X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werix powodzenia na sesji i czekamy na efekty!

Werix lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baranosia, my za to czekamy jak tam na wizycie :)

17u9ha00otchcgqb.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od ponad roku staram sie stopniowo przekonac do 4, ale nie moge. wiec dalej gram w 3 :D

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w 33tyg :D lol to jest straszne już tak zostało niewiele :) Wczoraj zakupiłam wózek i łóżeczko :) a jutro do mnie rzeczy z Gemini dojadą, czas powoli zacząć się pakować ;)

cudek2, Szczęśliwa Mamusia, Iva79 lubią tę wiadomość

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • Martusiazabka Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Ja dziś się obudziłam z mokrą plamą na koszulce :-o macalam, wachalam, ale nie wydało mi się to niczym nadzwyczajnym... Ale teraz jak juz zaschlo to zrobiła się twarda, biało zółtawa skorupa. Pierwszy raz mi się to zdażyło :-/

oar8skjo4squlk4t.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:16

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    guerretenshi wrote:
    ja od ponad roku staram sie stopniowo przekonac do 4, ale nie moge. wiec dalej gram w 3 :D
    Ja znowu nie lubię 3 i jak wyszła 4 to w końcu mogłam sobie pograć w coś nowszego niż 2 :)

• cudek2 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    U nas kolejna noc zarwana. Mały ma jakiś koszmary senne chyba. Wola mama średnio co godzinę. O 4 histeria przez 10 min nie do opanowania. Jezu... przytulony przez 1,5h ręka mi zdretwiała....Borys kopal jak szalony.
    Mąż u nas w domu- maluje u chlopcow. Meble przyjadą 14ego. Więc potem naklejki w obu. Zrobię Wam foty jak już będzie zrobione.
    Wizytę mam 12ego. Było co miesiąc, teraz za 3 tyg.potem co 2. Mam nadzieję, że szybko stuknie ten 37 - chociaz jak pomyślę, o placzu i jednego i drugiego to mi slabo, żebym była spokojniejsza.
    Pogoda masakra- leje 3 dzien.

Paczka ze smyka -50% przyszła:) ale radoche miałam. Słodkie te ubranka. Śpiochy z Kubusiem Puchatkiem są cudne. Reszta też fajna. Mąż kupił małemu z f&f galotki z misiem - wypas- szelki, kieszenie;) itd. Z Gemini też doszło. Czekam jeszcze na podkłady swoje. No i po mału pakuje torbę do szpitala.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:25

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusiazabka wrote:
    Witam się i ja. Ja dziś się obudziłam z mokrą plamą na koszulce :-o macalam, wachalam, ale nie wydało mi się to niczym nadzwyczajnym... Ale teraz jak juz zaschlo to zrobiła się twarda, biało zółtawa skorupa. Pierwszy raz mi się to zdażyło :-/

oar8skjo4squlk4t.png
    Siara kochana siara :) jeśli się to będzie zdarzać kup biustonosz sportowy i wkładaj do niego wkładki, bo tą pierwszą siarę bardzo trudno odprać :)

Kokardka na jaki wózek padło?

Cudek właśnie o Tobie myślałam! Dasz radę nie ma innej opcji! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:35

cudek2 lubi tę wiadomość

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png

Wysłany: 5 października 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie siare miałam już wcześniej. Ale nie leciała sama. Tylko przy sciśnięciu brodawki. A teraz budzę się a tu mokro :-o

Was też przeraża to jak to wszystko szybko leci? Juz mamy październik... U mnie w połowie miesiąca juz się ósmy miesiąc zacznie. Juz tylko czekać... Ech...

oar8skjo4squlk4t.png

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kilka razy już miałam plamę aż na prześcieradle ;)

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png

Wysłany: 5 października 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow :-/ rzeczywiście jeśli zdarzy się to kolejny raz to zacznę chyba spać z wkładkami...

oar8skjo4squlk4t.png

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • chiara Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio po kąpieli widzę takie białe plamki więc chyba też mi się zaczyna coś tam dziać:)
    Dziewczyny grające w simy, zrobiłyście mi smaka i zaraz odpalam playa z sim 3 :) a co i tak w łóżku leżę, a mimo że przed ciążą czytałam całe mnóstwo książek teraz nie umiem się na nich skupić:/ zaczęłam 4 książki i ani jednej nie skończyła :(
    Co do wózka to ja mam upatrzone model Riko Brano Ecco kolor stone, czy ktoś coś o tym wózku wie? Niestety nie mam jak przetestować i trochę w ciemno kupujemy.
    Co do łóżeczka to forum ma siłę, po Waszych komentarzach zdecydowałam się na "zwyklejsza" ramę i lepszy materac- lateksowy.

• Kokardka44 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Kokardka na jaki wózek padło?

Oczywiście Anex :) Szary :) :D

baranosia lubi tę wiadomość

Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
    3i49roeqq35mjixs.png
    hchygov3vkk8ck9g.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokardka44 wrote:
    Oczywiście Anex :) Szary :) :D
    Już się nie mogę doczekać aż będziemy śmigać naszymi Anexami :D

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • małamilenka Znajoma

Wysłany: 5 października 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Mam pytanie czy któraś z was ma bóle kręgosłupa bo mnie od 2 dni nie daje spokoju :( Ból nieraz jest nie do zniesienia :(

• cati Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tylko pod żebrem boli :P po calym dniu jak by mi ktos tam kij wsadzil , ale pewnie to nogi mlodego... :)

guerretenshi lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • cudek2 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małamilenka wrote:
    Witajcie :)

Mam pytanie czy któraś z was ma bóle kręgosłupa bo mnie od 2 dni nie daje spokoju :( Ból nieraz jest nie do zniesienia :(
    Taaaaak!

małamilenka lubi tę wiadomość

860iwn15jj88tkvr.png
    860i73sb9uiq88aj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, bez przerwy chodzę głodna. Zjem coś, 15 min i już kombinuję co by tu znowu wszamać :P I tak cały dzień. Jak tak dalej pójdzie to będą mnie musieli toczyć na salę porodową. Też macie taki apetyt?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:18

guerretenshi lubi tę wiadomość

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak naprawde zle spie, to pozniej z kregoslupem nie daje sobie rady. za to mlody regularnie wali mi nogami w dwa miejsca i juz mam tam tak obolala skore ze robie wszystko aby sie tam nie dotykac :D do tego jak sie poklepie pod mostkiem to mam bebenek! jest tam jakas pusta przestrzen czy cos, ale dzwiek jakbym stukala w odwrocone wiaderko XD

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kushina wrote:
    O matko, bez przerwy chodzę głodna. Zjem coś, 15 min i już kombinuję co by tu znowu wszamać :P I tak cały dzień. Jak tak dalej pójdzie to będą mnie musieli toczyć na salę porodową. Też macie taki apetyt?
    w aktualnym tempie jedzenia i tycia szykuje sie na wozek inwalidzki na poczatek listopada bo bede sie toczyc :D

Kushina, Werix lubią tę wiadomość

f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
‹‹ 808 809 810 811 812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ