Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra udało się na razie. Wypiłam. Teraz czekam 2h.
Ogólnie napój słodki ze aż mnie gardło drapało ale udało się na dwa razy. Końcówki nie zdążyłam łyknąć. Najważniejsze ze postawiłam sobie cel obowiązkowo dzis to zrobic i jak na razie idzie superobym później się gorzej nie poczuła;p
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
guerretenshi wrote:Moje zdenerwowanie osiagnelo epicentrum. Damian jest zdania ze po co wydaje pieniadze na rzeczy dla babla skoro bardzo duzo rzeczy dostaniemy. Dolaczyl do grona osob, ktore zabieraja mi przyjemnosc z oczekiwania na pierwsze dziecko. Bo dostaniemy sporo w prezentach. Fajnie. Ale chce dziecko ubierac i bawic po swojemu a nie po kims lub wg kogos. Naprawde czuje sie jak chodzacy inkubator, a jak juz urodze to bede potrzebna tylko do karmienia...
i pamietam ze na początku sierpnia juz zamówiłam (termin mialam ns 15.12). Później tesciowa zapewniała że nic nie mamy kupować ona nam ciuszków pełno przywiezie. W praktyce moj szwagier bedac u niej w listopadzie (!) Przywiózł AŻ reklamowke używanych brzydkich i za duzych ciuchów (najmniejsze co znalazłam było 68). Bylam wściekła zflustrowana i zaczęłam płakać. Mój M. Oczywiście nie rozumiał czemu panikuje bo przecież "mam jeszcze miesiac" (w praktyce wyszly niecale 2 tyg.). Wkur... zdenerowana z mamą po lumpeksach obciuszylismy Maciusia tak że przez pół roku nawet nie musialam się martwić garderobą. Wniosek: umiesz liczyć licz na siebie. Goście jsj przynoszą ciuszki w prezencie to raczej większe bo zakładają ze w te malutkie to jest się mega zaopatrzonym
Martusiazabka, polkosia, Barcia lubią tę wiadomość
-
makalotia wrote:Hej Dziewczyny ! Nie przejmujcie się
Jak Wam to sprawia przyjemność to kupujcie ciuszki i nie patrzcie na innych. Przecież i tak trzeba będzie kupić i tak. Ja póki co nic nie mam, ale to dlatego, że w domu brak miejsca, czekam jeszcze na remont.
Alexxis masz rację, że usg 3d zmienia podejście facetów, mój też Dominik, po tym usg zamienił kocham Cię na kocham Wasi ogólnie jakoś bardziej się wczuł w rolę Ojca
Mam pytanie. Od jakiegoś czasu, często mi się zdarza, że wieczorem nie mogę spać przez ból nogi. Boli mnie lewa noga od kolana w dół, tak jakbym nie miała dopływu krwi (czasem tak boli jak się w czymś bardzo ciasnym chodzi). Dziś ten ból mam cały dzień i tylko narasta, a ja wyczytałam w internecie o zakrzepicy i się trochę wystraszyłam. Miała któraś z Was coś takiego kiedyś ?Jak lezysz to nigi kładz wysej na poduszkę i będzie trochę lepiej
nie wskazane jest tez długie siedzenie czy stanie
-
Kushina wrote:Ja uwielbiam słodycze, im słodsze tym lepsze, więc się nie mogę doczekać tego badania
i nie pozwolili mi wcisnąć cytryny
-
Polkosia, był ze mną na USG, już nawet trzy razy. Po każdym badaniu jest szczęśliwy i przez jakiś czas "podjarany", ale szybko mu mija. Wczoraj trochę rozmawialiśmy i sam przyznał, że dla niego to dziecko, to jeszcze abstrakcja. Zresztą jest tak zabiegany wokół pracy i budowy domu, że nawet o nim nie myśli. Po prostu czeka, aż się urodzi.
guerretenshi to takie słodkie *.* Też bym tak chciała. Dla mojego faceta spotkanie z dzieckiem to chyba będzie ogromny szok
Hura! Już 25tc!Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Madziula87, polkosia, Krakuska lubią tę wiadomość
-
Ja mialam pojsc w czwartek. Ale jakos ciezko. A i tak mojej gin nie ma do poczatku wrzesnia to wynikow nie dostane szybciej.
Po glukozie nie mozna nic pic ani jesc przez czas trwania badania. I grzecznie siedziec na twardej lawce.
Ide zrobic sniadanie. Mam od wczoraj rozkmine ze Damian kupil pierscionek i bedzie sie oswiadczalSzczęśliwa Mamusia, Martusiazabka, Nulka, Koska 88, palma, AniaKami lubią tę wiadomość
-
Mi też sama dr wyznaczyła w których dniach zrobić glukozę (to wypada między 24+3 a 24+6)
Teraz kombinuję do której przychodni się udać żeby jakoś wygodnie wysiedzieć te 2hmam do wyboru dalszą z miękkimi kanapami i fotelami i bliższą ze zwykłymi krzesłami ot dylemat dnia