie tez chcemy wybrac takie proste, zeby bylo jasne jak pisac po niemiecku czy angielsku, bo planujemy w jednym z tych 2 krajow zyc. Polski narazie nie rozwazamy jako opcji do powrotu, od 2004 zyjemy poza granicami.

-
Czekaj czekaj jakto zalozyla to dywan czy wykladzina?Nita wrote:Mieszkanie wynajmowane Dobrawa. Ta moja mądra właścicielka taki dywan tu założyła. Biały! Do wynajmowanego mieszkania! Nie wiem co ona miała w głowie. W zasadzie powinnam mieć to gdzieś, bo to nie mój dywan, ale nie mogę w brudzie żyć, zaraz depresji dostaję. Odkurzam prawie codziennie, bo wszystko widać, każdy włos, kurz. Biały dywan jest w salonie i sypialni.
Pewnie w promocji byla
Iva79 lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu
-
Nita wrote:Mój też ogarnia, ale bardziej w soboty i niedzielę, bo w tygodniu to on wyczerpany. Ale gotuje prawie codziennie, zmywa i ogarnia kuchnię, obiad mi donosi, rano śniadanie do łóżka codziennie zanim wyjdzie do pracy
To akurat lubi robić. Co do sprzątania, ja zawsze sprzątałam na błysk, a jak facet sprząta to same wiecie... Nie jest idealnie, nie błyszczy. Ale widzę, że muszę wyluzować pod tym względem. Pedantką nie jestem, absolutnie, ale wkurza mnie, że nie mogę latać na wysokich obrotach 
Wow, z tymi śniadaniami do łóżka to zawiesiłaś wysoko poprzeczkę
jedyne śniadanie do łóżka na jakie ja mogę liczyć to pewnie suchary w sobotę w szpitalu, lol
Dobrawa, Nita lubią tę wiadomość
-
Moj pomaga w sprzataniu i zawsze jak sama czegos zrobic nie zdolam to on zrobi. Sam z siebie wynosi smieci :p a o gotowanie nie prosze, bo swini w kuchni tak ze pozniej doczyscic nie moge

Dostalam takiego skurczu ze pocieklo mi po nogach jakby ktos jajko rozbil.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
A sama nie wiem, chyba to dywan... Bo wykładzina bardziej szorstka jest, a to mięciutkie i z trochę dłuższym włosiem. Ale założone jak typowa wykładzina, na całej powierzchni, równiutko przy ścianach. Ona to założyła przed naszą wprowadzką. Kupiła mieszkanie i umeblowała tak jak chciała, no i dała pod wynajem. Ktoś przecież musi spłacać jej kredytDobrawa wrote:Czekaj czekaj jakto zalozyla to dywan czy wykladzina?
Pewnie w promocji byla

Na wiosnę się wyprowadzamy, bo to nie mieszkanie do małego dziecka, ale ciężko coś w Londynie znaleźć fajnego i za rozsądną cenę.
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Ja mam taka Panią,wpada na 5-6 godzin co dwa tygodnie i ogarnia wszystko,bo ja nie jestem w stanie wpełzać pod łóżko i wycierać kurze, czy zbierać rzeczy z dywanu,nie wspominając o wyjęciu naczyń z dolnej półki zmywarki:-/Nita wrote:Ja trochę posprzątałam i poodkurzałam, no i znowu mam skurcze
I krzyż mnie napierdziela.
Jak wy dajecie radę sprzątać cały dom? Męża nie chcę angażować w tygodniu, bo zmęczony po pracy, a w weekendy czasem sprząta, ale nie tak jakbym ja chciała.
Serio, myślę o wynajęciu jakiejś pani sprzątającej. Już kiedyś mieliśmy i byłam zadowolona, a teraz się męczę z wielkim brzuchem i z czyszczeniem wszystkiego a ten dywan mnie dobija, bo jest biały i widać każdy najmniejszy brud.
Nita lubi tę wiadomość
-
Cudek uspokoilaś mnie
może chodzi o to, że ja od 20 tygodnia na podtrzymaniu jestem i do 39 bym raczej mogła nie wytrzymać. Z jednej strony cieszę się, że wiem kiedy mniej więcej co i jak 
W domu akcja szykowaniem wszystkiego
guerretenshi, cudek2, Iva79 lubią tę wiadomość
-
My po ktg, pisaly sie skurcze ale nie jakies spektakularne.
Mała 3750, ekhmmmm..... 38+1....
Za to w badaniu rozwarcie na 2 palce i szyjka na 1,5cm. Wiec mam sie sppdziewac albo wszystkiego, albo niczego.
Zeby bylo zabawniej, malzonek wlasnie wyjechał i wraca jutro wieczorem wiec licze, ze w ciagu 24h nie urodze, bo samej to tak słabo.....
Wciaz mam nieregularne skurcze, wiec zobaczymy co przyniesie noc i dzień. Moze zupełnie nic, a moze bobas wyjdzie na świat
boje sie bólu, bo co skurcz, to sobie przypominam, jak mnie to strasznie napier......o 

i mysle wtedy, ze nie dam rady
A po chwili mysle- co...ja nie dam, to kto da!
Krakuska, Dobrawa, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy mnie pamiętacie, czy nie Ale melduję że dziś o 14:30 siłami natury przyszedł na świat nasz syn Mikołaj 3130 i 56 cm
termin miałam na 04.12
pozdrawiam mamusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 20:40
baranosia, Basia79, Fuksja90, milky_way, Koska 88, Maggie_31, Krakuska, guerretenshi, Iva79, Dotty84, RedLady, cudek2, Kushina, polkosia, Martusiazabka, Izieth, Magduullina, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam Panią, która ogarnia mi chatę... W sumie odkąd mam Hanię szkoda mi tracić sobotni czas na wielkie sprzątanie... oczywiście to nie oznacza, ze codziennie nie ogarniam i tak (przy małym dziecku non-stop człowiek coś porządkuje, układa, wyciera itp) Ale przynajmniej "duże" sprzątanie nas omija i możemy ten czas poświecić Hani

Ja polecam!
Maggie_31 lubi tę wiadomość
-
Pamiętam- bo ten sam termin miałam;) gratuluję!EP!C wrote:Nie wiem czy mnie pamiętacie, czy nie Ale melduję że dziś o 14:30 siłami natury przyszedł na świat nasz syn Mikołaj 3130 i 56 cm
termin miałam na 04.12
pozdrawiam mamusie 
EP!C lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH