Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusiazabka moja od wyjścia ze szpitala też nie była ważona
Dopiero w środę mamy pierwszą wizytę u pediatry, mała będzie mieć równy miesiąc to się dowiem ile waży
ja też się ważyłam na domowej wadze, jest tendencja zwyżkowa, po ubraniach też widzę że rośnie więc jest ok
Martusiazabka lubi tę wiadomość

-
Werix, ja przez pierwsze pół roku nigdzie nie wychodziłam
Tylko raz na 2 tygodnie na paznokcie, sporadycznie jakieś zakupy czy lekarz, ale to wszystko między karmieniami i w 2-3h się wyrabiałam
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja właśnie się odważyłam spróbować laktator, ale mam ręczny z Tommee Tippee i dosc nieprzyjemne to było. Namęczylam się z tym chyba 20 minut a tylko 30 ml poleciało. A sutek boli teraz. Ile ml mam odciągnąć, żeby mąż mógł nakarmić do syta małego? Chciałam iść do fryzjera jakoś w weekend...
-
Baranosia, ja mam to samo
Podaje espumisan do każdego posiłku i po kilku dniach wyraźna poprawa. To znaczy tez ma fazy ze nie śpi długo i marudzi ale to juz nie jest taka afera jak była wcześniej z przeraźliwym wrzaskiem, teraz jestem w stanie opanować płacz, bardziej marudzi niz sie drze
-
Nita wrote:A do kiedy u was położne przychodzą?
Moja była wczoraj, zwazyla małego, przekroczyl wagę urodzeniowa więc to była jej ostatnia wizyta.
No i mały zrobił kupę nad ranem lekko zielonkawa. Nie wiem czy powinnam się martwić...
U mnie była raz, a potem podpisałam jej że już rezygnuję z dalszych wizyt
-
baranosia lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki,
No to i ja sie dzisiaj uwinelam
Nasza dziewczynka jest z nami
jeszcze bezimienna 
Poszlo blyskawicznie,doszlam do pokoju porodowego,mialam tam ze trzy skurcze i chcieli mnie polozyc pod ktg ale sie nie dalam,od razu polozne pomogly mi sie rozebrac i zaczelam przec,no i po dwoch razach wyparlam
Bolalo wszystko strasznie,ale juz po
baranosia, Werix, Krakuska, Kushina, Nita, Izieth, polkosia, Martusiazabka, Koska 88, Iva79, RedLady, Madziula87 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu
-
I mam espumisan 40. Zaczynałam od 6 kropel, doszłam do 10 i teraz dawka jest ok, tak radzą, żeby zaczynać od mniejszej dawki i zwiększać obserwując kiedy bedzie efekt. Jeszcze mam zapas w razie czego
skoro tych niemieckich można dawać 15 a są dwa razy "mocniejsze"