Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Antoś jest na świecie od 20:35 waży 3815g i mierzy całe 60cm

Skurcze zaczęły się o 6:30 a urodziłam o 20:35 jutro opowiem na spokojnie jak było ale była tragedia i myślałam że umrę
na pocieszenie tym co są przed - teraz już jak Antoś śpi obok zapomina się bólu 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee4350deb56a.jpg
Madziula87, Nita, Izieth, Maggie_31, Werix, polkosia, Krakuska, cudek2, Kushina, MoBo, Szczęśliwa Mamusia, RedLady, Fuksja90, Angela B-D, Perl, Nulka, Martusiazabka, Iva79 lubią tę wiadomość

-
Gratulacje Fuksja i Baranosia! Mam nadzieję, że Wasze maluchy wynagrodzą Wam trudy porodu i szybko o nich zapomnicie!
My się karmimy. Łuhu! Udało się małego tak wykarmić w dzień że spał od 22 do 2! I nawet ja cośtam przespałam! A już zastanawiałam się czy nie podać mu smoka... Na razie nie poddajemy się i tylko pierś. Czekam na wizytę położnej żeby sprawdziła czy wszystko gra.
polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość

-
Witam was i gratuluję szczęśliwych rozwiązań.
Przez cały czas ciąży nie udzielalam sie, aczkolwiek nalezalam do wątku i byłam wpisana na listę (ta pierwsza) z terminem na dziś
czekałam na ten dzień bardzo długo, aż wreszcie nadszedł i to nadal wydaje się takie nierealne....narazie czuje się dobrze, w czwartek mam stawić się w szpitalu.
Mam nadzieję że poród przeżyje i powrócę do Was z dobrymi nowinami. Chyba nie mogłyśmy wybrać sobie lepszego momentu na urodzenie niż ten magiczny przedświąteczny czas
pozdrawiam!! Trzymajcie kciuki!!
cudek2, Iva79 lubią tę wiadomość

Udało się w
cyklu
-
To już tylko garstka nas została?
Nierozpakowanych...
Ja wczoraj na tej IP to zaczęłam tak panikować i się bać tego porodu, że mnie telepało
Chyba wolałam nieznane 
Nie wiem gdzie uderzać, jak na Żelaznej będzie taki sajgon. Rozważam Karową, Madalińskiego i Inflancką... Dziewczyny z Wawy, co wybrać?
MoBo, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia ja porównania nie mam bo 2x byłam na madalińskiego, jak dla mnie ok
Karową chyba bym odrzuciła, tam też może być tłok bo to jednak szpital III st. ref.
Wybierałabym między madalińskiego a inflancką, to już jeden pies
polkosia lubi tę wiadomość

-
Gratulacje dla nowych mamusiek
) już coraz więcej nas rozpakowanych 
Mam pytanko do mamusiek karmiących piersią
powiedzcie proszę czy mialyscie problem z nadmiarem pokarmu? Bo kurczę u nas jest nawal,a Gosia się wkurza przy karmieniu,a ja nie chciałabym karmić z butli.teraz biorę laktator i ściągam i trochę butli trochę cyca,ale żeby zaczęła jeść z cyca to z 40min.meczenia... macie może jakieś rady?
My cały czas się ogarniamy po wyjściu ze szpitala i nawet nie mam czasu Was podczytac...
Mam nadzieję,że u Was wszystko w porzadeczku.
Pozdrawiamy
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm
)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH