Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0073b2c4c23c.jpg
Ciocie przedstawiam Wam moja mala malpke :*! Ladnie sie przyssal i cos tam leci wiec jestem zadowolona. Znieczulenie puszcza, zaczyna bolec. Poki co go oddalismy na oddzial noworodkowy bo lekarstwa troche mnie oglupiaja. Ogolnie bylo nawet spoko poza uczuciem jakby ktos usiadl mi na piersi i malymi mdlosciami. O 21 bedziemy starac sie chodzic i oddadza malego juz na stale. Odezwe sie wiec wtedy :*
Krakuska gratuluje!!!!
Kushina, jusci, polkosia, Dagn_, Werix, Fuksja90, cudek2, Nita, Maggie_31, emilkazozz, Madziula87, baranosia, Martusiazabka, RedLady, Izieth, Krakuska, Dobrawa, Iva79, Dotty84, Isia86, MoBo, Olcia..89, Szczęśliwa Mamusia, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nita wrote:Dzięki Werix. No to widzę, że muszę jakoś przetrwać ten ból. Już i tak pozostało parę dni (mam nadzieję). Jakoś wytrwam.
Jezu, wy o wyłowywaniu porodu piszecie, seksach, przysiadach, ananasach a mnie się tylko żreć chce
Nie jem dużo na jeden raz, tak trochę, ale głodna się robię ponownie po 30 minutach. A jak się najem to mi się nic nie chce, tym bardziej przysiady robić czy po schodach się turlać. Chyba doopa u mnie będzie i przenoszę.
Hehehe,nam tez położna seksy poleciła-najlepiej co drugi dzień,ponoc maja pomoc przy porodzie;-) Ale ja mam z tym mały problem-sorry za szczerość,ale teraz w 9 miesiącu czuję sie ciasna jak dziewica i to nie jest zbyt komfortowe w sytuacji posiadania brzucha wieloryba i niemożności dostosowania ulubionej pozy:-D -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/327b6974cdfe.png
Piter czuje respekt- bo ja mały knypek jestem!
Mieszko Mieszko- mój koleżko...
Byłem podciac wedzidełko. Troszkę popłakałem... ale generalnie bardzo dzielny byłem! Gorzej z moim rodzicami! Mieli gacie pełne strachu i łzy w oczachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 17:59
Madziula87, Martusiazabka, RedLady, Izieth, Iva79, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Guerretenshi śliczny chłopak! Ma taką uśmiechniętą buźkę
wracaj.szybko do zdrowia!
Cudek, dobrze że zabieg się udał. Dzielny ten Twój maluch
q wam się wcale nie dziwię! Też bym pewnie trzęsła portami za mojego malucha 
guerretenshi, cudek2 lubią tę wiadomość

-
Dziekujemy :* znieczulenie zeszlo, przecibole tylko mnie oglupiaja. Do tego lekarka tak mi ponaciskala brzuch ze wrzeszczalam z bolu. Nigdy wiecej nie dam sie pokroic. Pojscie na naltwizne kuzwa!
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Guerretenshi gratulacje