Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To widzę że robienie hałasu to jakieś genetyczne
Maggie, mam to samo. Mówię mu: Synuś nie musisz wyrywać mamie włosów, same wypadna
U mnie noc masakra. Nawet nie wiem, ile pobudek. Ale karmiłam tylko o 22, 2 i 6. Reszta to kupa (zaczął mi robić kupę w nocy, a dotychczas była tylko rano), jakieś ptzebudzenia, które wystarczyło wyszuszać by znów zasnął. Ale ppbudki co 1h-2h.
Czy wasze widzi wiejące przy jedzeniu dzieci chcą jeść więcej w nocy? Czy wystarcza im to co za dnia?Maggie_31 lubi tę wiadomość
-
Werix wrote:To widzę że robienie hałasu to jakieś genetyczne
Maggie, mam to samo. Mówię mu: Synuś nie musisz wyrywać mamie włosów, same wypadna
U mnie noc masakra. Nawet nie wiem, ile pobudek. Ale karmiłam tylko o 22, 2 i 6. Reszta to kupa (zaczął mi robić kupę w nocy, a dotychczas była tylko rano), jakieś ptzebudzenia, które wystarczyło wyszuszać by znów zasnął. Ale ppbudki co 1h-2h.
Czy wasze widzi wiejące przy jedzeniu dzieci chcą jeść więcej w nocy? Czy wystarcza im to co za dnia?
Raczej starcza to co za dnia, bo i przed cyrkami i teraz w trakcie budzi się raz albo dwa, zdaza się ze przespi całą noc, ale moje cycki tego nie wytrzymują i staram się nie doprowadząc do takich sytuacji. Przez poprzednie dwa tygodnie przybrał 200 g, a twraz przez 1.5 tygodnia prawie 600 (!!). Po dzisiejszym ważeniu odpuszczam przejmowanie się, widocznie moje dziecko tak efektywnie ssie i bez sensu jest zmuszanie go do jedzenia. Tyle mu widocznie starcza, ewentualnie żywi się powietrzemWerix lubi tę wiadomość
-
Mój wczoraj padł nadzwyczaj wcześnie, bo jakoś po 20. Pobudka o 23:30 na jedzenie, potem o 1, ale tylko płacz, o 5 jedzenie, o 6 płacz, o 7 cycek do popicia, kupa i mycie dupy, o 8 jedzenie i teraz chyba będzie krótka drzemka bo pada powoli. Ech...
Meggie, ja też nie jestem na fejsie. Wogóle nie mam fejsa
Maggie_31 lubi tę wiadomość
-
Wiecie co u mnie też chyba ten skok. Niby moja młodsza a przecież urodzona tydzień po terminie więc jakby 3miech 2 tyg i 4 dni to chyba akurat by stykalo na ten 15 tydz. Ja dziś 3 razy chodziłam w nocy a to dla nas nie normalne.
-
Nita wrote:Milky Way, skoro jesteś z nami na grupie i się ujawniłaś, chciałam Cię szczerze przeprosić za moje ostatnie wpisy względem Ciebie. Przyznaję się do błędu. Moje zachowanie było okropne i obiecuję, że więcej taka sytuacja się nie powtórzy. Mam nadzieję, że mimo wszystko będziemy mogły kiedyś normalnie ze sobą pisać i nie będziesz chować urazy. Pozdrawiam
Przyjęte, dziękuję!Basia79, Dotty84 lubią tę wiadomość