X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werix powodzenia na sesji i czekamy na efekty!

Werix lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baranosia, my za to czekamy jak tam na wizycie :)

17u9ha00otchcgqb.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od ponad roku staram sie stopniowo przekonac do 4, ale nie moge. wiec dalej gram w 3 :D

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w 33tyg :D lol to jest straszne już tak zostało niewiele :) Wczoraj zakupiłam wózek i łóżeczko :) a jutro do mnie rzeczy z Gemini dojadą, czas powoli zacząć się pakować ;)

cudek2, Szczęśliwa Mamusia, Iva79 lubią tę wiadomość

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • Martusiazabka Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Ja dziś się obudziłam z mokrą plamą na koszulce :-o macalam, wachalam, ale nie wydało mi się to niczym nadzwyczajnym... Ale teraz jak juz zaschlo to zrobiła się twarda, biało zółtawa skorupa. Pierwszy raz mi się to zdażyło :-/

oar8skjo4squlk4t.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:16

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    guerretenshi wrote:
    ja od ponad roku staram sie stopniowo przekonac do 4, ale nie moge. wiec dalej gram w 3 :D
    Ja znowu nie lubię 3 i jak wyszła 4 to w końcu mogłam sobie pograć w coś nowszego niż 2 :)

• cudek2 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    U nas kolejna noc zarwana. Mały ma jakiś koszmary senne chyba. Wola mama średnio co godzinę. O 4 histeria przez 10 min nie do opanowania. Jezu... przytulony przez 1,5h ręka mi zdretwiała....Borys kopal jak szalony.
    Mąż u nas w domu- maluje u chlopcow. Meble przyjadą 14ego. Więc potem naklejki w obu. Zrobię Wam foty jak już będzie zrobione.
    Wizytę mam 12ego. Było co miesiąc, teraz za 3 tyg.potem co 2. Mam nadzieję, że szybko stuknie ten 37 - chociaz jak pomyślę, o placzu i jednego i drugiego to mi slabo, żebym była spokojniejsza.
    Pogoda masakra- leje 3 dzien.

Paczka ze smyka -50% przyszła:) ale radoche miałam. Słodkie te ubranka. Śpiochy z Kubusiem Puchatkiem są cudne. Reszta też fajna. Mąż kupił małemu z f&f galotki z misiem - wypas- szelki, kieszenie;) itd. Z Gemini też doszło. Czekam jeszcze na podkłady swoje. No i po mału pakuje torbę do szpitala.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:25

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusiazabka wrote:
    Witam się i ja. Ja dziś się obudziłam z mokrą plamą na koszulce :-o macalam, wachalam, ale nie wydało mi się to niczym nadzwyczajnym... Ale teraz jak juz zaschlo to zrobiła się twarda, biało zółtawa skorupa. Pierwszy raz mi się to zdażyło :-/

oar8skjo4squlk4t.png
    Siara kochana siara :) jeśli się to będzie zdarzać kup biustonosz sportowy i wkładaj do niego wkładki, bo tą pierwszą siarę bardzo trudno odprać :)

Kokardka na jaki wózek padło?

Cudek właśnie o Tobie myślałam! Dasz radę nie ma innej opcji! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:35

cudek2 lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png

Wysłany: 5 października 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie siare miałam już wcześniej. Ale nie leciała sama. Tylko przy sciśnięciu brodawki. A teraz budzę się a tu mokro :-o

Was też przeraża to jak to wszystko szybko leci? Juz mamy październik... U mnie w połowie miesiąca juz się ósmy miesiąc zacznie. Juz tylko czekać... Ech...

oar8skjo4squlk4t.png

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kilka razy już miałam plamę aż na prześcieradle ;)

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png

Wysłany: 5 października 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow :-/ rzeczywiście jeśli zdarzy się to kolejny raz to zacznę chyba spać z wkładkami...

oar8skjo4squlk4t.png

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • chiara Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio po kąpieli widzę takie białe plamki więc chyba też mi się zaczyna coś tam dziać:)
    Dziewczyny grające w simy, zrobiłyście mi smaka i zaraz odpalam playa z sim 3 :) a co i tak w łóżku leżę, a mimo że przed ciążą czytałam całe mnóstwo książek teraz nie umiem się na nich skupić:/ zaczęłam 4 książki i ani jednej nie skończyła :(
    Co do wózka to ja mam upatrzone model Riko Brano Ecco kolor stone, czy ktoś coś o tym wózku wie? Niestety nie mam jak przetestować i trochę w ciemno kupujemy.
    Co do łóżeczka to forum ma siłę, po Waszych komentarzach zdecydowałam się na "zwyklejsza" ramę i lepszy materac- lateksowy.

• Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Kokardka na jaki wózek padło?

Oczywiście Anex :) Szary :) :D

baranosia lubi tę wiadomość

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokardka44 wrote:
    Oczywiście Anex :) Szary :) :D
    Już się nie mogę doczekać aż będziemy śmigać naszymi Anexami :D

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • małamilenka Znajoma

Wysłany: 5 października 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Mam pytanie czy któraś z was ma bóle kręgosłupa bo mnie od 2 dni nie daje spokoju :( Ból nieraz jest nie do zniesienia :(

• cati Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tylko pod żebrem boli :P po calym dniu jak by mi ktos tam kij wsadzil , ale pewnie to nogi mlodego... :)

guerretenshi lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małamilenka wrote:
    Witajcie :)

Mam pytanie czy któraś z was ma bóle kręgosłupa bo mnie od 2 dni nie daje spokoju :( Ból nieraz jest nie do zniesienia :(
    Taaaaak!

małamilenka lubi tę wiadomość

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, bez przerwy chodzę głodna. Zjem coś, 15 min i już kombinuję co by tu znowu wszamać :P I tak cały dzień. Jak tak dalej pójdzie to będą mnie musieli toczyć na salę porodową. Też macie taki apetyt?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:18

guerretenshi lubi tę wiadomość

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak naprawde zle spie, to pozniej z kregoslupem nie daje sobie rady. za to mlody regularnie wali mi nogami w dwa miejsca i juz mam tam tak obolala skore ze robie wszystko aby sie tam nie dotykac :D do tego jak sie poklepie pod mostkiem to mam bebenek! jest tam jakas pusta przestrzen czy cos, ale dzwiek jakbym stukala w odwrocone wiaderko XD

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kushina wrote:
    O matko, bez przerwy chodzę głodna. Zjem coś, 15 min i już kombinuję co by tu znowu wszamać :P I tak cały dzień. Jak tak dalej pójdzie to będą mnie musieli toczyć na salę porodową. Też macie taki apetyt?
    w aktualnym tempie jedzenia i tycia szykuje sie na wozek inwalidzki na poczatek listopada bo bede sie toczyc :D

Kushina, Werix lubią tę wiadomość

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
‹‹ 808 809 810 811 812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ