Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa, nie na każdego to działa podobno

Kushina, ja właśnie na ćwiczeniach nie byłam bo nie dostałam zezwolenia od lekarki ;/
baranosia, też chcesz już rodzić?
milky, ja też się tak zastanawiałam, że jakbym zaczęła rodzić w nocy to bym chyba nie dała rady się zebrać.. xD
Szczęśliwa Mamusia, milky_way lubią tę wiadomość

-
Kushina wrote:Na szkole rodzenia mialysmy takie cwiczenia polegajace na przysiadach w rozkroku, z calymi stopami przylegajacymi do ziemi. Podobno ta pozycja pomaga dziecku ustawic sie glebiej w kanale rodnym.
To ja tak całą ciążę siedzę ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 14:05
Kushina lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczynki, moj Mieszko od 9:20 jest już na świecie
3760g i 56cm. Wygląda trochę jak chińczyk
Potrzebna byla konsultacja rehabilitanta, bo mial jakaś asymetrię, ale nic bardzo poważnego. Przed chwilą go naprostował, to byl jakiś przykurcz glowki, bo długo leżał w brzuchu w jednej pozycji. Jest zdrowy poza tym.
Sama cesarka do przyjemnych nie należy, poza tym czlowiek dostaje mega drgawek, od leków i emocji.
Zdjęcia wrzucę następnym razem, bo mam problem z dodaniem ich z telefonu.
baranosia, jusci, Kushina, polkosia, milky_way, Angela B-D, Szczęśliwa Mamusia, Okciakowa, Izieth, Madziula87, cudek2, Martusiazabka, Isia86, Dobrawa, MoBo, Werix, Dotty84, RedLady, chiara, Nita, guerretenshi, Fuksja90, Dagn_, Iva79, Koska 88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
:* Kushina, był cały czas przy mnie odkąd mnie zszyli. Niestety mały za chiny nie chce ssać, niby cos tam chwycil, ale nie jest zainteresowany ssaniem. właśnie dostał "kielicha" od pielęgniarek. Ale dziewczyny z którymi leżę mówią, że tak może być... Pożyjemy, zobaczymy.
Szczęśliwa Mamusia, Maggie_31 lubią tę wiadomość
-
Miesio
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21f306cdabd8.jpg
Madziula87, Szczęśliwa Mamusia, Werix, Dotty84, baranosia, cudek2, Okciakowa, RedLady, Izieth, Kushina, jusci, Angela B-D, Maggie_31, polkosia, Dobrawa, chiara, MoBo, Martusiazabka, Nita, Isia86, Iva79, Koska 88, Olcia..89, Dagn_ lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Krakuska

Ja takie przysiady to robię od początku ciąży w ramach jogi, więc w ogóle mnie coś takiego nie rusza.
Tak jak przez całą ciążę nikt mnie o nic nie pytał, tak dzisiaj i na poczcie i w bibliotece i w sklepie pytały mnie babki, na kiedy mam termin. Jak mówiłam że na dziś, to wielkie oczy robiły
Krakuska, MoBo lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH