Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja w 33tyg
lol to jest straszne już tak zostało niewiele
Wczoraj zakupiłam wózek i łóżeczko
a jutro do mnie rzeczy z Gemini dojadą, czas powoli zacząć się pakować
cudek2, Szczęśliwa Mamusia, Iva79 lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Witam się i ja. Ja dziś się obudziłam z mokrą plamą na koszulce :-o macalam, wachalam, ale nie wydało mi się to niczym nadzwyczajnym... Ale teraz jak juz zaschlo to zrobiła się twarda, biało zółtawa skorupa. Pierwszy raz mi się to zdażyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:16
-
Hej
U nas kolejna noc zarwana. Mały ma jakiś koszmary senne chyba. Wola mama średnio co godzinę. O 4 histeria przez 10 min nie do opanowania. Jezu... przytulony przez 1,5h ręka mi zdretwiała....Borys kopal jak szalony.
Mąż u nas w domu- maluje u chlopcow. Meble przyjadą 14ego. Więc potem naklejki w obu. Zrobię Wam foty jak już będzie zrobione.
Wizytę mam 12ego. Było co miesiąc, teraz za 3 tyg.potem co 2. Mam nadzieję, że szybko stuknie ten 37 - chociaz jak pomyślę, o placzu i jednego i drugiego to mi slabo, żebym była spokojniejsza.
Pogoda masakra- leje 3 dzien.
Paczka ze smyka -50% przyszła:) ale radoche miałam. Słodkie te ubranka. Śpiochy z Kubusiem Puchatkiem są cudne. Reszta też fajna. Mąż kupił małemu z f&f galotki z misiem - wypas- szelki, kieszenie;) itd. Z Gemini też doszło. Czekam jeszcze na podkłady swoje. No i po mału pakuje torbę do szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:25
-
Martusiazabka wrote:Witam się i ja. Ja dziś się obudziłam z mokrą plamą na koszulce :-o macalam, wachalam, ale nie wydało mi się to niczym nadzwyczajnym... Ale teraz jak juz zaschlo to zrobiła się twarda, biało zółtawa skorupa. Pierwszy raz mi się to zdażyło
jeśli się to będzie zdarzać kup biustonosz sportowy i wkładaj do niego wkładki, bo tą pierwszą siarę bardzo trudno odprać
Kokardka na jaki wózek padło?
Cudek właśnie o Tobie myślałam! Dasz radę nie ma innej opcji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 09:35
cudek2 lubi tę wiadomość
-
No właśnie siare miałam już wcześniej. Ale nie leciała sama. Tylko przy sciśnięciu brodawki. A teraz budzę się a tu mokro :-o
Was też przeraża to jak to wszystko szybko leci? Juz mamy październik... U mnie w połowie miesiąca juz się ósmy miesiąc zacznie. Juz tylko czekać... Ech...
-
Ja ostatnio po kąpieli widzę takie białe plamki więc chyba też mi się zaczyna coś tam dziać
Dziewczyny grające w simy, zrobiłyście mi smaka i zaraz odpalam playa z sim 3a co i tak w łóżku leżę, a mimo że przed ciążą czytałam całe mnóstwo książek teraz nie umiem się na nich skupić
zaczęłam 4 książki i ani jednej nie skończyła
Co do wózka to ja mam upatrzone model Riko Brano Ecco kolor stone, czy ktoś coś o tym wózku wie? Niestety nie mam jak przetestować i trochę w ciemno kupujemy.
Co do łóżeczka to forum ma siłę, po Waszych komentarzach zdecydowałam się na "zwyklejsza" ramę i lepszy materac- lateksowy. -
nick nieaktualnyO matko, bez przerwy chodzę głodna. Zjem coś, 15 min i już kombinuję co by tu znowu wszamać
I tak cały dzień. Jak tak dalej pójdzie to będą mnie musieli toczyć na salę porodową. Też macie taki apetyt?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:18
guerretenshi lubi tę wiadomość
-
jak naprawde zle spie, to pozniej z kregoslupem nie daje sobie rady. za to mlody regularnie wali mi nogami w dwa miejsca i juz mam tam tak obolala skore ze robie wszystko aby sie tam nie dotykac
do tego jak sie poklepie pod mostkiem to mam bebenek! jest tam jakas pusta przestrzen czy cos, ale dzwiek jakbym stukala w odwrocone wiaderko
-
Kushina wrote:O matko, bez przerwy chodzę głodna. Zjem coś, 15 min i już kombinuję co by tu znowu wszamać
I tak cały dzień. Jak tak dalej pójdzie to będą mnie musieli toczyć na salę porodową. Też macie taki apetyt?
Kushina, Werix lubią tę wiadomość