Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie ze Śląska - jesteście tu? Poszukuję noworodka na DARMOWĄ sesję noworodkową - w najbliższą sobotę (17.12). Noworodek z terminem porodu po 7.12.2016.
Jeśli jest ktoś zainteresowany - podeślę na priv link z portfolio.
Warunek - zgoda na publikację zdjęć w portfolio.
-
Mnie też tak boli, od razu krzyż i parcie na siku, nawet jak nic nie leci...
Jadę na Praski, na Żelaznej przewidywana data przyjęcia to 18-19, bo byłam 20 w kolejce.
Chcę tylko zdjąć pessar
Ale mój gin nie ma żadnych wolnych wizyt
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Baranosia, powodzenia! Czekamy na relację!
U mnie coraz więcej pokarmu, ale od porodu prawie w ogóle nie śpię, bo mały ssie i ssie.
Co do kup, to mój miał takie śmierdzące smółki i przejściowe jak dziad stary :p w końcu pojawiły się kupki mleczne i odważyłam się wypróbować pieluszki wielorazowe. Na razie luzik.
-
nick nieaktualny
-
Kushina, powiem Ci szczerze, że dziś się na Żelazną wkurzyłam, bo tylko jedna dziewczyna serio rodziła i widać było po niej skurcze. Ogólnie zaawansowanych ciężarówek tylko 6, reszta to nie wiem? Zero brzucha, roześmiane... Nie wiem o co chodzi, czy to po weekendzie czy co... Może jakieś w I trymestrze spanikowane...
U mnie na KTG cisza, pessar zdjęty bezboleśnie na Praskim (rok temu bolało). Szyjka prawie zgładzona, miękka, "rozwarcie" na dwa palce. Podobno wody mogą mi odejść nawet jak się schylę
No to okaże się
Niestety przez pessar chyba dorobiłam się grzybicy, bo jak zdjęła, to wylała się szklanka słodkiego śluzu i mam brać dopochwowo coś.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wiem, że to zabrzmi dziwnie ale moje plecy zawsze przechodzą po tym jak się przejdę, a że mam 6 miesięcznego psa to muszę chodzić.
Polkosia to może u Ciebie teraz pójdzie raz dwa, pisałaś że chcesz to oby
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ja wróciłam z wizyty w szpitalu. Ciśnienie nadal wysokie. Kazano mi brać dwie tabletki rano i wieczorem, a ja wzięłam rano tylko jedną, bo się bałam...
Już mnie postraszono wylewem w trakcie porodu jeśli będę kontynuować z takim ciśnieniem, więc się boję.
W szpitalu w ubikacji odszedł mi czop. Brązowa galareta.
Potem położna zrobiła mi masaż szyjki. Bolało kurewsko. Nie polecam
Indukcja porodu w czwartek, no chyba że do tego czasu samo się rozkręci. Z małym na szczęście wszystko ok, rusza się intensywnie. Ale ze mną gorzej. Już wyczerpana jestem, a nawet nie urodziłam jeszcze.
Idę poleżeć. -
witajcie , urodziłam 9.12. o godz. 17:32 Leosia 2510g 53cm 10 pkt .
Poród był straszny, bez znieczulenia, urodziłam 30godzin po odejściu wód płodowych.
Krakuska, cudek2, Izieth, Werix, Szczęśliwa Mamusia, RedLady, Perl, Martusiazabka, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Nita witaj w klubie ja też mam mieć w czwartek wywoływany poród (albo cc jeśli się okaże że synek będzie zbyt duży). Boję się prze okrutnie...
Trzymam za Ciebie kciuki
bądź dobrej myśli 
Fuksja90 gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 20:44
Fuksja90, Nita lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH