X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusci,werix ,kushina
    jaka tam depresja,przemeczone jestescie,
    wiem co mowie,bo zmeczenie stalo sie moim przyjacielem,nie opuszcza mnie ;)
    Kushina, ja tez mam wszystko na swojej glowie,to plus zmeczenie ,to plus zmeczenie =obnizenie nastroju murowane

I ja jestem jakby aseksualna,nie mam teo typu potrzeb,mysle ze to zmeczenie plus hormony plus jakies poczucie niesprawiedliwosci ze za duzo mam na glowie.

Nita,
    uwielbiam kocyki,wez ty sie pochwal,z przyjemnoscia poogladam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 23:40

Kushina, jusci lubią tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach na moje malenstwo nie moge narzekac,zawsze ladnie spi
    i tak jak Milky nie wiem co to skoki

• Basia79 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach te depresje/zmęczenia. Ja sie staram trzymać ale juz miałam dzień gdzie chciałam usiąść i sie poddać. Jedyna myśl, juz nie mam siły, nie dam rady i ryczeć. Mój jeszcze mąż straszy mnie juz nie tylko Zusem ale i skarbówką, prokuraturą i opieką społeczną. Potrafi pisać do mnie 50 smsow pod rząd. Wyzywa mnie od najgorszych. Ciekawe jaki jeszcze urząd został do straszenia? I wymyślił - złożył wypowiedzenie z pracy i sie cieszy ze nie bedzie płacił alimentów, tylko ja jemu bede płacić. :) nie mogę sie doczekać pierwszej sprawy, ale chyba bede musiała dopłacić i domagać sie orzekania o winie.
    Wogole jestem w szoku jak można znać człowieka 4 lata i go nie znać. Masakra. Za to synek przejął sie sytuacją, więcej mi pomaga. Juz drugi dzień obiad zrobił ( to jego premiera), wczoraj sam na zakupy pojechał bo prawko zdał, dzis małą na spacer zabrał to troszkę posprzątałam. Chyba widać po mnie ze mi cieżko ze tak sie przejął. Dobrze, ze mam chociaż moje dwa skarby :)

Iva79, Martusiazabka lubią tę wiadomość

klz9gu1rkkbkfyjt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia podziwiam Cię, że dajesz radę, jesteś bardzo dzielną babką. Mam nadzieję, że Ci się jeszcze w życiu ułoży, bo zasługujesz na to :)
    No niestety, niektórzy potrafią się świetnie kryć ze swoim prawdziwym charakterem.

A ja dzisiaj obejrzałam "Wołyń". Oczywiście się poryczałam, jeszcze ten synek głównej bohaterki przypominał mi Stasia, też taki blondynek. Nie do uwierzenia, że jeszcze stosunkowo niedawno działy się takie rzeczy.

Madziula87, Basia79 lubią tę wiadomość

• Dobrawa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia,
    super syn,mozesz byc dumna :)
    a poplakac sobie mozna czemu nie,wyzycic z siebie negatywne emocje

Basia79 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2017, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tym zwolnieniem się z pracy no to "geniusz" z niego. I co teraz mama go bedziw utrzymywac? No chyba że szef zapłaci pod stołem :/

• jusci Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co za parszywiec bez jajec... padalec jeden... a żeby go obesrało...karma wraca !!!

Basia79, Martusiazabka lubią tę wiadomość

Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
    PAI-1 homo, mthfr hetero
    f2wl20mmcvxm5eim.png
    ex2bpiqvl3ojtl60.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia, podziwiam i współczuję.

Wołyń, też oglądałam, ale głównie rzygać mi się chciało z obrzydzenia.

Jak tam noc bez wombie? U mnie dziś znów 23, 3 i 6. Może spróbuję metody obudź żeby spało? Tylko nie wiem, na którą z pobudek.

No usypianie bez cycka u przyzwyczajonego dziecka to hardcore. Mój nie ryczy przed zaśnięciem już tylko w chuście i to gdy jestem z nim na dworzu. Bo w domu to różnie bywa. A tak to nawet w wózku przed uśnięciem płacze. Sporadycznie nie płacze przy innych metodach. Nie wiem, co robię albo zrobiłam źle, a tym bardziej jak to naprawić.

17u9ha00otchcgqb.png
  • Koska 88 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia współczuje. Za robiła pięknie syna wychowalas :)
    Werix moja tez płacze ale już krócej. Zauważyłam ze płacze dłużej jak zwlekam z usypianiem. Może Mieszki nie jest jeszcze gotowy na takie czasy aktywności?
    U mnie zero ochoty na cokolwiek i padam jak kawka pół godziny po uśpieniu małej.

bl9cvcqgs911kctx.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc noc bez woombie ok 7 w łóżku, 22 karmienie na spiocha, 3- karmienie i o 6 pobudka :)
    No ja się przerzucam na ten śpiworek, szkoda bo mam nowy woombie większy rozmiar, no ale to będzie jeden z tych 'nieprzydatnych' wydatków. Może go przerobie żeby rączki się wyciągaly, taki śpiworek na lato.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 07:37

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia jeju ten chłop to kretyn!

l22ndf9her11uere.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga ogłoszenie parafialne !
    Od 18.04 będą ciuszki dla maluchów w Lidlu :)

baranosia, Werix, RedLady, Basia79 lubią tę wiadomość

• baranosia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuksja90 wrote:
    Uwaga ogłoszenie parafialne !
    Od 18.04 będą ciuszki dla maluchów w Lidlu :)
    Biegnę oblukać dzięki!

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże ja nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem... Codziennie mnie zaskakuje.
    8.15 - zaczyna marudzić, biorę na ręce: pierwsze ziewnięcie
    8.20 -jesteśmy już w pokoju, rolety zasłonięte, włączony szum oceanu
    8.25 - Mały owinięty i wsadzony do łóżeczka, leży, patrzy w punkt i co jakiś czas ziewa
    8.33 - zaczyna trzeć twarzą o kołderkę ale bez płaczu, po chwili krótkie pojękiwania
    8.34 - kładę rękę na jego plecach a on zasypia.

I co zrobiłam teraz innego że zasnął całkiem sam bez płaczu? O.o

17u9ha00otchcgqb.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werix wyczulas dobry moment :)

Werix lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Hooney Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O super. A powiedzcie czy jesteście zadowolone z tych, które były ostatnio ? Takie z motywami cyrkowymi. Ja w ciąży kupiłam takie jasne z misiami i są super, te cyrkowe nie przypadły mi do gustu. Ciemne strasznie się pyla, we wszystkich spodenkach wystają nitki, trafiły mi się nawet źle zszyte z dziura w kroku. Jedynie te jasne szare i żółte są ok

f2w3rjjgfeipk3wz.png

hchygov3q28aqgz8.png

• Koska 88 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze cyrkowe ok. Wzięłam zestaw różowo-granatowy i rozowo biały o nie mam zastrzeżeń.

bl9cvcqgs911kctx.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam te z motywami cyrkowymi ale kupiłam rozmiar 62/68 i jeszcze na Mojego za duże więc nie mogę ich jeszcze ocenić ale wcześniejsze były ok.

• Iva79 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia ja dalam lika dla syna za to , ze Ci pomaga :)
    Ja czasami ide do znajomych I tam sa 3 kobiety, mysle no to sobie odpoczne , a tu wychodzi tak , ze kazda potrzyma malego 5 min i koniec , nastepne 2 godz siedze I pije kawe z malym na kolanach , czasami maz potrzyma troche;)

zem3o7es4lhz362l.png
    zem3x1hpn1yi29v5.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No najwyraźniej wyczułam. Chociaż u mojego to trzeba być detektywem, bo jak on zaczyna trzeć oczy to już jest za późno.

Mobo, a jak karmisz przez sen? Butelką/ piersią? Wyjmujesz Małą z łóżeczka? Ja wyjmowałam, ale to go budziło i mam wrażenie że zakłócało sen. Teraz mam dylemat logistyczny...

17u9ha00otchcgqb.png
‹‹ 1394 1395 1396 1397 1398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ