Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez mam klaustrofobie i nastawiam sie ze młody od początku będzie spał w śpiworku. Będzie ciepło, nie rozkopie sie, i nie obudzi mnie wrzask ze skrępowane dziecko ma ochotę sie ruszyć. Brrrr.
Mam za sobą najgorsza noc. Kombinacji i pozycji milion. Łeb mnie boli. A do tego w całym mieszkaniu czuje smród Damiana skarpet z pracy. Moja poduszka tym przesiąkła. Mam ochotę wrzeszczec. Ale pierw wypoleruje całe mieszkanie zeby pozbyć sie tego zapachu. -
Śpię sobie spokojnie a tu czuje jak w srodku brzucha takie rozpychanie jakby ktoś fiołki robił. Kurczę, chyba to dzieciak mnie obudził
chyba poczułam po raz pierwszy jego ruchy, bo raczej jelita mnie nie budzą. Jestem happy!
michaela, Szczęśliwa Mamusia, Chamomilla lubią tę wiadomość
-
RedLady wrote:h&m faktycznie wyprzedaże i do tego 10% dodatkowego rabatu
więc zaczęłam wybierać co mi się podoba no i uzbierało się ponad 160zł po rabacie
chciałam tylko 1 spodnie ciążowe, a skończyło się na ubrankach dziecięcych
RedLady, skąd wziąć te 10% jeszcze?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Made wspaniale! To wielu kopniaków i fikołków życzę, samych przyjemnych
Zabrałam się za zakupy, póki co higieniczno-kosmetyczne.
Czy któraś z Was zna te wkładki? Pamiętam ze pod sam koniec używania dostałam próbkę darmową i fajne były.... ale może mnie pamięć zawodzi....Albo może któraś może polecić jakieś fajne?
Moja córka dzisiaj pierwszy raz wstała rano i powiedziała: Chcę iść do przedszkola. (2 tydzień chodzenia, codziennie było - nie chce iść) Aż zapytałam ją czy dobrze zrozumiałam, a ona że tak że chce iść... Tak się cieszę jakbym w totka wygrała.Bardzo bałam się tych początków,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 08:19
-
Michaela, dla mnie najlepsze to Lansinoh
Tych wyżej nie używałam, ale wypróbowałam z 7 innych i wszystko o kant dupy. Lansinoh jest mega
Duże, fajny wkład, mega chłonne.
michaela lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzięki!
A próbowala któraś z was wielorazowcy? Zawracanie głowy? czy coś są warte?
O szukając tych poleconych wkładek trafiłam na to. Warto czy bez senu lepiej liście kapusty albo cieply kompres/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 08:39
-
Też skorzystałam z tej promocji w H&M i kupiłam szare chinosy z gumą.
Mam już granatowe i są super
polkosia lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
u mnie w pracy cała seria Lansinoha cieszyla sie super popularnoscia, właśnie mialam Wam pisać ale zobaczylam ze juz polkosia zachwalala. Ciezko je czasem dostac w aptekach stacjonarnych ale zawsze mozna zamowic w necie. Ja ze swojej strony mogę polecić próbki kosmetyków. Juz poprosilam dziewczyny u mnie w pracy zeby mi zbieraly probki dziecięcych kosmetyków, zawsze mozna spr czy nie uczula i wtefy kupic, bo czasem koszty noe sa male, a i po co zbierac tyle butli. Te 10% w hm to wyseietla się kod jak sie wejdzie na glowna stronę, na czerwonym tle, ze do 3 lipca 10% rabatu dodatkowo. ja akurat dzien wcześniej zamowilam, niestety..
michaela, polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
też chyba muszę jakieś spodnie na jesień upolować, bo w mojej paczce ciążowej brakuje 1 jeansów, nie mam pojęcia co się z nimi stało
kur.. od 5 dni boli mnie głowa, nie jakoś mocno ale mega wkurwiająco
raz łyknęłam apap i dzis chyba też łyknę bo jedziemy ze znajomymi na działkę na weekend i nie mam zamiaru się męczyć
ja z wkładek najbardziej lubiłam tommee tippee -
Hahaha, Polkosia, no wlasne, co mama to opinia. Ja np zawijalam w kokon, jak dr Karp mowil, bo nam troche plakal i faktycznie zasypial w sekinde. Nie wiem czy faktycznie pomagalo czy taki mamy egzemplaz
Covdo wkladek lakta, to Lansinoh albo Johnson, to byly moje ulubione.
Okropne byly te rossmanowskie
Te zelowe kompresy, to bym sobie podarowala. Liscie kapusty sa o wiele lepsze -
A właśnie jeszcze polecam Zarę, super wyprzedaże.
2 kiecki upolowałam takie na teraz a po ciąży też będą ok
[IMG][/img]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 09:22
cudek2 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Kapusta jest najlepsza, ale na Październikówkach dziewczyny te żelowe bardzo zachwalały
U nas znów całkowicie motać się nie dało, kupiłam nawet Woombie, ale ryczała jeszcze gorzejA w rożku ręce do góry i spała jak zabita
milky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
cudek, ja już się boje tego obciążenia..
Kurde dziewczyny, jestem załamana strasznie.. Z dnia na dzień zamiast opuchlizna schodzić to robi się coraz większa. Wyglądam jak chomik, z prawej strony mam taką wielką bułęNie mogę na siebie patrzeć w lustrze
. Płukam, płukam tym dentoseptem i septosanem i gów.. no z tego. Niby zaczęła ta ropa powoli schodzić na dół ale co zrobić, żeby pozbyć się tej opuchlizny policzka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 10:29