Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, co na charczenie nosem u noworodka? Walczymy już 3-4 dni, najpierw było od ulewania nosem, ale teraz mam wrażenie, że zmieniło się jednak w katar. Staram się za dużo nie odciągać, ale nieraz trzeba, bo ją zatyka. Zakraplam sól i moje mleko i bez poprawy
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia ja z tym walczę od dwóch tygodni i póki co nie idzie mi najlepiej... Jak znajdziesz sposób to też chętnie skorzystam.
Byliśmy dzisiaj w markecie z Młodą i mam wyrzuty sumienia bo jakoś nie przyszło mi do głowy że tam w powietrzu wszystko jest
mam nadzieję że nic nie złapaliśmy. We wtorek szczepienie ahh
-
Ja już nie wiem czy to katar czy to resztki tego mleka i łez... Dzisiaj 3 minuty ją inhalowałam, ale w sumie nie wiem czy dobrze zrobiłam. Może to takie "naturalne" charczenie i minie. Tysia też charczała jakiś czas, ale nie pamiętam jak szybko to minęło.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Moj od urodzenia tak charczy czasem. Jak dłużej to trwa to sól i gruszka, ale przeważnie sam sobie oczyszcza kichając. Nie przejmowałabym się tym za bardzo, chyba że jest to np. kilka dni bez przerwy?
-
Mnie lekarz tez namówił na skojarzone, tylko bierzemy 5w1, na żółtaczkę zaszczepiliśmy wczoraj. Tylko jest problem, bo w mojej przychodni nie ma tej 5w1 dla pierwszej dawki, a w aptekach i hurtowniach aktualnie nie mają tej co mamy na recepcie
więc mamy dwa tygodnie na znalezienie.
-
Ta maść majerankowa to tak wali, że nie zdecydowałam się używać
Przy Tysi próbowałam, ale potem wszędzie czułam ten smród
Na grupie o kp dziewczyny napisały mi, że jeśli ssie normalnie i nie odpina się przez brak oddechu i jak kicha, to oczyszcza nosek (a u nas tak dokładnie jest), to jest to zwykle charczenie, które minie.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia a co to za grupa o kp? Można dołączyć?
Kurde, mąż usypiał Arana i w końcu mały zasnął. Ja byłam w salonie, zjadłam, przyszłam do sypialni, usiadłam na łóżko, Aran momentalnie poczuł mój zapach i co, obudził się, oczy jak 5 zł i znów chce cycka. I tak jest kurde zawsze. Mnie nie ma w pobliżu, dziecko śpi. Ja jestem, nie śpi, jest podekscytowany moją obecnością i tylko cycek w głowie.
-
Karmienie nr 1 witamy

Jak z zegarkiem w ręku znowu 4h55min
A i jeśli chodzi o odciski stópek to polecam masę solną wczoraj nam wyszły piękne odciski bez użycia siły nie to co w tych gotowych masachWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 04:31

-
Chciałam zacytować a polubiłamKoska 88 wrote:My tez mamy wystający pępek i to niestety przepuklina. Nam niestety wchodzi tam jelitko misie taka banieczkach robi:(. Nie leczy sie tego w żaden sposób. Trzeba dziecko jak najwiecej na brzuszku kłaść zeby ćwiczyło mięśnie brzucha.
u nas to samo, w czwartek mamy konsultacje chirurga - ja do tego czasu zaklejał to plastrem (dosyć mocno naciągniętym) i dzięki temu jelitko nie wychodzi (słyszałaś o tej metodzie? jedni polecają inni nie, ale ja jakoś lepiej się czuje jak jej tam nic nie wyłazi)- najgorzej jest przy napinaniu brzuszka
Hania miała przepuklinę, ale dużo mniejsza i faktycznie jak wzmocniły się mięśnie brzucha to sama się wchłonęła...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH