Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tolla, z tego co czytałam to ziemniak też potrafi uczulac
Ja jeszcze poczekam z rozszerzaniem, bo mamy problemy z kupka i zaraz szczepienie...myślę że tydzień nas nie zbawiNasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
chiara wrote:Dziewczyny jak dołączyć na fb?
Ciężko mi być tu aktualnie szkoda że nie da się korzystać z bbf przez aplikacjechiara lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
jusci wrote:Tolla, z tego co czytałam to ziemniak też potrafi uczulac
Ja jeszcze poczekam z rozszerzaniem, bo mamy problemy z kupka i zaraz szczepienie...myślę że tydzień nas nie zbawijusci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgia wrote:
jej odbicie no ja się właśnie zastanawiam, gdzie kupować warzywka na zupki dla małej. Czy takie z warzywniaka są na pewno ok, czy raczej ze sklepów z ekologiczną żywnością, ale tam jest baaardzo drogo. A Wy gdzie kupujecie, albo zamierzacie kupować?
No ja właśnie nie za bardzo ufam tym ekologicznym uprawom. Takie mam uprzedzenie i oczywiście ta cena, więc stawiam na targowisko i uprawy własne w ogródkuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2017, 00:07
-
U nas już dziś dynia zaliczona. Maja najpierw nie za bardzo wiedziała, o co chodzi z tym jedzeniem, ale potem załapała i nawet otwierała sama buzię W sumie dałam jej tylko kilka łyżeczek na początek i połowa pewnie i tak wylądowała na śliniaku.
jusci ja też czekałam z rozszerzaniem diety do szczepienia, które było w czwartek, w piątek mała skończyła 6 miesięcy, więc dziś spokojna podałam pierwsze jedzonko.
baranosia u nas sklepów z eco żywnością pełno,ale ceny przerażają. Swoich warzyw nie mam, więc przez jakiś czas będę jechała na słoiczkach i stopniowo zacznę podawać warzywka sezonowe z warzywniaka.A. 07.08.2012, M. 09.12.2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że tak jak mojej małej smakowała dynia, tak na marchewkę, to aż się rzucała:) zjadła całe pół słoiczka wczoraj i dziś i chciała jeszcze. Jutro brokuł, zobaczymy czy też jej podpasuje.
Powiedzcie mi, czy opuściłyście już dzieciom materace w łóżeczkach? My póki co mamy cały czas na najwyższym poziomie, ale trochę zaczynam się tego obawiać, bo Maja robi się coraz bardziej mobilna. Wystarczy moment, a obrotami z brzucha na plecy z maty przenosi się na podłogę.
Wczoraj też w końcu zaczęła się bawić swoimi stopkami. Czekałam na to, bo rehabilitantka ostatnio powiedziała, że Mai brakuje właśnie jeszcze takiego "zamknięcia ciała" i wzmocnienia podporu w rączkach.MoBo lubi tę wiadomość
A. 07.08.2012, M. 09.12.2016 -
nick nieaktualny
-
No właśnie, dziecko coraz cięższe, a tu trzeba coraz niżej je odkładać i wyciągać. Mój kręgosłup znowu pewnie wysiądzie:(
Na razie sama nie gotowałam. Kupiłam kilka słoiczków z różnymi warzywami i jak się skończą, to wtedy zacznę sama. Już nawet blender ręczny kupiłam.
No właśnie, jaki tłuszcz najlepiej dodawać do potraw dla niemowlaków? Przy starszej córce dodawałam oliwę z oliwek, ale teraz jest tyle innych olei popularnych, więc pewnie inne też są nawet lepsze. Olej kokosowy zapewne będzie w porządku, a jakie inne?A. 07.08.2012, M. 09.12.2016