Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
chiara wrote:Perl to widzę, że mamy bardzo podobną sytuację u mnie mąż też robi wszystko. Fajnie, bo masz już skończony 30 tydzień to tak spokojniej. Ja jeszcze sterydów nie dostałam choć przy następnej wizycie już będziemy ustalać kiedy to nastąpi. No z napisaniem nie ma żartów. A na ciebie Perl sama no spa działa? bo ja mam 3x1 Spasmolina, 3x1 no spa, 3x2 magne b6, 3x1 magnezium, 3x1 duphastan. Wyszły mi niedobory witaminy D co również może sprzyjać skurczom, mam 2x2000mg Wit d3.
A masz problem z szyjką? Moja na całe szczęście póki co ma stałą długość. -
No te kroplówki pomagają, szkoda, że w domu nie ma czegoś równie skutecznego. Ja też po no spe słabe efekty mam, ale w połączeniu z Spasmolina przynajmniej już tak często się nie stawia. Oby tak dalej.
Baranosia wszystkiego mam ok 30 szt dziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 18:14
-
Zachciało mi się pasty z soczewicy ale jak na złość w domu miałam tylko pół szklanki. W sklepie osiedlowym soczewicy nie było więc poszłam do dalszego sklepu. Przeszłam może ze 2km w dwie strony i myślałam że nie dojdę do domu. Brzuch się napina, twardnieje, boli w pachwinach. Wzięłam nospę max wypiłam kubek kakao i leżę. Dobrze że w środę mam wizytę...
-
Dziewczyny a jak wyglada to twardnienie.
To boli?Cały brzuch jest twardy?
Ja mam tak czasem ale jak postukam w to miejsce to twardnienie znika.
Wiec doszlam do wnioskh ze to dzidziuś.
A teraz to już sama nie wiem...
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ale straszycie tymi twardniejącymi brzuchmi, tymbardziej, że też mi się daje od dłuższego czasu we znaki, ostatnio przeszłam z 400 m i już twardniał i bolał, musze robić czasami postoje, bo nie da się wytrzymać, lekarz kazał brać magnez i nospe, szyjka też na każdym badaniu okay więc chyba jest dobrze.
-
U mnie też pojawiają się ostatnio twardnienia brzuszka i czasami takie lekkie bóle, jak na okres. Łykam póki co magne b6 i jak coś zaczyna boleć to nospe biorę i na szczęście przechodzi. Dobrze, że to tylko takie lekkie pobolewania, bo pewnie do szpitala bym leciała... Jedno jest pewne - muszę w końcu trochę odpuścić ze zbyt aktywnym trybem życia i więcej leżakować...14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Baranosia z pościelą nie pomogę bo mam tę z Lidla.
Za to wczoraj udało mi się dorwać duże ( 100x100) otulacze muślinowe 4 szt za 40 zł w Tkmaxx.
Chciałam już dawno takie zamówić ale cena była zaporowa.
Co prawda kolory bez szału ale na promocjach nie można wydziwiać
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Ja planuję używać do takiego otulania
Ale generalnie można do wszystkiego, jako kocyk , ochronę przed słońcem na wózek, do przysłonięcia się przy karmieniu.
No takie wielozadaniowe wielkie i grubsze pieluchy tetrowebaranosia, chiara lubią tę wiadomość
-
Baranosia. Tylko nie kupuj od tego sprzedawcy. http://allegro.pl/show_user.php?uid=37845783
To co mi przyszło to jakiś żart. Ślady po wkłuciach na maszynie, widać komuś nie wyszło i pruł. A poszewka od kołdry rozerwała się w pierwszym praniu. Dramat. -
Absolutnie nie chcę nikogo straszyć, poprostu ja mam taki uporczywy problem. Wiadomo, że teraz już taki etap ciąży, że brzuch szybko rośnie, skóra się naciąga, do tego macica przygotowuje się do porodu i ćwiczy m.in. poprzez stawianie się. Jednak warto tę twardnienie skonsultować przy okazji wizyty. Nawet nie wiecie jak zazdroszczę Wam wyjścia do sklepu nawet po chleb, ja od 12.07 nigdzie nie wyszłam oprócz lekarza czy laboratorium
jednak cieszę się, że jestem w domu!
Dziewczyny planujecie ochraniacze do łóżeczka? Jest tyle skrajnych opinii, że sama już nie wiem. Ja poki co do snu mam kupiony spiworek.