Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dagn_, Okciakowa, Madziula87, baranosia, RedLady, Dobrawa, Kushina, Krakuska, Dotty84, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Martusiazabka, cudek2, Izieth, Isia86, Werix, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Okciakowa, nie szukaj na siłę jakiejś gównoburzy. Jest wesoło, staramy się mieć luz w gaciach, bo biedna guerrenteshi jest zestresowana bardzo. To wszystko. Poza tym nie musisz robić za jej adwokata, dziewczyna jest dorosła, jest aktualnie na forum, bo lajkuje Twoje posty. Trzeba się w życiu trochę pośmiać, a nie wiecznie spiętym być
milky way, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Luz, generalnie G. niczego nie wywołuje, bo nikt nie jest w stanie sobie wywołać porodu na życzenie
Nie robi wiecej niz cała reszta
Mówi, że czuje, że koniec juz blisko i tyle, a potem swoje przeczucia dopisała tu Szczęśliwa Mamusia (moze niepotrzebnie
).
Żadna z nas nie zna dnia ani godzinyMożemy mieć jedynie przeczucia albo pobożne życzenia.
Luz blues i żarciki, ale szczerze to wg mnie jednak klimat tego forum zmierza w złym kierunku, troche za dużo sarkazmu i przygryzaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 21:53
Okciakowa, Szczęśliwa Mamusia, Koska 88, Nulka, Martusiazabka, Nel@, Werix, Dagn_, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Słyszałam historię w której facet twierdził ,że kobieta może urodzić na zawołanie a mianowicie kobietka w 36tc mówi do swojego męża żeby nie pił alkoholu bo ona w każdej chwili może urodzić i gdzie ona będzie szukać kierowcy a on do niej, jak Cię znam to pewnie specjalnie zaczniesz rodzić żebym się tylko nie mógł napić i zrobisz mi na złość.
Isia86, Werix, emilkazozz, Iva79 lubią tę wiadomość
-
a ja nigdy nie miałam usg 3d
u nas się nie robi,przynajmniej wiedziałabym jak moje dzieci bedą wyglądać
z ostatniej ciąży pamiętam synka z wielkim nosem i uwypukloną szczęką z usg
pomyślałam sobie,biedne dziecko ,wzięło z nas rodziców to co najgorsze
no ,teraz mogę odetchnąć ,bo synek całkiem urodziwy ,jak na mój gust jestmilky way, Isia86 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Eeetam, Dotty, cośty. W internetach dobrze jest brac wszystko z przymruzeniem oka
Jakbysmy tak na kawie siadly, z to okazalovy sie, ze wydzwiek tego co mowimy, z mimiką i tonem glosu jest zuzpelnie inny niz tego, co czytamy w necie i tyleDobrawa, Nita, Isia86, Werix, Iva79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pewnie masz trochę racji, ale z drugiej strony na forum Listopadowek 2014 jestem 2,5 roku, a jakoś nigdy nie odczułam takiej atmosfery...a nie brakuje nam luzu i poczucia humoru
Moim zdaniem coś jest na rzeczy i sposob w jaki toczą sie niektóre dyskusje nie jest normalny
Ale może to tylko moje odczucie.
Okciakowa, Kushina, Szczęśliwa Mamusia, sylwia92, Perl, Dagn_ lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:a co do wywolywania porodu,to są jakieś ludowe sposoby co nie? ziółka jakieś co wywołują akcje porodową
nie bez powodu przecież niektóre zioła są zabronione w ciązy -
Nita, będę adwokatem kogo chcę jeśli będę chciała
Może taki mam zawód a może takie upodobania, w każdym bądź razie mój wybór
Zgadzam się z Dotty w 100 %.. A wy się dziwicie, że dziewczyny z fb nie chcą tu zaglądać.. Grupę mamy od dawna i jeszcze żadna z nas się z nikim nie pokłóciła ani nie narzucała komuś swojego zdania, można? można
Także podsumowując, to wam życzę jednak trochę luzu i spojrzenia na pewne rzeczy z przymrużeniem okaŻyczę miłego wieczoru, bez parcia i porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 22:18
Kushina, Fuksja90, Szczęśliwa Mamusia, Nulka, Dagn_, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Nita wrote:Na jakimś wątku dziewczyny pisały o piciu oleju rycynowego. Fuj! W życiu bym się nie odważyła
No ale to działa przeczyszczająco i dlatego moze wywołać teoretycznie skurcze. Tak samo jak herbatki na przeczyszczenie...Ake to juz trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby na cis takiego się decydować.
A seksy, mycie okien itp - czemu nie, w sumie same plusyNulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrawa wrote:a co do wywolywania porodu,to są jakieś ludowe sposoby co nie? ziółka jakieś co wywołują akcje porodową
nie bez powodu przecież niektóre zioła są zabronione w ciązy
W zeszłym tygodniu na szkole rodzenia położna wspominała o schodzeniu ze schodów jako metodzie przyśpieszającej poród. Podobno szyjka się szybciej rozwiera dzięki temu. Gdzieś też czytałam, że w ciąży nie powinno się pić herbaty z liści malin, bo może wywoływać skurcze.Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Kushina wrote:W zeszłym tygodniu na szkole rodzenia położna wspominała o schodzeniu ze schodów jako metodzie przyśpieszającej poród. Podobno szyjka się szybciej rozwiera dzięki temu. Gdzieś też czytałam, że w ciąży nie powinno się pić herbaty z liści malin, bo może wywoływać skurcze.
A chodzenie po schodach to taka sama metoda jak mycie okien itpWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 22:36
Iva79 lubi tę wiadomość
-
Okciakowa, już nie pisz głupot, że przez nas powstała grupa na facebooku.
dziewczyny postanowiły sobie utworzyć grupę na fejsie, bo niektórym tu się źle pisało z telefonu albo miały obawy co do prywatności zdjęć i postów. Ot i wielka tajemnica. Kłótni przecież tu nie ma. Czasem spięcia się zdarzyły jak wszędzie na każdym wątku. Ty przecież też pokłóciłaś się z dziewczynami jak oskarżyły Cię o bycie trollem. Usunęłaś stare konto i cześć.
Ja miałam na celu jedynie rozweselenie guerrenteshi, bo widzę, że jest zestresowana słowami lekarza. Ale przyszły dawno niewidzane adwokatki i zaczęły się insynuacje. Każda z nas czeka na poród, każda się niecierpliwi, każda ma skurcze, bóle, sraczkę/zaparcia. Ja przynajmniej starałam się guerrenteshi trochę uspokoić ażeby jej się przyjemniej przechodziło przez te ostatnie dni.milky way, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Madziula87, Martusiazabka, Dobrawa, Izieth lubią tę wiadomość