Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się wybieram do lekarza, bo to nie jest normalana sytuacja, żeby dziecko tak na cyca reagowało

Poza tym juz czuje, że cycki mi chyba siadają
za moment pożegnam się z laktacją
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero

-
Isia
)) dziekuje!
Krakuska, popoludniu wiecej napisze, bo rozmawialam z neurochirurgiem z CZD, wiec powiem Ci wiecej. Mam tez gdzies susper artykul. Musze znalezc, tylko ne czytaj w necie bo wiesz, nic dobrego Cie tam nie czeka
")
Lece na squasha, wykupilam sobie pare lekcji z trenerem, bo mnie mąż ogrywa i nie moge sobie z tym poradzic :DDDDD
Bobasy na 1,5 godziny do dziadkow! Win-win! Wszyscy sie cieszą
Isia86, Krakuska lubią tę wiadomość
-
milky way wrote:Isia
)) dziekuje!
Krakuska, popoludniu wiecej napisze, bo rozmawialam z neurochirurgiem z CZD, wiec powiem Ci wiecej. Mam tez gdzies susper artykul. Musze znalezc, tylko ne czytaj w necie bo wiesz, nic dobrego Cie tam nie czeka
")
Lece na squasha, wykupilam sobie pare lekcji z trenerem, bo mnie mąż ogrywa i nie moge sobie z tym poradzic :DDDDD
Bobasy na 1,5 godziny do dziadkow! Win-win! Wszyscy sie cieszą
Czy nie chodzi przypadkiem o ten? "The Enigmatic Sacro-Coccygeal Dimple: To Ignore or Explore?"
http://ptcky.com/wp-content/uploads/2015/07/sacro-dimple-ped-ann-3-2014.pdf
Maz mi wysłał, niby pocieszające, ale i tak do usg chyba osiwieje.
Miłej partyjki
-
Hemorectal poleciała mi babka w apteceMagdaalena wrote:Dziewczyny, pomocy
Ktoras z Was pisala o jakis czopkach na hemoroidy. Stosuje procto gluvenol ale srednio pomagaja, nie moge siedziec ani lezec
noc fatalna. Poradzcie cos zanim dostane sie do lekarza... 
Magdaalena lubi tę wiadomość

-
Krakuska, indeed!
wyjscie z domu zajęło mi od wstania z lozka 3 godziny :DDD Mistrzyni
))!))
Siki, kupy, sniadanka, kp, pacyfikacja terrorysty, pakowanie, ubieranie, gonienie starszego zeby zechciał pozwolic ubrac skarpetki, rozwiazywanie duzych problemow malej dziewczynki
-
Baranosia, daj znać co Ci powiedział fizjoterapeuta. Ja nadal nie wiem, czy mam to rozejście, czy nie. Sprawdzałam i jest przerwa na 1 palec, ale nie mam pojęcia, jak to przed ciążą wyglądało. Wizytę u gin mam dopiero 27.
Położna poleciła mi na hemoroidy AVENOC czopki i maść. Też się zastanawiam nad proktologiem, niby hemoroidy już mi nie dokuczają, ale widzę, że są, nie wchłonęły się i nie wiem, czy dadzą radę samodzielnie zniknąć.
Magdaalena lubi tę wiadomość

Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Widzę, że całe towarzystwo siedzi jak na 'szpilkach'. U mnie też dziadostwo powróciło, a już się cieszylam że się uspokoilo
ja idę do lekarza w piątek i spróbuję aku na te hemoroidy bo się nie da żyć!
Czy ktoś tu polecał karuzele Tiny love?
I czy to ta?
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00DJQOREC/ref=mp_s_a_1_6_a_it?ie=UTF8&qid=1486470490&sr=8-6&keywords=mobile+playset&dpPl=1&dpID=51OehWTKYlL&ref=plSrch -
Mobo doslownie, na szpilkach,,,
Ja myslalam, ze ciaza uzdrowila moje problemy z hemoroidami i szczelina odbytu (powstala po usunieciu hemoroida metoda barrona) ale niestety. Chyba przyczynily sie do tego zaparcia po zelazie i pierwsze ciezkie wyproznienia po porodzie.
Mam wizyte u chirurga w sobote, dam znac co poradzil..
-
Pediatrzy...
Nie wie co mu jest z tym jedzeniem. Zaleciła badanie moczu i celuje w alergię pokarmową, ale widać było ze z braku innych pomyslow. Nie ma żadnych klasycznych objawów alergii. Przepisała Bebilon pepti i mam całkowity zakaz jedzenia nabiału. Pytam się jak długo mam tak czekać z tym jego niejedzeniem (a powiedziałam jej, ze je mniej niż polowe dobowego zapotrzebowania od trzech dni), to odparła tylko, ze mogę sobie jeszcze poczekać, bo nie stracił i nie jest odwodniony.
Zatokę skórną całkiem zabagatelizowała, mówiąc, ze jest niziutko, nie dała nawet skierowania do chirurga. Dobra, lekarzem nie jestem, ale czytałam ze wszystkie takie dziurki warto sprawdzic na usg. Biorąc pod uwagę fakt, ze jest tyci, tyci szansa - ale jednak jest - ze to ukryty rozszczep kręgosłupa, chyba nie zaszkodziłoby sprawdzic u specjalisty. Noż kurwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 15:25
-
Wiecie co mnie wkurza w tych wszystkich karuzelach,
Ze sa plastikowe i strasznie kiczowate
Ja kupilam mobil nad lozeczko z ikei, sa to chmurki, bardzo ladne ale
Jako ze mocowane do sufitu, my jeszcze nie zamocowalismy
No i bez muzyki i poruszaja sie tylko jak potracisz reka.
Chyba dokupie sobie nastepny na baterie, ale kicz mnie wkurza
Wszyscy w domu