Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobiety, ile Wy tych postow naprodukowalyscie pol dnia mnie nie bylo i zytam i czytam i konca nie bylo widac
Fb czy bbf, gziekolwiek byleby nam sie grupa nie rozeszla. Ja tutsj raczej mloda stazem, ale licze, ze nie zrobicie mi selekcji jak dziewczyny z grupy fb Kushina to do Ciebie trzeba sie zglosic z zaproszeniem?
Temat skory przerabialam ostatnio z moja. Dostala lojotokowego zapalenia skory najpewniej od oliwki... dlugo sie z tym bujalysmy. Dermatolog zalecila robiona w aptece biala papke. Pomoglo. Zeby dziecko mialo aksa,itna skore do kapueli dodajemy od poczatku lyzke maki ziemniaczanej. Dermatolog pochwalila takze odstawiajcie oliwke..
A w ogole to wczoraj kupowalam dla Hani sukienki na lato na olx. spotkalam sie z babka na miescie i przy okazji opowiedziala mi historie "ku przestrodze". Znalazla na olx pieknezabawki fisher price. Nazdjeciach super, jak nowe, ktore kosztuja w sklepie po 300pln/szt byly wystawione lacznie za 300pln. Ale babka sprzedawala tylko z wysylka. Kobieta sie skusila i do domu przyszedl jej totalny zlom, ze smietnika.. oczywiscie sprzedajaca wszytskiego sie wyparla i stwierdzila, ze uszkodzone w transporcie. A zniszczenia typu wylane baterie, przerdzewienia itp..
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
jusci wrote:Czyli na świąd pomoże? A główkę można smarować?
Wiesz co, ja smaruję do wysokości uszu i kark i tyle, bo była łuszcząca. Na świąd na bank pomoże. Czubka głowy nie smarowałam, bo ciemieniuchę mamy nadal małą i nie chciałam jej zakitować.jusci lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Rok temu na teście pojawiły się 2 kreski, a dzisiaj mała ma już 4 miesiące
U mnie praktycznie od samego początku karmienie = 1 pierś. Tylko jak miałam kryzys laktakcyjny to w ruch szły obie :p
Szczesliwa, jeszcze chwila i będziesz tulic swoje maleństwo trzymam kciuki i życzę żeby samo ruszyłoWerix, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Właśnie doszłam do tego że młody pomylił dzień z nocą jeśli chodzi o karmienie...tzn najada się w nocy, i potem do południa nie chce jeść
Jak to teraz zmienićNasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Ja przystawiałam moją najpierw do dwoch, zeby rozkrecic laktacje, pozniej wystarczyla jej jedna, pozniej ja chcialam zrobic zapasy, bo planowalam wyjazd na caly dzien od zupelnego rana do wieczora, i okazalo sie, ze nie mam nadprodukcji, wtedy przystawialam ją do obu, wcinała z obu, i po tygodniu juz mialam nadprodukcje, wiadomo.
-
jusci wrote:Właśnie doszłam do tego że młody pomylił dzień z nocą jeśli chodzi o karmienie...tzn najada się w nocy, i potem do południa nie chce jeść
Jak to teraz zmienić -
Jeny,Milky, podziwiam za całodniowe wypad. Ja ostatnio musiałam pójść do dentysty na wyrwanie zęba i mój mąż został z małym. A jako że nakarmiony, przewinięty itd to stwierdził że pojedzie do swojej mamy na te 3 godziny. A ja myślałam że jajo zniosę. Zęba mi rwali a j,a tylko na zegarek patrzyłam tak to już jest jak się z dzieckiem spędza 24h na dobę. A tu raptem go nie było... i wiedziałam że nic mu nie jest. Ale samo to że był gdzieś daleko i nie widziałam to już tragedia.
Ja nie wiem jak ja go do tego żłobka poślę