X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Nita Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie standardowo. Pochwaliłam się wczoraj i przedwczoraj na forum nieco lepszym spaniem (w naszym przypadku nieco lepsze spanie to pobudka co 2 godziny) to dzisiejszej nocy wszystko się znów zrypało i pobudki co 40 minut lub co godzinę! Następnym razem zamknę japę na kłódkę! :D

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• chiara Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tak samo pogoda taka że tylko spać. Co też robiłam że swoim dzieckiem :) potrzebuje mocnej kawy! Idę ja sobie zrobić bo jak nie to chętnie bym znowu się położę. A musze tyle zrobić.
    Dziewczyny współczuję i podziwiam Wad w walce o sen dziecka ja tego nigdy nie miała (może na początku) mam nadzieję że mieć nie będe, bo ja bym rady nie dała.

• Izieth Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale forum odżyło, ciężko nadrobić ;)

Krakuska, super że poszłaś do innego lekarza, a szpital jest teraz najlepszą opcją, postawią Miesia na nogi i zrobią mu na miejscu wszystkie niezbędne badania. Jesteśmy z wami, trzymajcie się dzielnie :*

Przewinął się temat o głużeniu - moja też już nie wydaje takich dźwięków jak kiedyś, teraz częściej krzyczy z różną intonacją, czasem brzmi to, jakby się skarżyła lub rozmawiała ;)

Dzisiaj idę przedłużyć rzęsy, pierwszy i pewnie ostatni raz w życiu ;) Jakoś trzeba wyglądać w dniu ślubu ;)

Maggie_31, Koska 88, Kushina, MoBo, Werix, Martusiazabka, Iva79 lubią tę wiadomość

zem3anlif9kas3et.png
    zem3df9h3sl7c67r.png
    Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)
  • Magdaalena Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakuska, oby Was przyjeli do,tego szpitala.. w apogeum niejedzenia Hani tez pojechalismy, ze skierowankem ma ske rozumiec i lekarz nas wysmial :( jedyne co nam zapoponowali to badanie moczu (ktore kilka dni wczesniej wyszlo wzorowe), konsultacje laryngologa i do domu... takze nie daj sie odeslac, bo u Was ewidentnie jest problem. :( jedyne co moge doradzic, to zeby wybrac szpital kliniczny z iddsialem gastroenterologicznym, ale pewnie o tym pomyslalas. Trzymajcie sie i powodzenia :)

relgh371qoeo8psk.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izieth wrote:
    Dzisiaj idę przedłużyć rzęsy, pierwszy i pewnie ostatni raz w życiu ;) Jakoś trzeba wyglądać w dniu ślubu ;)
    To samo mówiłam w sierpniu 2015 i rzęsy mam do dziś :D mowa o Twoim ślubie?

Izieth lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Basia79 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izieth, no to gratulacje :)
    Szczęśliwa, bedzie dobrze, juz za chwile bedzie dobrze a maż na pewno stanie na wysokości zadania:)

Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość

klz9gu1rkkbkfyjt.png
  • Magdaalena Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie, mysle ze zmiana mleka tylko ze wzgledu na smkerdzace kupy nie jest dobrym pomyslem. O ile dzieciaki chca kesc, przybywaja na wadze, nie maja problemkw z kupa i gazami, to raczem wszystko gra. Nawet przy mieregularnych wyproznieniach nie zalecaja szybkich zmian mleka. Ja zostaje przy Nanie, chcoiaz gdybym miala wybierac mleko jeszcze raz, to wzielabym innne. Zasugerowalismy sie tym, co podawali w szpitalu na karowej..

relgh371qoeo8psk.png
  • Maggie_31 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izieth wrote:
    Ale forum odżyło, ciężko nadrobić ;)

Ooo Izieth!gratulacje!!!czyzby juz jutro ten wielki dzień??

Izieth lubi tę wiadomość

17u920mmtaho5gy9.png
  • Maggie_31 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaalena wrote:
    Maggie, mysle ze zmiana mleka tylko ze wzgledu na smkerdzace kupy nie jest dobrym pomyslem. O ile dzieciaki chca kesc, przybywaja na wadze, nie maja problemkw z kupa i gazami, to raczem wszystko gra. Nawet przy mieregularnych wyproznieniach nie zalecaja szybkich zmian mleka. Ja zostaje przy Nanie, chcoiaz gdybym miala wybierac mleko jeszcze raz, to wzielabym innne. Zasugerowalismy sie tym, co podawali w szpitalu na karowej..

No wlasnie Magdalena,Nam takie zapodali w IMIDzie na Kasprzaka ze twierdzeniem,ze to rzekomo jedno z lepszych.Problemow na szczescie żadnych gastrycznych nie ma,je chętnie,bardzo dobrze przybiera,pierdy śmierdzące sa,kolek-odpukać-też nie ma,wiec chyba faktycznie nie ma sie co podpalać na zmianę mleka tylko ze względu na śmierdziele kupy

17u920mmtaho5gy9.png
  • chiara Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym nie zmieniała mleka tylko z tego powodu u nas na NANIE w miarę regularne kupy a wydaje mi się że układ pokarmowy jest już bardziej rozwinięty i teraz to już takie śmierdzące kupy będą. Ja też bym wybrała inne mleko też zasugerowałam sie szpitalem choć w sumie to na to nie mam co narzekać, bo ani jakiś mega problemów z brzuszkiem nie było kupy w miarę regularne ulewanie właściwie minimalne. Choć może na innym tez by tak było. Tego się nie dowiem. Ściągnąłam aplikacje która pomoże mi dietę rozszerzyć.
    A ja chyba jadę do galerii pochodzić bo kolejny dzień bez wyjścia to ciężko :/ a smyk podobno -20% ma. Co myslivie o zyrafie Sophie?
    Izieth kiedy ten ważny dzień? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 11:21

• Koska 88 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmara ja mam gryzak Sophie i M go uwielbia. Kupilam jej duża żyrafę i jest kompletnie nią nie zainteresowana ale inne dzieci z grupy fb uwielbiają wiec to moja tylko taka wybredna :)
    Iztieh graty :)

chiara, Izieth lubią tę wiadomość

bl9cvcqgs911kctx.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusia, nie jest Ci duszno w tak grubym golfie i jeszcze bluzce nas wierzch? Ja bym się zapociła :D

Chiara, my mamy Sophie i jest naszą stałą towarzyszką podczas spacerów. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2017, 14:32

chiara, Werix, MoBo, Maggie_31 lubią tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• milky way Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chiara, mamy Sophie, kupilismy małemu. Myslalam ze bedzie sie jarał i ze w ząbkowaniu mu pomoze, ale mało ciumlał te kopytka i głowe, no, troche, wolał w sumie gryzaki za 5 zeta :D ale fajny gadget, moze małej podpasuje :)
    U nas umiarkowany entuzjazm :D

Za to mysmy sie jarali, ze tak fajna :D

Krakuska, swietny ruch! Szpitale przejebana rzecz dla rodzica, ale opieke bedzie miała super, doagnostyke, specjalistow, lab, wszystko w jednym miejscu, dobrze ze se zdecydowaliscie!

Jesli chodzi o usypianie, to nie wiem, czy cos pomoze, ale nasza uwielbia zasypiac u nas w sypialni w lozku, na mojej poduszce przykryta koldrą naszą, ze swoją pieluszką mięciutką przy bu,i. Wtula nosek i odjazd.

chiara lubi tę wiadomość

• Koska 88 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głupi słownik przepraszam Chiara :)

chiara lubi tę wiadomość

bl9cvcqgs911kctx.png
  • chiara Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koska 88 wrote:
    Głupi słownik przepraszam Chiara :)
    Spoko ja często też piszę takie słowa że śmieszne rzeczy z tego wychodzą ;)

Chyba zaryzykuje i kupię, bo widzę że tym dzieciom co spasowała to jest to ich ulubiona zabawka. Najwyżej połeży na półce :p

• Werix Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusci, ja mojego oduczałam zasypiania wyłącznie przy piersi chyba z miesiąc. A i tak rzadko zasypia bez marudzenia. Na szczęście usypianie zajmuje niewiele czasu. Wczoraj pospał 3x 55 min i raz 1,5h i od razu w nocy rzadziej się budził. Tylko o 23, 2.30 i 4. O 2.30 kilkadziesiąt sekund szuszania i spał. A jeśli chodzi o wydłużanie drzemek to różnie bywa. Czasem udaje mi się krótkim szuszaniem, a czasem muszę klepać i szuszać nawe 20 min. Wtedy wpada w głęboki sen i śpi dalej.

Krakuska, trzymam kciuki za Miesia.

Izieth, gratulacje!

Ja chcę kupić gryzak drewniany z lullalove. Ktoś miał?

Izieth lubi tę wiadomość

17u9ha00otchcgqb.png
  • Hooney Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sophie to tez hit. Dziwię się, bo dla mnie wygląda jak zabawka dla psa z kiosku za 5 zł, no ale ważne, że synkowi się podoba :D

Nita lubi tę wiadomość

f2w3rjjgfeipk3wz.png

hchygov3q28aqgz8.png

• Nita Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hooney, też Sophie wyglada mi na zabawkę dla pieska ;)

Szczęśliwa mamusia, to powodzenia. A czemu lekarz tak szybko chce wywoływać poród, już jeden dzień po terminie? Czy coś z ciążą nie tak?

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Martusiazabka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izieth, gratulacje! :-)

Chaira, a jaką aplikacje ściągnęłaś? Jakaś godna polecenia?

Mój też tak krzyczy jakby coś opowiadał. Nie raz się z niego śmieje żeby się ze mną nie kłócił :-D ale fakt, faktem ze jest już coraz głośniejszy :-D

U nas dziś stuknęły 4 miesiące :-)

860ij44jco2wu7mv.png

Werix, Maggie_31, Izieth lubią tę wiadomość

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się zastanawiałam nad dużą sophie, nawet już ją do koszyka włożyłam ale ostatecznie zrezygnowałam ze względu na piszczenie i pleśń jaka może się w środku rozwinąć jak to we wszystkich zabawkach z dziurką a tu dochodzi ślina więc ryzyko większe
    ostatecznie wzięłam zestaw 2gryzaków sophie, jednego mała już ciamka :D ślicznie pachną i są takie milutkie :)

82doroeqdnooy9dr.png
‹‹ 1385 1386 1387 1388 1389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ