Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A u na coś jest na rzeczy pobudka przez płacz 00:30 uspokojona spała do 5, okazało się że kupa później śniadanko powrót do łóżka. O 7 płacz pruki takie ze szok, tylko na rekach bez placzu. 8.10 zwrócenie całego mleka. Teraz śpi na mnie zjadla 70ml mleka widać że słaba. Nigdy nie budzi się z płaczem więc to mnie już zaniepokoilo. Oby obyło się bez lekarza i szybko nam doszło dziecko do siebie.
Basia ja nawet nie umiem skomentować zachowania prawie byłego męża. To trzeba być idiotą żeby pogrążać matkę swojego dziecka. Za to syn na medal
Iva skąd ja to znam... ale fajna zabiorą rozbawia i oddają choć są znajomi gdzie ostatnio przez 2 godziny dziecka nie miałam na rękach
Nita uwielniam koce, narzuty, pieluchy bambusowe.....
Kolekcje z lidla lubię bardzo i cyrkowa kolekcje mam w ilości dużej. Dzięki Fuksja za infoIva79, Basia79 lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj znowu kupiłam kocyk. Z tej samej kolekcji co ostatnio ten szaro-błękitny, teraz kupiłam szaro-limonkowy A do tego outfit wiosenny też w tym samym kolorze co kocyk. No i jeszcze małemu kupiłam 3 czapeczki przeciwsłoneczne na lato. Dwie w stylu czapki rybaka i jedna z miękkim daszkiem, ale jest za duża jeszcze, bo chciałam żeby była na lato, więc celowo wzięłam większą. Ogólnie zaszalałam wczoraj w sklepie, jeszcze kilka par rompersów wzięłam no a sobie jak zwykle nic nie kupiłam, a przydałyby mi się nowe sandały i stanik do karmienia.
Dobrawa, jak się ogarnę z łóżka (tak, jestem jeszcze w łóżku ) to wyślę Ci zdjęcia kocyków, ale mam kilka w praniu. Postaram się wrzucić niektóre na fotkę.
A te kapelusiki na lato są boskie. Aran w nich superowo wygląda, już jak duży chłopczykDobrawa, Basia79 lubią tę wiadomość
-
U nas jedno karmienie mniej w nocy i pobudka przed 7, a teraz mała śpi. Szok. Ciekawe jak to wpłynie na nasz cały dzień.
Oj ja też ostatnio przegiełam z zakupami dla małej, a co najlepsze nawet nie wyszlam z domu
Basia masz większe jaja od tej ciamajdy, sorry. Dzielna kobieta z CiebieBasia79 lubi tę wiadomość
-
ja jeszcze w polowie w pidzamie tez
i macham nogami
robie tez polpompki,calych nie dam rady
;P
Nita
to se poszalalas kobieto,ja taka rozrzutna nie jestem
u mnie jedno dziecie w szkole drugie spi a trzecie macha nogami z mamaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 11:16
MoBo lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Nita poszło mi dużo łatwiej niż w woombie. Polozylam ruszyła se nóżkami i raczkami, po chwili mniej, zaczęła gapic się w jeden punkt i oczka zaczęły opadach...tadam dziecko uspane.
W woombie ona zawsze walczyła żeby wyciągnąć rączki, wkurzala itd Do 22 obserwowałam ja na kamerze i ruszyła raczkami, ale nie tak żeby mogło ja to wybudzic. W woombie też mi bylo ciezko ja na boczek wykręcić a ona tak bardzo lubi. -
Szczęśliwa mamusia weź wyślij chlopa po kilogram pietruszki korzenia (tego białego) obrać, pokroić w 2-4 cm kawałki, zalać wodą zeby przykrylo to, gotować z 10-20 min aż pietrucha miękka, ostudzić i wypić te wodę. Mnie to ruszylo, a byłam tydzień przeterminowana i próbowałam wszystkiego innego i nic.
Powodzenia tam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 12:13
Szczęśliwa Mamusia, milky way lubią tę wiadomość
-
Basia ale kutafon z tego twojego prawie byłego męża za to syn na medal
Ja na spacerówkę pewnie za jakieś 2 m-ce
10.06 wyjeżdżamy nad morze i planuję już zabrać wersję spacerową (mamy kubełkową)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 12:47
milky way, Basia79 lubią tę wiadomość
-
Fuksja, ja bylam na chrzcie małego w sukience, krotkiej, rekawki 3/4, kolor szary z boalymi wstawkami
Mały był w lnianym białym komplecie z HM i bialych conversach
Wygladal zajebiscie, aczkolwiek babcie mialy stan przedzawałowy
Z panienką tak dobrze nie pojdzie, musi byc sukienka, nie wiem w co sie ubiera dziewuszki..
Ja planuje znów sukienke krótką, z rekawkiem 3/4, kolpr granatowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 13:05
-
Dobrawa, nie wszystkie kocyki są na zdjęciu. Wrzuciłam te ciekawsze jedynie. Trzy są w praniu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a00a17b0b5f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35a5c7d9890e.jpg
Ten biało szaro limonkowy na dolnym zdjęciu kupiłam wczoraj. Chyba najbardziej mi się podoba. A to outfit z tej samej kolekcji, będzie pasował do narzutki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/418b08c1ed79.jpg
Iva79 lubi tę wiadomość