Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Perl wrote:właśnie vbyłam ale chyba wszystko wykupione z tej promo 3za2 bo zostały tylko rozm50 ubranko granatowe dla chłopca.
Też patrzyłąm wczoraj i rozmiarów już nie było. Jutro przejadę się do sklepu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 10:34
-
Ja przed chwilą zamawiałam i był duży wybór rozmiarów, mój mąż zażyczył sobie dla synka taki misiowy kombinezon http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0396267001.html, nie wiem czy go młody założy ale normalnie uparł się jak dziecko
Czy chcecie żeby na liście zrobić oprócz dat oznaczenia chłopiec/dziewczynka jak na innych grupach? jeżeli macie jakieś pomysły to ja jestem czasowa teraz mogę klikaćSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Lady ja uwielbiam te misiowe kombinezony
dla syna taki miałam, ale rozmiar nie ten, był mega gruby, całą zimę w nim przebimbał, teraz będę go używać za dużego na spacery + śpiwór
a dla córki teraz też kupiłam tylko już w jej rozmiarze, w smyku bo grubszy był niż ten w hm, będę go używać do samochodu -
Lady Highlander wrote:Ja przed chwilą zamawiałam i był duży wybór rozmiarów, mój mąż zażyczył sobie dla synka taki misiowy kombinezon http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0396267001.html, nie wiem czy go młody założy ale normalnie uparł się jak dziecko
Czy chcecie żeby na liście zrobić oprócz dat oznaczenia chłopiec/dziewczynka jak na innych grupach? jeżeli macie jakieś pomysły to ja jestem czasowa teraz mogę klikać
To w takim razie mnie wpisz na tą liste na 10 grudniaja się wpisałam tylko do dokumentu jakiegoś...
Już zobaczyłam, że tam jest link to tej listyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 10:49
-
Lady Highlander wrote:Ja przed chwilą zamawiałam i był duży wybór rozmiarów, mój mąż zażyczył sobie dla synka taki misiowy kombinezon http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0396267001.html, nie wiem czy go młody założy ale normalnie uparł się jak dziecko
Czy chcecie żeby na liście zrobić oprócz dat oznaczenia chłopiec/dziewczynka jak na innych grupach? jeżeli macie jakieś pomysły to ja jestem czasowa teraz mogę klikać
Jej, mnie też się mega podobają takie kombinezonychyba zamówię coś takiego 62. A może 68? Synek bedzie raczej większy niż mniejszy, ech, znowu dylemat z rozmiarami.
Mój mąż z kolei niezbyt lubi takie rzeczy, powiedział, że chce synka ubierać, a nie przebieraćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 11:02
-
Ja zamówiłam ten kombinezon 56, bo już sama zgłupiałam jakie te rozmiary, w rozmiarze 62 zechce zamówić już taki ala puchowy
Perl już uzupełniamJak coś chcecie mieć na pierwszej stronie jeszcze to piszcie, może mało się udzielam ale staram się Was czytać na bieżąco
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Dziewczyny, co myślicie o pomyśle łóżeczko dostawne na pierwsze mc-e + przesiadka na 140x70 później? Im dłużej o tym myślę, tym bardziej podoba mi się pomysł takiej dostawki, zamiast wstawać 10 razy do maluszka śpimy razem na początku. Tym bardziej, że u mnie może być cesarka. Niestety mamy trochę wąskie łóżko z mężem i bez dostawki bałabym się po prostu zgnieść małego.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie planuję dostawić łóżeczko z jednym otwartym bokiem do mojego łóżka , tak żebym mogła swobodnie sięgnąć do niego w nocy. Potem stopniowo będę odzwyczajać dziecko od siebie w nocy
Jak już będzie dłużej spało.
A propos Minky, mam pieluszkę wielorazową z minky i jest MEGA milutka. Jeszcze jej nie prałam, więc nie wiem, jak po praniu, ale teraz bajka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 12:23
-
Werix wrote:Ja właśnie planuję dostawić łóżeczko z jednym otwartym bokiem do mojego łóżka , tak żebym mogła swobodnie sięgnąć do niego w nocy. Potem stopniowo będę odzwyczajać dziecko od siebie w nocy
Jak już będzie dłużej spało.
No właśnie, ja myślałam o czymś takim: http://www.senmalucha.pl/pl/p/Lozeczko-dostawne,-kolyska,-lozeczko-3w1-FILIP-kolor-naturalna-sosna/9
Niekoniecznie to, może coś ładniejszego. Zastanawiam się tylko czy nie powinno się od razu przyzwyczajać dziecka do spania we własnym, sama nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 12:25
-
cześć
ja dziś byłam na krzywej cukrzycowej
no i wyszło za wysoko, ale chyba tragedii nie ma, mam nadzieję
na czczo 88 - ok
po godzinie 205 (norma 160)
po 2 h 180 (norma 140)
i co teraz?
wizytę mam dopiero 23.08, nie wiem czy mam spokojnie czekać czy iść z tymi wynikamiElcia89 lubi tę wiadomość
-
Basia wg mnie za wysoko i to sporo
pewnie na początek dieta, opieka diabetologa
do wizyty radziłabym ci już poczytać o cukrzycy ciążowej i zacząć sama stosować dietę
Jak masz możliwość przyspieszyć wizytę to ja bym tak zrobiła, 2tyg to sporo z takimi wynikami
Ja krzywą robię w przyszłym tygodniuMartusiazabka lubi tę wiadomość
-
Witajcie;)
My nadal malujemy, mała szaleje w brzuchu czasem
Juz dwa pokoje pomalowane jeszcze jeden i kuchnia zostało.
My na razie nie kupujemy nic dla małej. Chcemy zrobić remont a potem zajemiemy się kupowaniem rzeczy dla dzidzi.
Brzuch mi niesamowicie urósł. Postaram sie potem foto wstawićSzczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)