Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alexxis jaka ulga!!!!! Cieszymy sie ogromnie!!!! <przytul>
Ranyyyyyy, wstalam przed chwila i czuje ze znowu jestem glodna jak w nocy. Masakra jakas;)
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
WNIOSEK: szkoda nerwów dziewczyny na takie sprzeczki. Wiadomo, że ile ludzi tyle opinii, więc myślę, że w porządku by było, żeby każdy mógł swoją rację napisać, ale żeby nie pojawiały się komentarze typu "głupie jest to co piszesz, itp.", bo tylko to wprowadza niepotrzebne zgrzyty.
Aż nie chcę myśleć co by tu było, jakby pojawił się temat polityki i/lub religii
Najważniejsze jest to, że dzieć Alexxis ma się w porządeczku i rośnie, jak na drożdżach
także Alexxis wracaj szybciutko do domu i ciesz się ciążą ciążulkucindi88, milky way, Nulka, monaaa85, Werix, polkosia lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
aaa, zapomniałabym... proszę o kciukensy
dziś o 14:40 prenatalne - co za stresyNulka, AniaKami, cudek2, guerretenshi, cindi88, milky way, dora13, Werix, Okciakowa, polkosia, emilkazozz, Izieth, palma, cati lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
nick nieaktualnyAlexxis Ale slonce sie ciesze ze z wami wszystko w porządku, jestem na prawde szczesliwa
.
Isia86 Trzymam kochana i za Ciebie kciuki, jaki za wszystkie dzis wuzytujace ja tez dzis o 19.30 idę do gin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 08:26
AniaKami lubi tę wiadomość
-
Alexxis wrote:Usg nie zrobili mi wczoraj bo nie bylo lekarza
Super, że z Bobo ok. Ale nerwów nas to kosztowało sporo.
A gdzie był? Na urlopie? Z pielęgniarka w ustronnym miejscu czy na kanapie w domu...
Oto Polska właśnie!
Kiedyś było : jest papier toaletowy? - nie ma!
Są pomidory? - nie ma!
Są ziemniaki? - nie ma!
A dziś :
Jest lekarz? Nie ma!!!
Mogę prosić pielęgniarke? - nie ma!
Jak to nie działa tomografia? - nie ma!
A dostanę przeciwbólowe? - nie ma!
A co jest? - G******Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 08:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle nie musisz tak wszystkiego generalizować bo kogoś to może urazić. Mnie na przykład uraziło, bo kocham swój zawód, staram się go wykonywać sumiennie a przez takie opinie jak Twoja wszystko i tak idzie na marne. Bo pielęgniarka jest przecież od zabawiania pana doktora. Trochę niesmaczne. Tyle w temacie.
-
Rany boskie !
Wybacz, że poczułas się urażona -chociaż nie mam pojęcia czym!
Wiadomo, że są ludzie i ludzie - ze w każdym zawodzie czy to lekarz, pielęgniarka, policjant, strażak, nauczyciel itd którzy są tam z powołania i w swoją pracę wkładają całe serce, ale są i tacy, co mają to tam gdzie słońce nie dochodzi!
Lekarz który głównie szkodzi albo za wypisanie recepty kasuje 250 zł i odsyła do kolegi- znam takich przynajmniej 3, pielęgniarka , która z łaska zmienia ci wenflon, a ponieważ przerwalas jej pogawędki z koleżanką, to złośliwe wbija ci ten największy w dłoń robiąc przy tym krwaiaka albo wrzeszczy na 87 letnia panią na neurologii, że śmiała popusci do łóżka, bo ta nie przychodziła ponad 40 min - mogę wymieniać dalej. ..., policjant, który nadużywa swej "władzy , nauczyciel, który nie uczy tylko jest tyranem a nie przekazuję wiedzy ani nie wychowuje młodego pokolenia, strażak , który nadużywa alkoholu podczas służby itd... itp...
Na forum jest cenzura !
PiSiory osiągnęły cel. A niech to.Izieth lubi tę wiadomość
-
W ogole właśnie jesli chodzi o personel szpitala to jestem pod wrażeniem, oprócz tego ze sie martwiłam cały dzien to widać, ze nikt tu nie jest z przymusu, tak jak często odnosi sie wrażenie w szpitalach, pielęgniarki bardzo miłe, jak chciałam wstawać z łóżka przy nich zeby cos wziąć to one szybko kazały mi leżeć i zrobiły to za mnie, tak samo jak szlam sie myc to niosła pielęgniarka moje rzeczy chociaz przecież to wcale ciężkie nie było
Bardzo miły personel, tylko pan doktor wieczorem jakiś taki niezbyt miły był...Jednak jestem pod wrażeniem i mino wszystko chciałabym tutaj urodzić, tutaj przynajmniej mnie ktos przyjął a u mnie w mieście zaraz mnie odesłano...
Wczoraj dziewczyna sie męczyła 24h i nie mogła urodzić....w ostatniej chwili zrobili jej cesarkę, okazało sie ze dzidzia ma obrzęk główki bo nie mogło sie przecisnąć...Jednak taki klocek a mama chudzinka to sie nie dziwie
dzidzia miała 58cm i ważyło 3900
Szczęśliwa Mamusia, guerretenshi, Nulka lubią tę wiadomość