Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, u mnie już w 14 tygodniu coś podejrzewał, jeśli chodzi o płeć, teraz się tylko potwierdziło. A Ty masz się bie przejmować, bo to nie Twoja wina, że trafiłaś na tak mało empatycznego idiotę! Prentalnych też Ci nie robił? No doprawdy nie wiem jak tak można
no ale u nas w Szczecinie to jak jeden ginekolog nie podpasuje to jeszcze jest szansa na wybór innego, bo jest ich sporo. Nie każdy niestety może sobie na to pozwolić.. ale 11.08 na pewno wszystkiego sie dowiesz
ja tez mam wtedy wizyte i szkołę rodzenia w tym samym dniu. Niedługo zobaczysz, że z Twoją dzidzia tez wszystko gra
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Wzorów szukam w internecie bo niestety wiele z nich jest płatnych.
Darmowe są min. na tej stronce:
http://greatamigurumi.blogspot.com/
Tu nie ma wielkiej filozofii jeśli ktoś umie robić słupki na szydełku i półsłupki bo na tym się to opiera.
Żabke robiłam kiedyś taką
gdzieś ją chyba mam ale to była jedna z pierwszych zabawek i nie jest do końca idealna więc na sprzedaż raczej sie nie nadajeMartusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, Julia--natalia, cudek2 lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Pani Niteczka może chyba na zamówienie zrobić żabkę
Ja mam ośmiorniczkę od niej, jest boska. W zasadzie to na szydełku robi jej córka chyba.
Sylwia, współczuję Ci. Też raz usłyszałam, że mam fatalne warunki i lekarz ciągle wzdychał, że nic nie widzi. No kurwa. Za przeproszeniem. A co mają mówić dziewczyny 100,110 czy 120 kg i grubsze? Moja koleżanka 135 urodziła dwójkę zdrowych dzieci. Ja przez to przy mojej wadze 90 kg zaczęłam się wstydzić tych wczesnych USG. Potem wiadomo, brzuch wielki, to już tak "nie widać" tego tłuszczu, ale do 25 czy 30 tc, to miałam zawsze stres, że znów mnie coś takiego spotka. Na szczęście wszyscy inni lekarze zachowywali się odpowiednio.
Drugi trymestr miał być pełen energii, a ja po 1h chodzenia po wyprzedażach padłam jak mucha i leżę od powrotu do domu. Nie mam siły kompletnie nic zrobić, a w domu roboty od cholery. Na dodatek mój kalafior ciążowy dał o sobie znać i nie przesłałam danych do aktu, który miał być jutro, ale nie odbędzie się z mojej winy i prawie 10 innych osób, które były umówione, musi się od nowa dostosować do kolejnego terminu. Wolę ich teraz nie spotkać, bo chyba mnie zabijąSzczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Dagn_ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
cudek2 wrote:Dla mnie sliczna. A ile byś za nią chciała?3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Szydelkowanie to idealny pomysl !!! Osmiorniczki sa przeslodkie
jutro skocze po wloczke i szydelka. Bede miala co robic
Wgl zaintrygowalo mnie ze po serduszkowaniu wydzielina miala delikatnie bezowy kolor. Albo wczesniej tego nie zauwazylam albo troche przesadzilismy. Zobaczymy rano co bedzie, bo mlody po wszystkim zbombardowal mnie kopniakami.
Dobranoc kochane ;* jutro o 13 ide na moje extra usgSzczęśliwa Mamusia, Julia--natalia lubią tę wiadomość
-
Ja myślę o czymś takim żeby stworzyc zobaczymy co mi wyjdzie.
Na razie nie mam kompletnie weny , może na jesień sie zabiorę za robótki.
A i do wypychania maskotek polecam kupić jakiegoś najtańszego jaśka z supermarketu z takim elastycznym tworzywem w środku.
Najlepiej się nadaje i zabawki trzymają kształt nawet po praniu.
Barcia, Martusiazabka, Szczęśliwa Mamusia, Julia--natalia lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Powiem Wam, że trochę się martwię, bo glukoza mi wyszła ta zwykła z krwi 91, a ostatnio było 90 i już cmokał mi pod nosem, że mam nie podjadać cukierków, gdzie ja prawie nie jem słodyczy
wiem, że maks jest 99, ale to i tak już górna granica chyba.
Ja bym bardzo chciała szyć na maszynie, ale to się wydaje dość skomplikowaneMartusiazabka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dopiero sie obudzilam :o czesc dziewczyny. Jakie plany na weekend? Bo ja sie pochwale ze nagle wpadl mi wyjazd z tesciowa nad jezioro gdzies w okolice czaplinka. Nie moge sie poczekac, ze pomocze dupcie i zlapie troche slonca. Tylko zastanawiam sie czy siedziec caly czas w koszulce czy tez do wody ja zdjac. Troche sie boje ze mimo to slonce mnie zje.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry;)
Ja dziś tez pospałam. Ogarniam się zjem śniadanko i biore sie za obiad a dziś sobie wymyśliłam placki ziemniaczane z sosem
Byliśmy z D wczoraj w sklepach oglądać farby i kuchnie. I raczej w weekend pojedziemy to wszystko kupicwiec chociaż to bedzie z głowy .
Miłego dniaSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
A u nas teściowa od wczoraj. Wzięła teraz Maćka na plac zabaw to mam chwile oddechu
Super KaczorekJa również szydelkuje i mam w planach zrobienie kilku rzeczy dla maleństwa
-
i ja brzuchol postanowiłam pokazać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/417472a9db76.jpgNulka, Kaczorek, kalina123, Szczęśliwa Mamusia, Isia86, cudek2, polkosia, makalotia, Okciakowa, Martusiazabka, Izieth lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)