Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
anna wszystko się zgadza skóra się nie naciąga tylko mnie mdli od słodkich zapachow okrutnie , po co się tak katować, zapachy"kosmetyczne" i roślnne przechodzą, słodkie powodują na prawde duży dyskomfort.
w pierwszej ciąży wszystkiego człowiek się uczy, potem wie co mu pasuje a co nie, nie ma co się spinać ,jest maaasę czasu na to żeby weść w temat i dowiedzieć się tego co akurat Wam się przyda... A i tak dopiero jak maluch ędzie same sobie zweyfikujecie te wiedzęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 11:56
-
michaela wrote:anna wszystko się zgadza skóra się nie naciąga tylko mnie mdli od słodkich zapachow okrutnie , po co się tak katować, zapachy"kosmetyczne" i roślnne przechodzą, słodkie powodują na prawde duży dyskomfort.
No to masz rzeczywiescie ciezko. Ja mialam lepieh bo mdlosci mi chyba gdzies w 14 tygodniu juz przeszly. Teraz mi czasem tylko poprostu cos smierdzi bez mdlosci. -
michaela wrote:A jak u was mówiono o higienie: woda mydło szare czy tantum rosa??
ja używałam płyn do higieny intymnej, zwykły taki jak wcześniej, żadnych szarych mydeł, jeleni itp ale ja miałam cc więc dół nienaruszonypo sn pewnie inaczej
polkosia fakt te majty są jak z najgorszego koszmaruja ich używałam nie dlatego że wietrzenie tylko że nie uciskały blizny
to akurat polecam dla tych co będą po cc bo po sn to zwykłe są okmichaela lubi tę wiadomość
-
Fuksja90 wrote:Okciakowa czy Ty planujesz rodzić w szpitalu nr 2 w Bytomiu ?
Jeśli będę miała cesarkę to na zabieg umawiam się do Zabrza- Centrum Zdrowia Kobiety i Dziecka.
Jeśli sn to tak, w Bytomiu w Klinice (to jest blok V).
A Ty też chcesz tam rodzić? -
Kosmetyki polecam ziajke dla dzieci
Co do pieluch to ja mam ze 30 i są to stare dobre pieluchy tetrowe które pamiętają małą mnieMama miala ich mega dużo i te które nie zuzyla ze mną zostawiłam i tak doczekały sie moich dzieci
i są naprawdę cudowne choćby ze względu na gęstość splotu
-
baranosia wrote:To teraz proszę mi napisać co dokładnie trzeba kupić z kosmetyków
baranosia lubi tę wiadomość
-
A i jeszcze zamiast mokrych chusteczek w domu stosowalam takie wiksze jakby waciki kosmetyczne dla dzieci i miske z wodą
michaela lubi tę wiadomość
-
z kosmetyków dla dzieci polecam:
do tyłka bepanthen
do kąpieli zielony hipp albo rossmanowy babydream
do ciałka nic albo olej kokosowy
do pępka octenisept
na ciemieniuchę szampon w piance musteli i krem mustela stelaker
chyba tyle, im mniej tym lepiejmichaela lubi tę wiadomość
-
usłyszałam tyle, że wyniki okey. co z tego, że ponad godzinę czekałam na nie, bo jeszcze gdzieś się zgubiły. jupi!
19.07 połówkowe prywatnie.
26.07 usg nfz żeby wykorzystać
29.07 wizyta normalna.
to teraz oby do usg. nakręcam się niesamowicie, już chce zobaczyć to szalejące w brzuchu maleństwo
Polkosia, dawaj znać od razu jak wynik. od rana żyje tą myślą.Okciakowa, Szczęśliwa Mamusia, Nulka lubią tę wiadomość