Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem! Dziękuję za troskę.
Pozdrawiamy i dziękujemy.
Trzymamy kciuki za kolejne dobre wieści. ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 09:50
kalina123, polkosia, Werix, Kushina, Nel@, Izieth, baranosia, AniaKami, kwiatuszek12345, Szarlotka123, Pysia87, Isia86, Kaczorek, monaaa85, RedLady, dora13, Nulka, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
Super!
ja wizyta pojutrze i zaczynam się trochę bać. Nie tyle czy będzie serce, co czy nie wykryją jakiś wad genetycznych
nawet zaczęłam czytać o aborcji i zastanawiać się, co byśmy zrobili, gdyby okazało się, że dziecko jest chore. Usunęłybyście taką ciążę?
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Kushina wrote:Gratuluję i zazdroszczę
My chcemy zacząć budowę domu w tym roku, ale nawet jeszcze nie wystąpiliśmy o kredyt, bo nie mamy nadal pozwolenia na budowę. Ciekawe czy mi bank da kredyt w 6 miesiacu
ale też nie wiem czy się wyrobimy
Kushina, emilkazozz, Nulka lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Ja raczej chore dziecko bym usunęła, może to okropne, ale jakby to była jakaś poważna wada albo dziecko miałoby umrzeć w brzuchu i musiałabym rodzić martwe, to chyba też bym umarła...
Strasznie mi wysypało dekolt i szyję jakąś swędzącą wysypką, nie wiem czy mogę coś wziąć/smarować przy kp i skąd to cholerstwoKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Werix wrote:My budujemy się od sierpnia 2015. Ciężki kawałek chleba. Mam nadzieję że wprowadzimy się przed przyjściem malucha, ale z budową jest jak z ciążą - nigdy nic nie wiadomo;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 19:18
Isia86 lubi tę wiadomość
-
Werix wrote:Super!
ja wizyta pojutrze i zaczynam się trochę bać. Nie tyle czy będzie serce, co czy nie wykryją jakiś wad genetycznych
nawet zaczęłam czytać o aborcji i zastanawiać się, co byśmy zrobili, gdyby okazało się, że dziecko jest chore. Usunęłybyście taką ciążę?
Werix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykalina123 wrote:no każdy robi jak uważa
a co lekarz na to? nie robisz w ogóle usg czy mówisz lekarzowi że ma nie robić pomiarów czy jak?
ja tfu tfu wolałabym wiedzieć wcześniej
są wady które można operować jeszcze w ciąży, są wady uleczalne ale dziecko po porodzie od musi być specjalnie traktowane, jeśli lekarze nie są na to przygotowani to może się skończyć tragicznie, w końcu są wady aż tak złożone że trzeba podjąć tę najgorszą decyzję
dla mnie te badania to ogromny postęp medycyny i uważam że powinniśmy z tego korzystać przede wszystkim dla bezpieczeństwa swojego i dobra naszego dziecka
wiem że niektóre wady można zoperować jeszcze przed porodem, ale wierze ze to nie będzie potrzebne
a jakbys się dowiedziała ze dziecko ma zespol downa, to co zrobisz? na taka informacje nigdy nie da się przygotować, to zawsze będzie dla matki szok, ale nie wyobrazam sobie ze mogłabym je oddac albo jeszcze co innego.
a poza tym to Bóg dał nam życie i tylko On może nam je odebrać, takie jest moje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 21:47
Chamomilla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny