Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:No wlasnie o kushnie myslalam
Ale ona raczej 19 ma cc
Sa tu jewzcze jakies w dwupaku ?
Oprucz Maggie i Polkosi?
Ja malo sie odzywam bo Sevek daje mi w kosc po nocach no i bez enegii jestwm
Ja
Jutro termin. Dziś w nocy były straszaki o 1 i przeszly, później o 4 i też przeszly. Jutro mam lekarza i aku jak nie wyjdzie.
polkosia, Maggie_31, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy można podać już kropelki do nosa i odciągnąć aspiratorem? Widzę, że ma nosek zapchany lekko od wczoraj już, ciężko mu się oddycha. Położna dziś była w domu i potwierdziła, że ma trochę zapchany ale zabroniła używać wszelakich kropli i aspiratorów. To co, ja mam czekać aż mi dziecko porządnego kataru dostanie?
-
Ja mam lekarza we wtorek,marze o tym by sie juz ze mną na cesarkę umówił,bo sn mnie przeraza.Poza tym w brzuszku kopniaki i wyginanie,ale ochoty na wyjście na razie Młody nie nabrałMoBo wrote:Ja
Jutro termin. Dziś w nocy były straszaki o 1 i przeszly, później o 4 i też przeszly. Jutro mam lekarza i aku jak nie wyjdzie.
MoBo lubi tę wiadomość
-
Powodzenia laski! Dacie radę!
Moje dziecko jesr antyspalne i cycowolubne. A ja dzisiaj nie zmrużyłam oka od rana. Za to zapierdzielałam z przenoszeniem mebli do nowego domu.
Słuchajcie, mój D chce na święta jechać do domu rodzinnego. Zabrałybyście takie dwutygodniowe maleństwo w 3h podróż do rodziny gdzie są dzieci żłobkowe i stardi ludzie?
MoBo lubi tę wiadomość

-
Szczerze?chyba raczej nie Werix,zważywszy ze pora roku jest taka a nie inna,a dzieci żłobkowe magazynują w sobie dużo rożnych bakterii,oczywiscie nie jestem przewrażliwiona,ale gdyby dzidzi miało już miesiąc chyba szybciej bym sie zdecydowała,ale przy takim maleństwie raczej nie.Ale to tylko moje zdanie:-)Werix wrote:Powodzenia laski! Dacie radę!
Moje dziecko jesr antyspalne i cycowolubne. A ja dzisiaj nie zmrużyłam oka od rana. Za to zapierdzielałam z przenoszeniem mebli do nowego domu.
Słuchajcie, mój D chce na święta jechać do domu rodzinnego. Zabrałybyście takie dwutygodniowe maleństwo w 3h podróż do rodziny gdzie są dzieci żłobkowe i stardi ludzie?
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ja sobie wogole nie wyobrażam takiej długiej podróży z takim maluszkiem, ze o dzieciach z bakteriami i wirusami nie wspomnę.
Pytanie do mam, które karmią mieszanie- mm i mleko z piersi- dajecie wodę z glukozą do picia? Mi teściowa tu porady swoje daje, ale mi sie wydaje, ze moim mlekiem mała sie "przepaja". Ale moze sie mylę, moze jak jest mm to trzeba dać dziecku tez pic ?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH