Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIzieth wrote:Krakuska, słodki ten Twój Miesio

A do mnie nadal nie dociera, że taki mały człowieczek we mnie siedzi
To prawda, to niesamowite. I pomyśleć, że taki cud powstaje ze zwykłego bzykanka
Krakuska, Maggie_31, polkosia, Dobrawa, Izieth, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Hmm, dziewczyny które mają skurcze braxtona: jak odróżnić je od wypychania się bobaska? Mam wrażenie że często robi mi się twardy brzuch i ciągnie mnie u dołu, ale podobnie czuję się, jak mały mocno się wypycha. Nie wiem, pewnie sobie ubzdurałam coś, marząc o porodzie
Martusiazabka lubi tę wiadomość

-
Werix wrote:Hmm, dziewczyny które mają skurcze braxtona: jak odróżnić je od wypychania się bobaska? Mam wrażenie że często robi mi się twardy brzuch i ciągnie mnie u dołu, ale podobnie czuję się, jak mały mocno się wypycha. Nie wiem, pewnie sobie ubzdurałam coś, marząc o porodzie

B-H to twardnieje Ci cała macica, a nie tylko w jednym miejscu
W każdym razie ani skurcze B-H ani wypychanie dziecka nie są zwiastunem nadchodzącego porodu...
Werix lubi tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:B-H to twardnieje Ci cała macica, a nie tylko w jednym miejscu

W każdym razie ani skurcze B-H ani wypychanie dziecka nie są zwiastunem nadchodzącego porodu...
A mi przy skurczach twardnieje tylko część brzucha akurat
Mój gin mówił, że to normalne. I to na pewno nie wypychanie.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Krakuska gratuluję! Chyba większość dzieci tuż po porodzie wygląda trochę chińczykowato, bo przecież wylegiwał się tyle miesięcy w wodzie
Śliczny chłopczyk, a ile włosków! Widzisz, mówiłam że zgaga morderca da Ci dziecko z czupryną. Mój chyba też będzie taką miał
Werix, Krakuska, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Werix mam pytanie do Ciebie. Niedawno pisałaś, że bardzo bolały Cię żebra. To był taki typowy ból żeber czy jakby cała górna część brzucha? Bo mnie właśnie tak boli od kilku dni, około dwa palce pod biustem, górna część, ppo całej linii. Sama nie wiem czy to żebra, bo mały mnie tam nie kopie. To bardziej przypomina ostry ból mięśni, jakby naderwanie. Ale wyjątkowo nieprzyjemne to jest. Co Ci pomogło na ten ból?
-
Na ten ból nic mi nie pomogło
mnie boli z przodu i z tyłu, tak jak kończą się żebra. Ciężko opisać ten ból, ale nasila się przy pochylaniu, tak roziciąga mnie. Z czasem chyba trochę się te żebra dostosowały i bolą mniej niż na początku.
Guerretenshi, gratuluję!

-
baranosia wrote:Wow jaki kawał chłopa z Piotrusia! Dobrze że jednak miała cc bo pewnie by się nieźle namęczyła

Guerretenshi gratulacje :*
Mega duzy Piter! 4550!wooow!to sie nazywa dźwigać kangurzatko:-) Gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek-grudniowek!!!
Iva79 lubi tę wiadomość
-
Maggie_31 wrote:Mega duzy Piter! 4550!wooow!to sie nazywa dźwigać kangurzatko:-) Gratulacje dla świeżo upieczonych mamusiek-grudniowek!!!

Ale jak dokładnie obliczony wg USG
Szok
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzięki Werix. No to widzę, że muszę jakoś przetrwać ten ból. Już i tak pozostało parę dni (mam nadzieję). Jakoś wytrwam.
Jezu, wy o wyłowywaniu porodu piszecie, seksach, przysiadach, ananasach a mnie się tylko żreć chce
Nie jem dużo na jeden raz, tak trochę, ale głodna się robię ponownie po 30 minutach. A jak się najem to mi się nic nie chce, tym bardziej przysiady robić czy po schodach się turlać. Chyba doopa u mnie będzie i przenoszę.
Dobrawa, MoBo lubią tę wiadomość