Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też wiecznie głodna
Kręgosłup nie boli, ale żebro tak mnie napierdziela, że to przegięcie.
Na sesji było super, fajna dziewczyna. Mam nadzieję, że będą genialne zdjęcia do wywołania i powieszenia w nowym domuZa to w drodze powrotnej zgubiłam zderzak 0.0 Zadzwoniłam do narzeczonego i piskliwym głosem powiadomiłam, co odwaliłam (zauważyłam, że go nie mam dopiero w domu), więc zwolnił się z pracy i pojechał go szukać
Na szczęście znalazł
Nie ma to jak ciężarówka za kierownicą
baranosia, Szczęśliwa Mamusia, cati, kwiatuszek12345, guerretenshi, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Werix - hahahahah
dobra agentka , ale ostatnio i ja zauwazam ze zamiast mózgu mam budyn
bez kitu nie jestem w stanie pracowac normalnie
liczyc nie potrafie , do gotowania zabieram sie z 100 razy
Werix, guerretenshi, Iva79 lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Werix - hahahahah
dobra agentka , ale ostatnio i ja zauwazam ze zamiast mózgu mam budyn
bez kitu nie jestem w stanie pracowac normalnie
liczyc nie potrafie , do gotowania zabieram sie z 100 razy
HAha mój mąż mi mówi że muszę sobie kupić coś na pamięć bo mam sklerozę i jak mnie o coś poprosi to nie zrobię bo zapomnę ;pIva79 lubi tę wiadomość
-
U mnie dzis poczatek 31 tc i 8 m-c
i oby szybciutko zlecialo do 14 grudnia.
Coraz czesciej zaczynam myslec o porodzie, chcialam cc , ale wszyscy odradzaja, wiec czekam na lekarza opinie, zobaczymy jak sie wszystko potoczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 15:46
Olcia..89 lubi tę wiadomość
-
ja w tamten piatek bedac w laboratorium kupilam sobie goraca czekolade (wrzucilam 5 zl, kosztowala 2) w automacie i poszlam na autobus. chce kupic bilet w biletomacie, a tu nie mam pieniedzy. i wracac po reszte z czekolady... dlatego jak ktos mi mowi "pamietaj" to sie smieje i mowie, zeby lepiej nie prosil bo to nie ma sensu :p
Isia86, Szczęśliwa Mamusia, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Wszystko w porządku szyjka nadal 2cm więc się nie skraca
a te bóle to po prostu Antek jest głową w dół i mnie uciska.
W piątek mam szczegółowe USG więc wtedy dowiem się więcejOkciakowa, Szczęśliwa Mamusia, Werix, guerretenshi, kalina123, Martusiazabka, cudek2, Koska 88 lubią tę wiadomość
-
Wkurza mnie tylko to że lekarz zwraca mi uwagę że za dużo tyję. W 3tyg przytyłam 1,7kg nie jadłam w tym czasie żadnego fast fooda ani sklepowego dziadostwa. Rano jem normalne śniadanie (przeważnie bułkę z czymś) potem jakiś jogurt/owoc, normalny obiad, znowu jakiś jogurt/owoc, kolację i wieczorem jadam albo orzechy albo znowu jakiś owoc. Staram się jednak by nie jeść owoców więcej niż 2x dziennie. Czasem zdarza się coś słodkiego np. pasek czekolady, lub jakiś baton. Wiem mama mówi że gubią mnie te owoce no ale powiedzcie co mogę innego przekąsić między posiłkami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 18:22
-
Ja już nie wiem jak interpretować moja wagę. Z Szymonem- dodam, że małowodzie, urodzony w 37 tyg i 0 dniu itd- przytulam 17kg! Po 3 mies od porodu wróciłam do wagi sprzed ciąży.
Teraz w 32 tygodniu mam 8kg na + ....
No i jak to interpretować? -
Cudek może rozsądniej się odżywiasz po prostu?
Ja też teraz mniej przytyłam niż za 1 razem, ale ja wiem że u mnie to jest spowodowane tym że mądrzej jem bo wiem ile mnie kosztowało pozbycie się tych kg
jakieś 15kg spadło szybko bo to były kg ewidentnie ciążowe a pozostałe 7kg to ciastka, czekolada itp i z tym musiałam powalczyć dłużej
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Cudek, ja tez w drugiej ciąży mniej tyję
Hania zapewnia mi odpowiednią porcje gimnastyki
w pierwszej ciąży głównie jadłam, leżałam i liczyłam tygodnie
Teraz nie mam czasu hihi. Od początku września doszło mi 0,5 kg a po drodze były jeszcze wakacje - zawsze wracałam z dodatkowym kilogramem lub dwoma, teraz tylko 0,5 a przecież Zosia rośnie
cudek2 lubi tę wiadomość