Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny
Właśnie nie chciałam dużej różnicy wieku, ale miałam cc, więc za szybko niby też nie wolno w ciąże zachodzić. Termin mi wychodzi na 17 sierpnia.
Po prostu się nie zabezpieczaliśmy, a miesiączka wróciła do mnie chyba we wrześniu, a od jakoś 2-3 tygodni przestałam całkowicie karmić.
To dopiero sam początek, więc jak zwykle się boję, bo różnie bywa... ale mam już biegającego szkraba, więc zupełnie spokojniej przeżywam tę ciążę i jakoś jeszcze to do mnie nie dociera... ale bardzo się cieszębaranosia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
jej odbicie wrote:Dziękuję dziewczyny
Właśnie nie chciałam dużej różnicy wieku, ale miałam cc, więc za szybko niby też nie wolno w ciąże zachodzić. Termin mi wychodzi na 17 sierpnia.
Po prostu się nie zabezpieczaliśmy, a miesiączka wróciła do mnie chyba we wrześniu, a od jakoś 2-3 tygodni przestałam całkowicie karmić.
To dopiero sam początek, więc jak zwykle się boję, bo różnie bywa... ale mam już biegającego szkraba, więc zupełnie spokojniej przeżywam tę ciążę i jakoś jeszcze to do mnie nie dociera... ale bardzo się cieszę
Gratuluję! Ja też po cięciu z Matyldą, ale nie martwię się na zapas i będę oczywiście próbowała naturalnie To będzie już 20 miesięcy różnicy, także będzie dobrze!jej odbicie, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
jej odbicie wrote:No właśnie, 20 miesięcy, dużo czy mało... zobaczymy co powie mój lekarz na wizycie...
A swoją drogą ciekawe czy tym razem będzie też dziewczynka, czy chłopak? Mąż pewnie czeka na chłopaka? Bo mój tak
Tak, mąż marzy o chłopaku
Możesz dodać się do grupy Naturalnie po cesarce na FB - kopalnia wiedzy, codziennie są udane vbac i nieraz vba2c Dużo dziewczyn rodzi SN nawet po 14-18 miesiącach od cięcia!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jej odbicie wrote:Dziewczyny, kiedy kupujecie nowe łóżeczko? Jak to wyglądało w przypadku Waszych starszych dzieciaków, zastanawiam się kiedy mnie to czeka
jej odbicie lubi tę wiadomość
-
Jak na razie nie myślałam jeszcze o normalnym łóżeczku. Śpi obecnie w swoim łóżeczku 120x60 i ma jeszcze dość miejsca. Z racji tego, że nie mam dużo miejsca to mam nadzieję, że uda się ją przenieść na rozkładaną kanapę. Inaczej bym musiała wyrzucać kanapę, bo żadne większe łóżeczko się nie zmieści a pokoju razem z kanapą. Może gdzieś między 1,5 roku a 2 lata spróbujemy się przenieść. Ale czas pokaże
jej odbicie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jej odbicie ja na Twoim miejscu już bym kupiła coś większego z barierkami dla Mai. Dla mojej Mai tez jeszcze nie myślałam o czymś większym. Za rok pomyślimy, gdy będziemy robić zamianę pokoi i dziewczynki będą miały wspólny większy pokòj, a my z obecnego pokoiku Agatki zrobimy sobie sypialnię.
A. 07.08.2012, M. 09.12.2016 -
nick nieaktualny