Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdrowa dziewczyna
Jejeje!
kwiatuszek12345, kalina123, Dotty84, Nulka, Polarisa90, Szczęśliwa Mamusia, cudek2, Barcia, baranosia, Krakuska, Okciakowa, michaela, Chamomilla, dora13, RedLady, Nel@, Koska 88, Werix, żonaAnia, Kaczorek, Isia86, Izieth, palma lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mąż już się odgraża, że nie odpuści, musi być 3 chłopak
Chyba go z sypialni wywalę na 2-3 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 18:45
Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, bardzo się cieszę
Słuchajcie, miała któraś z was coś takiego? Przy gwałtownym wstaniu z pozycji leżącej, lub wstaniu w zly sposób, pod dziwnym kątem, zdarza mi się odczuć w okolicy macicy z boku bol. Dzisiaj przy wstaniu poczułam bardzo silny, nagły bol, do złudzenia przypominający bol jak przy naderwanym mięśniu / sciegnie. Jakby coś się za bardzo nsciagnelo lub naderwało. Minelo po paru chwilach ale i tak się boje. Coś czytałam, ze to może być więzadło obłe... OBY tylkopolkosia lubi tę wiadomość
-
Krakuska, ja tak mam bardzo czesto. Pilnuje zeby takich gwaltownych ruchow nie robic
Polkosia hihihihi ale extra. Bedzie shoooopping bedzieee shoooopppiiinggg lalalalalaaaaaalaaaaaaaaaaSzczęśliwa Mamusia, michaela, polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Krakuska - przyzwyczaj sie do tego
bo ten bol bedzie z toba do konca ciazy
niestety nasza macica sie rozciaga i takie gwaltowne wstawanie lwasnie ja jeszcze bardziej naciaga stad ten ból ...
-
Nawet to moje wstanie nie było takie gwałtowne, w sumie nie wiem dlaczego tak się stało. Przestraszyłam się, bo ból był naprawdę mocny, aż się zgięłam w pół
Ale miał charakter typowo mięśniowy, nie skurczowy.
Mam dzisiaj dość wszystkiego, ciągle czegoś się boję, aż się dziś porządnie poryczałam. Tyle jest rzeczy które mogą pójść nie tak w samej ciąży, a potem strach o dziecko przez cale życie. Mega slaby nastrój dziś. Mam nadzieję, że po poniedzialku będzie lepiej, kiedy zobaczę maleństwo po 6 tygodniach.