Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zaciemnione okna pomagają w zaśnięciu, ale nie mają wpływu na porę pobudki.
No tak, poszła szybko i sprawnie spać, to żeby życie nie było za piękne obudziła się ze 5 razy w nocy Ehhhh
A zębów też nie mamy. Wydaje mi się, że coś tam się dzieje na dole, ale nie mam pewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2017, 15:29
-
a ja z innej beczki jestem ciekawa jakie macie ulubione perfumy ?? szukam jakichś na lato i nie umiem się zdecydować po tylu miesiącach bezzapachowych (odrzucało mnie w ciąży i jeszcze do niedawna nie wiem czemu;)wreszcie przyszedł czas by odwiedzić perfumerię))[/url]
-
Też używałam light blue. A teraz od ciąży nie używam. Tylko sporadycznie na wyjścia. Jak tylko ktoś dotknie Małego wyperfumowaną częścią ciała od razu robią mu się krosty i jakaś wysypka. Dlatego unikam.
U mnie po dwóch pierwszych obrotach na brzuch już tych obrotów brak. Tylko w drugą stronę. -
Ja nie mam żadnych ulubionych Wybieram po prostu ten, który w danym momencie mnie przyciągnie w perfumerii Lato idzie, więc pewnie coś z lekkiej kompozycji kwiatowej. Jak na razie używam bardzo sporadycznie, raczej na jakieś wyjścia.
Werix, spokojnie Jeszcze będzie fikać tak, że nie nadążysz. Moja mała też tak miała, najpierw się ze 2 razy obróciła, potem długo nic, a jak znowu zaczęła to wręcz maniakalnie się obracała
Z nowych umiejętności to u nas doszło plucie śliną na odległość Uśmiecha się słodko, zbliżam się do niej twarzą, a wtedy ona pfuuu, śliną mamie w twarz. Tata też już oberwał Łobuziara jedna mi rośnie:DWerix, MoBo lubią tę wiadomość
-
U nas jak zwykle poniedziałek = masakra po weekendzie. Właśnie uspilam dziecko telefonem. Szybko działa ale złe sie z tym czuje.
U nas zębów brak a i obroty tylko jak ja jakas zabawka skusi pomimo, ze pierwszy raz fiknela z miesiac temu.
Z nowych umiejętności to funienie na matkę jak jej cos nie pasuje. Składa usta jak do buziaka i wypuszcza powietrze gwałtownie przez nos. -
Puszczam jej kołysanki na YouTube takie, ktore puszczam jej od urodzenia z tym, ze teraz muszę jej dawać patrzeć na ekran. Tam sie nic nie rusza wiec nie wiem o co jej chodzi ale uspokaja ja to z największego wrzasku. Na spacerze pomógł widok nawet wygaszonego ekranu telefonu. Widzi chyba niestety co rodziców interesuje.
-
U nas zębowy armagedon:-/// w dzień - w miarę znośnie,ale wieczór i noc-masakra!!!!budzi sie biedny co godzina,płacze,stęka,policzki zaczerwienione,ręce do ust od razu,smoczek od butelki podrażnia,krzywi sie,pluje...Ledwie zyje,kuzynka przysłała z Belgii ichniejszy żel na dziąsła i tym sie ratuje plus panadol baby (pediatra poleciła).Gora wyrzyna sie w tempie zawrotnym:-/ A co najlepsze u nas remonty osiedlowe-jutro panowie wskakują na balkon wiercić beton i kłaść płytki,a sąsiad pod nami juz 4 dzień napieprza wiertarą...Oszaleję!!!!
-
Maggie współczuję! Dobrze, że mieszkam w domu. Dzieciaki takie wrażliwe na te dźwięki...
Boże, nie straszcie mnie z tymi zębami. Ja już się boję, co to będzie! A jestem teraz nawet wyspana i szczęśliwa... Mały budzi się w nocy tylko 2 razy, je i zasypia, a ja razem z nim. W dzień nawet ładnie zasypia, ładnie śpi, jest grzeczny. Pozostaje mieć nadzieję, że łagodnie będzie przechodził to ząbkowanie...Maggie_31 lubi tę wiadomość
-
Maggie znam ten ból i współczuje. U nas ostatnio całe szczęście cisza remontowa w bloku, ale pewnie długo to nie potrwa. Zdarzało się już np. że o 21.40 w piątek sąsiadowi się przypomniało, że przecież miał wywiercić parę dziur...
U nas w nocy tylko 1 pobudka. Byłoby świetnie gdyby nie fakt, że postanowiła w środku nocy sobie potrenować swoją nową umiejętność plucia i w efekcie tak się rozbudziła, że pobudka trwała 2,5h. EhhhhMaggie_31 lubi tę wiadomość
-
U nas ostatnio sąsiad wiercił na dole, i młody się wystraszył bardzo i płakał, więc uciekłam z nim z domu no ale my im zafundowalismy remont od listopada do styczniaNasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Hej, dawno mnie nie było - ale nie ogarniam tylu miejsc (Listopadówki na FB, 2xGrudniówki na FB i forum) a do tego dwójka maluchów
Zosia ma dwa ząbki przebite! Poszło jak błyskawica, jeszcze kilka dni temu nic..w sobotę poczułam, że ugryzła mnie jakąś szpileczką (pierwsza jedynka) a dziś kolejna. Szok
Powoli doszkalam się z rozszerzania diety, bo już za dwa tygodnie kończymy 6 miesięcy. Ale to zleciało!
Minęła właśnie pierwsza doba bez kp... smutno mi trochę, ale tak musiało być Cieszę się, że tyle karmiłam
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok!
MoBo lubi tę wiadomość
-
Kaśka 86 wrote:a ja z innej beczki jestem ciekawa jakie macie ulubione perfumy ?? szukam jakichś na lato i nie umiem się zdecydować po tylu miesiącach bezzapachowych (odrzucało mnie w ciąży i jeszcze do niedawna nie wiem czemu;)wreszcie przyszedł czas by odwiedzić perfumerię))
Mon Guerlain to nowe odkrycie
Ale też zawsze będę wierna Gucci Guilty, Dolce Gabbana The One i Calvin Klein Euphoria -
Jusci ja też na dwór uciekam,ale ile można w parku siedzieć cholera,a jak wracamy to jest ciąg dalszy:-/ ale dzis go tak bolało,ze pomimo wiertarki sąsiada i młota pneumatycznego na balkonie,po zażyciu ibum forte po prostu padł z kocem na głowie.Kurde,zastanawiam sie jakie zeby mu wychodzą,bo wyglada mi to na 4-ki,ale w wieku 4 miesięcy to chyba mało prawdopodobne...Choc te zabki z jednej jak i drugiej sa mniej wiecej w połowie połowy dziąsła-idiotycznie brzmi ale chyba lepiej wyjaśnić nie potrafię Milky Way?zagladasz tutaj jeszcze?pomozesz?
-
U nas na szczęście ząbków jeszcze brak, oby jak najpóźniej, boję się kp z ząbkami w tle
Na naszym osiedlu termomodernizacja, już rusztowania są w klatce obok, więc lada moment będę miała robotników tuż za oknem na 4 piętrze Do tego hałasy, wiercenie, kurz, pył i cały syf I najgorsze, że przez jakiś czas będziemy praktycznie bez balkonu, bo balustrady też wymieniają i wszystko wytną, a na nowe trzeba będzie czekać, nawet nie wiadomo jak długo Z wszystkich lat, w których prowadzona jest termomodernizacja, akurat nasz blok robią w momencie, gdy ja mam macierzyński, no mam szczęście po prostu...
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc)