Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam dziś krem z pomidorów z ryżem, na drugie marzą mi się naleśniki albo placuszki w sosie czosnkowym. Wczoraj zjadłam jeżyny z lidla i męczyły mnie mdłości pół dnia, a dziś spojrzałam, że wszystkie pozostałe spleśniałe...
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
To może z radosnych nowin powiem, że na koniec czerwca zabudowujemy w mieszkaniu przestrzeń na pokoik dla malucha (już cała podekscytowana). Taki mały, chyba z 7m będzie miał, ale łóżeczko, szafa, komoda i fotel wejdą. Właśnie szukam inspiracji
Werix, emilkazozz, Isia86, Nulka lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Do wszystkich dziewczyn, które uraziła moja wypowiedź- przepraszam, może poddałam się za bardzo hormonom ale czytając rzeczy typu "najlepiej niech nie robią usg i w ogóle nic nie robią bo to przecież 15 tydzień II TRYMESTR, CIĄŻA ZAAWANSOWANA" jest poniżej krytyki. Skoro krwawiła to mogło być wszystko jak napisała cudek- odklejające się łożysko, polipy na jajnikach czy krwiak, w takich sytuacjach liczy się jak najszybsza reakcja więc teksty typu "i tak nic nie zrobią" mnie powaliły na łopatki, serio..
Guerrenteshi, może jak wróci to się odwdzięczy?
Alexis, takie cudowne informacje, całą noc o Tobie myślałam.
Ja się witam w 16 tygodniu.
Wstałam rano na badania i w samochodzie sobie przypomniałam, że nie nasikałam do probówki więc tyle z nich..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 10:16
-
Werix wrote:Chyba trzeba założyć osobny wątek o służbie zdrowia
Co dzisiaj robicie na obiad? Ja nie mam żadnego pomyśłu:/ fasolke bym zjadła ale droga jeszcze jest...
Werix, chyba dzisiaj strzelę sobie przecieraki z seremNa śniadanko właśnie jadłam bułeczki z masełkiem i twarożkiem ze szczypiorkiem, rety, jakie to dobre!
Isia, a wczoraj tak myślałam o Tobie, że masz prenatalne...
Cudek, daj spokój już! Ty zawsze chcesz się z kimś kłócić
Sylwia, pierwszy raz słyszę takie porównanie, że pielęgniarka to do zabawiania lekarza. Straszne. Mi się pielęgniarka kojarzy z miłą babką, sporadycznie z "pigułą" co robi bolące zastrzykiIsia86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Myślę, że wszystkie chciałyśmy dobrze dla Alexis, byłyśmy przejęte i podenerwowane, dlatego sytuacja nam się trochę wymknęła spod kontroli. Każda miała dobre intencje i chyba to się liczy. Luz dziewczyny, wrzucamy na luz. Stawiam czekoladę z orzechami, kto wpadnie?
guerretenshi lubi tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Zycze kazdej z nas aby w sytuacji, oby oczywiscie taka sie now zdarxyla, odklejania lozyska nie trafila na lekarza rozkladajacego rece ze nic sie nie da zrobic. Zawsze trzeba probowac, poza tym kazdy przypadek jest inny. ja mam to szczescie ze dzieki dzialaniu swojego lekarza moja ciaza nadal trwa, poprzednio bledne decyzje typu - tego sie nie stosuje - doprowadzily do tragedii.
Na tej kwestii zakoncze.
Dora13 ja tez mam malutki pokoik do zaaranzowania -typu 8 m. Mebelki do takiej malej powierzchni bedziecie pod wymiar robic czy zamawiac gotowe moduly? -
No niestety Chamomilla, Okciakowa,jakkolwiek bysmy chcialy, najmocniej na swiecie, to prawda jest brutalna i nic sie nie da zrobic. Boicie sie prawdy, czy w czym rzecz?
Cudotworcow nie ma, a cuda sie nie zdarzają. Jakby Wam reca nisko nie opadaly. Takie sa fakty.polkosia lubi tę wiadomość
-
dora13 wrote:Mi też, ale czytałam, że straszne siedisko kurzu i często trzeba prać
Ja odkurzam raz na kilka tygodni i jest OK
U mnie fasolka w sklepie po 15, ale na targu już po 10.dora13 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Chamomilla wrote:Dora13 ja tez mam malutki pokoik do zaaranzowania -typu 8 m. Mebelki do takiej malej powierzchni bedziecie pod wymiar robic czy zamawiac gotowe moduly?
Tak się składa, że mam trochę mebli z "panieńskiego" pokoju i chcę część wykorzystaćMam szafę i komodę, fotel w sumie stoi, ale nie wiem czy będzie wygodny do karmienia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a186dd4043e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d68fe5c32635.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f130d2b5a3d.jpg
pozostaje łóżeczko + przewijak na łóżeczku. No i dodatki
Trochę mi się zdjęcia poobracały:/ W pokoiku mam skosy, więc kombinujemy z ustawieniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 10:16
Chamomilla lubi tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Ja dzisiaj robię pancakes na obiad z malinami polane syropem klonowym
Milky chodzi o sytuacje gdzie byłaby stricte wina lekarza
Dora, piękne, też mi się widzą białe mebelki
Miała któraś z was kołatania serca w ciąży? Jade z nimi dzisiaj do kardiologa bo jest coraz gorzej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 10:22
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
Moj maz jest tak narwany ze niecale pol roku temu przerobil pokoj na biuro bo "pilnie"
potrzebowal miec gdzie pracowac. wszystkie mevble na wymiar, praktycznie caly pokoj od gory do dolu umeblowany, blat dlugi przez caly pokoj...teraz to wszystko zdemontowac no i nie wiem gdzie wywiezc...pokoj bedzie chyba ostatnia rzecza za ktora sie zabierzemy