Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kushina wrote:Znam ten projekt
Też chcieliśmy go budować, niestety ograniczenia narzucone przez Miejscowy Plan Zagospodarowania uniemożliwiły nam to, buuu. Bardzo fajny rozkład i wielkość - nie za duży, nie za mały, taki w sam raz
-
Super Polkosia;)!!
Basia odpoczywaj ile sie da
polkosia lubi tę wiadomość
-
kalina123 wrote:Polkosia no i super
a jakie wymiary dziś wyszły?
jak ten lekarz tak w ogóle? Spoko, sympatyczny? Bo pewnie czeka mnie spotkanie z nim prędzej czy później
Takie same jak 2 tygodnie temu, czyli dobrze, bo nie zwiększa się ta asymetriaPrzy wadach rośnie.
A lekarz REWELACJA. 20 min trwało samo USG, gdzie zazwyczaj chodzę w Medicover i to jest 6-8 minut. W Babce raz miałam 12 minut nagrane. Mierzył mi takie rzeczy, których nikt nie sprawdzał wcześniej. Naprawdę polecam i może jeszcze do niego wpadnę pod koniec ciąży. No, ale 350 zł niewyjęteKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, nieważne pieniądze. Ważne, że córcia zdrowa i nie masz się czym denerwować.
Mnie głowa dziś boli cały dzień. Wezmę paracetamol na noc i idę spać. Dziś w końcu przywieźli poduszkę ciążową. Taki zwinięty rogal. Będę próbować tej nocy. Mam nadzieję, że się wyśpię. Oglądałam program o porodach i wszystko mnie teraz boli, a mały kopie jak szalony.Dobranoc
-
nick nieaktualnyemilkazozz wrote:I co w końcu, inny gotowy projekt czy indywidualny?
Ostatecznie projekt indywidualny, m.in. właśnie ze względu na różne obostrzenia tego głupiego Miejscowego Planu. Mamy już pozwolenie na budowę, a teraz pracujemy nad kredytememilkazozz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No niestety... Ciekawe co mi na 3 prenatalnym wymyślą?
Chyba pójdę do lekarza, który ma opinie olewczego i niedokładnego, to wtedy będę spać spokojnie ;P
guerretenshi lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dobrze ze z Matylda wszystko dobrze
Witajciejestem wrakiem czlowieka. Dziecko sasiadkow przechodzi jakis kryzys i caaala noc robilo ze swojego garla syrene. Udalo sie uspokoic i znow krzyk od poczatku. Ma-sa-kra!
Ide dzis kupic kombinezon zimowy i w koncu zloze zamowienie w aptece.
Mykam na kawe z nadzieja ze sie obudze.
A. O 10:50 kontrola samolotowa.
-
Kurcze, kolejne 10 dni zleciało z kalendarza i do porodu zostało tylko 80.
Polkosia, super wieści. Czasem trzeba z dystansem podchodzić do niektórych wieści lekarzy.
MoBo, na upartego wszystko się da, ale żelazko generuje bardzo wysokie temperatury i jeśli pierzesz w niższych temperaturach, to prasowanie pozbędzie się wszystkiego tego, czego pranie nie dało rady. Poza tym, rzeczy wyprasowane ładniej wyglądają ;p Ja wyprasuję wszystko, nie mówię, że będę prasowała potem za każdym razem przez 3 lata życia bobaska, ale na pewno uważniej spojrzę na rzeczy nowe i raz na jakiś czas zrobię takie "oczyszczanie".
Fajny ten projekt, ale nam przy wyborze projektu ciągle coś nie pasowało. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na projekt indywidualny, dopasowany do naszej działki, która jest dosyć wąska i długa. Wczoraj był u nas facet robić łazienkę i jestem w szoku, jak dużo zrobił przez jeden dzień! Jak uda nam się wbić w jego terminy z gładziami i elewacją, to może nawet wprowadzimy się przed porodem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 08:28
guerretenshi, MoBo, Iva79, polkosia, Isia86, Izieth lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Wizyty wizytami ale ja mam już problem z goleniem
-
Werix ja chyba zainwestuje w zelazko parowe, bo takim normalnym jezdzic po tych malych ciuszkach to se nie wyobrazam.
Ja to mam zraze do prasowania od 10 roku zycia, bo zawsze po szkole mialam wielki stos przygotowany i prasowalam zanim mama przyszla z pracy. Tak z dwie godziny dziennie bylo. To byl taki jej sposob, zeby mi glupoty po glowie nie chodzily i zebym nie broila
Wiec ja prasuje rzeczy toz przed ubraniem, a do szafy ida pogiete
-
Mi pomaga odchylanie kolana na bok. Kładę wtedy nogę na umywalce i wychylam jak najdalej się da. W miejscach intymnych jadę już na czuja, chociaż czasem się wygnę i podniosę lekko brzuch, żeby sprawdzić, czy wszystko gra.
Faktycznie prasowanie małych ubranek nie jest łatwe. Na razie wyprasowałam tylko 4 bodziaki i sporo się namęczyłamAle mam na to 2 miesiące, więc poświęcę się. Poza tym, jak trzymam te malutkie ubranka i coś z nimi robię, to tak miło na sercu mi się robi
Jakby to już tak blisko było... ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 08:51
MoBo, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Półosią cieszę sie, ze wszystko w normie
Guerrenteshi powodzenia w goleniu- krzywdy sobie nie zrób.ja jeszcze przed poprzednia wizyta widziałam co robię. Teraz moze byc gorzej. Niedawno sie cieszyłam, ze nie mam linii negry (czy jak ona sie nazywa) ale potem zobaczyłam, ze mam do połowy podbrzusza tylko, ze ta cześć to mam szanse juz tylko w lusterku oglądać
mała od wczoraj mnie boleśnie kopie i nie dała mi sie wyspać a i teraz tez mnie przez nią brzuch boli. Mam nadzieje, ze to tylko dzisiaj a nie jyz tak do końca ciazy. Miłego dnia dziewczynki
-
guerretenshi wrote:Dobrze ze z Matylda wszystko dobrze
Witajciejestem wrakiem czlowieka. Dziecko sasiadkow przechodzi jakis kryzys i caaala noc robilo ze swojego garla syrene. Udalo sie uspokoic i znow krzyk od poczatku. Ma-sa-kra!
Ide dzis kupic kombinezon zimowy i w koncu zloze zamowienie w aptece.
Mykam na kawe z nadzieja ze sie obudze.
A. O 10:50 kontrola samolotowa.
-
nick nieaktualny