Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Werix wrote:Nie wytrzymam! Ja tu na koguta, a mój dzisiaj odwalił jeszcze lepiej. Ja tu usypiam Małego a ten w garażu sobie wierci, przesuwa ciężkie kratownice. Po całym domu się niesie! Trzymajcie mnie, bo nie wiem czy w psychiatryku jest internet i może to mój ostatni post...
Werix, milky way, Maggie_31, Izieth lubią tę wiadomość
-
Werix wrote:Martusia, jeśli dobrze przybiera to tylko powinnaś się cieszyć. Mój dzisiaj obudził się o 00:05 (zrobił kupe), 2:30, 04:00 (karmienie) i o 5:40. Usnął do 7, ale non stop jęczał i stękał przez sen.
Ja już nie wyrabiam psychicznie z karmieniem syna. On po prostu tak wydziwia, gada, patrzy na mnie, gryzie sutek. Boję się że mało je, że przez to będę miała mniej pokarmu. Czasem mam ochotę go strzelić, tak jestem wkurzona. Oczywiście nigdy bym tego nie zrobiła, ale mam takiego nerwa jak już zje z jednej piersi i przy drugiej już wydziwia, że muszę czasem wyjść z pokoju.
Co do przewracania to mój nie wykazuje żadnej chęci. Zaczął się wyginać w łuk, wędrować po macie i w łóżku ale obrotów żadnych. Ani z pleców na bok, ani z brzucha na plecy ani odwrotnie.
Werix u mnie też karmienie to istny cyrk i opadam z sił. O dwóch piersiach nawet nie marze. Chciałabym żeby chociaż kilka razy zjadł jedna całą bez wojny.... na szczęście ciągle egzamin zdaje karmienie od razu po drzemce. Wszyscy oczywiście mówią, że przesadzam i nie wygląda na zabiedzonego, ale on po prostu na początku bardzo dużo przybieral, a teraz jedynie 100 g na tydzień. Sama nie wiem czy to duzo czy mało....
-
Mojego szybkiego Billa nic nie przebije... 5 min przy cycu i koniec..nie ma mowy o dalszym ssaniu...a co tu mówić o drugiej piersi
Ale jutro dostanę wagę na jakiś czas i i będę sprawdzać czy chociaż przyrost jest....Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Werix wrote:Nie wytrzymam! Ja tu na koguta, a mój dzisiaj odwalił jeszcze lepiej. Ja tu usypiam Małego a ten w garażu sobie wierci, przesuwa ciężkie kratownice. Po całym domu się niesie! Trzymajcie mnie, bo nie wiem czy w psychiatryku jest internet i może to mój ostatni post...
Nie wiem dlaczego rodzina mojego męża nie używa klamek do zamykania drzwi. Doprowadza mnie to do szewskiej pasji przy usypianiu małej.
MoBo, Werix lubią tę wiadomość
-
Koska!! Ja tez nie uzywam klamek wlasbie slyszalam, ze to wkurwiające strasznie )))
Ale jako "zatrzaskiwacz" musze Ci powiedziec, my to robimy zupełnie automatycznie i za kazdym razem niechcący
I teraz jak tak sobie mysle, ze to jest nieuleczalneMoBo, Werix, Koska 88 lubią tę wiadomość
-
milky way wrote:I teraz jak tak sobie mysle, ze to jest nieuleczalne
Poszłam do fryzjera mówię tnij pani krótko bo włosy lecą jak diabli. Szkoda że jej krótko jest mega krótsze od mojego krótkomilky way, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Baranosia, ja tak kiedyś powiedziałam, a miałam takie dosc krotkie wlosy, jak hmmm jak Kożuchowska, to mnie tak ojebała, ze wyglądalam jak chłopak :DDDDD juz tak nie mówię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 21:12
baranosia lubi tę wiadomość
-
Mój zawsze akurat musi sobie kaszlnąć jak mały zasypia. A robi to na całe gardło. Nie wiem czemu, nie umie inaczej może to takie niby męskie? a synek cały aż podskakuje wystraszony ;-/ a mój mąż za każdym razem jest tak samo zdziwiony ze to on go obudził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 21:24
MoBo, Maggie_31, jusci, Werix lubią tę wiadomość
-
Mój jak wychodzi do pracy na noc to całuje Małego w czoła a on się wtedy budzi. Tatuś wychodzi z domu a ja mam usypianie dziecka.
Co do krótkich włosów to kiedyś miałyśmy rozkmine z siostrą dlaczego 90 % kobiet po 40stce ma fryzurę na Kożuchowską ?MoBo, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Milky Way, skoro jesteś z nami na grupie i się ujawniłaś, chciałam Cię szczerze przeprosić za moje ostatnie wpisy względem Ciebie. Przyznaję się do błędu. Moje zachowanie było okropne i obiecuję, że więcej taka sytuacja się nie powtórzy. Mam nadzieję, że mimo wszystko będziemy mogły kiedyś normalnie ze sobą pisać i nie będziesz chować urazy. Pozdrawiam
Basia79, baranosia, MoBo, polkosia, Maggie_31, Werix, Izieth, Koska 88, Magdaalena, Dotty84, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Haha,ach te chłopy:-D moj tez jak wychodzi do pracy to młodego cmoka w łysinę i od razu oko otwarte...Czy Wasze maluchy tez was pozbawiają włosów?bo ja juz jedna stronę mam wyłysiała!moje dziecko z pasja szarpie mnie za włosy obiema rękami bez względu na to czy mam spięte czy nie,jeszcze chwila i mnie oskalpuje
-
Werix, jak nocka ? Mnie jakimś cudem udało się jedno karmienie odroczyć nocnych było dziś 2 i spał do teraz, a niedo 5-6 jak ostatnioNasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
U mnie póki co, odpukać, kładzenie małego o godzinę wcześniej okazało się strzałem w dziesiątkę. Ale jednak zmienił sobie czas rozpoczynania dnia. O 6 się budzi i chce jeść, ale po jedzeniu od razu idzie spać i budzi się dopiero o 9.30. Nie mam nic przeciwko
Werix, jusci, Maggie_31 lubią tę wiadomość
-
No ja wczoraj o pół godziny przesunęłam i trochę spokojniejsza nocka, bez wczesnoporannego płaczu i marudzenia.
Nita lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero