Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kushina lubi tę wiadomość
-
Nita, teraz mogłoby się zacząć kolejne nieporozumienie
W mojej wypowiedzi nie ma NIC na temat tego, ze to przez was powstała grupa na fb
Nie wyglądało mi to na rozweselenie a na zwykłe wyśmiewanie i dogryzanie
Specyficzne macie poczucie humoru w takim razie.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Prawdę mówiąc, dziewczyny, to Wy właśnie tu przychodzicie i narzekacie. Jak Wam się tak nie podoba, to możecie nie zaglądać i problem z głowy
Wg mnie tu jest fajnie, ale jak się przychodzi z doskoku i nie przebywa z nami na bieżąco, to się nie dziwię, że wyciągacie takie dziwne wnioski...
Okciakowa, serio to nie pamiętam kiedy tu ostatnio pisałaś, a teraz wchodzisz nagle i piszesz, że mamy gównoburzę? WTF?
Milky, ja zaczynam około 34 tc ćwiczyć, więc jeszcze trochęmilky way, Nita, Madziula87, Izieth, Isia86 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Eeeetam, dobrze, ze okazjonalnie tu pisze, chpc czesto zagladam. Strasznie niektore panie drazliwe, powiedziec nic nie mozna. Rozumiem, ze jedynie przytakiwanie i klepanie po pleckach wchodza w gre. Spoko, wisi mi to. Wobec tego zycze guerretenshi porodu jeszcze dzis, tak tak tak! Bedzie extra i wszystko bedzie dobrze. Wszak 35tydzien to prawie jak 40.
W sumie to co mnie to obchodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 22:46
polkosia, Nita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotty84 wrote:
No proszę, czyli trzeba zacząć ją pić na kilka tygodni przed porodem. W takim razie chyba spróbuję od jakiegoś 35 tyg. Myślałam, że wystarczy raz wypić i od razu na salę porodowąDotty84 lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:A co do olejku rycynowego, to na październikówkach 2015 chyba ze 3 dziewczyny wypiły i zaraz urodziły
-
A nie przeszkadzałaby wam ta konsystencja oleju w ustach? Dla mnie fujka i rzyg gwarantowany.
Dawno temu wypiłam chyba ze dwie łyżki oleju z czarnuszki. Przeczytałam, że warto pić na trądzik, a wtedy miałam naprawdę problemy z cerą. Poszedł rzyg do zlewu, a posmak oleju w ustach miałam jeszcze cały następny dzień
-
Okciakowa wrote:Polkosia, wiele razy tu wchodziłam i pisałam a, że nikt tu nie ma zamiaru odpowiadać no to nie ma sensu.
Jeny jak mnie dziś pępek swędzi aaaa!!!
-
baranosia, od Ciebie akurat mogłam liczyć na odpowiedź :*
Generalnie Nita, powrócę jeszcze do Twojego wpisu poprzedniego, tamta sytuacja miała miejsce przed powstaniem tej grupy i nie ma nic wspólnego ze zmianą nicku bo to zrobiłam o wiele, wiele później -
Dobrawa wrote:Ty wez Nita nie przyj za bardzo w toalecie bo jeszcze nam tu urodzisz
A tak serio to polecam na sniadania kasze jaglana,pieknie reguluje stolce
No i cieola woda ba czczo z cytrynka i moze byc z miodem
Ja jaglanke codziennie jem z synkiem i widze jak ladnie dziala
Tylko nie rób zdjęciahihih
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
A, Ola, jeszcze co do szyjki, to miałam około 2 cm jak zakładał pessar, a teraz to nie wiem, z pessarem to się sprawdza w ogóle jakoś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 23:01
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Okciakowa, z tego co pamiętam to byłaś tu jedną z kilku bardziej rozpoznawalnych osób na wątku. Byłaś założycielka tego wątku. Jak byłaś w szpitalu z plamieniami to każda się tu o Ciebie pytała. Potem usunęłaś konto, porzuciłaś prowadzenie listy, za 5 minut utworzyłaś nowe konto i dziewczyny nadal Cię przyjęły, z chęcią nazywając Cię już tylko po nowym nicku. Nikt Cię nie olał, nikt się nie obraził. Ty sama po prostu nagle sobie poszłaś na fejsa, nie mówiąc nic nikomu i tyle. Twoja decyzja przecież czy wolisz forum czy facebooka. Także nie zgodzę się z tym olewaniem Twoich postów.
polkosia, milky way, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Nita, ale Ty mówisz o rzeczach które miały miejsce kiedyś a ja mówię o tych które mają miejsce teraz
Wiele razy było tak, że po powstaniu grupy na fb już się tu nie udzielałam a jak już coś napisałam to moje posty zostały tylko z odezwem baranosi. A wybrałam fejsa z racji tego, że atmosfera tu się zaczęła po prostu, zwyczajnie psuć.
No nic, jest już ta godzina, ze idę się wtulić w mojego i spać.
Trzymajcie się dziewczyny jeszcze w dwupakachWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 23:10