Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:Werix,
czekaj ,czekaj,
jak ty chcesz donosić do 40 skoro czop ci odszedł?zresztą to mógł byc tylko fragment, tego nie wiadomo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 22:05
polkosia lubi tę wiadomość
-
kurcze nie wiem o co chodzi z tym pomiarem dna macicy,my tego nie mamy
kciuki za usg
i nie stresuj się niepotrzebnie :* (doczytalam o trudnosciach szpitalu )
u nas tez kołderki zabronoine,ale juz kocyki sa ok,a dla higieny fajnie by było je poszewke oblec
przyznam ze ja mialam tez zakaz gdzies i od dawna uzywam kołdry ,tak mi wygodniej a dziecko spało przy mnie wiec byłam spokojnaNita lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Olcia ja startowałam z 209 i przez 3 ostatnie miesiące utrzymywało się na poziomie 170-180. Zobaczymy co jutro mi gin powie. Jeszcze się nie załamuję
w ciągu miesiąca mam nadzieje, ze poniżej 100 nie zejdzie. Ważne, że kontrola jest. A mocz bym powtórzyła jeszcze raz.
Olcia..89 lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
dla młodej zamówiłam otulacz w tym stylu,tylko ze cieplejszy
https://www.aliexpress.com/item/Super-soft-flannel-parisarc-newborn-swaddle-blanket-baby-double-layer-Blanket-Swaddling-Warm-Winter-Autumn-Polar/1881833693.html?spm=2114.01020108.0.0.lKzaFYWszyscy w domu -
Dziękuję kochane:* chyba wszystkie marzymy o tym żeby już mieć maleństwa szczęśliwie przy sobie:)w piątek powtórzę i mocz i morfologie i będę dzwoniła i pytała co dalej... Narazie leczę się żurawina i pije sok z pomarańczem,szpinakiem i jarmużem...Może coś pomoże na płytki.
Jusci no to podobnie idziemy:/ tylko ze u mnie dochodzi ten clexane. Ciekawe co Ci ginekokog powie:*
Dobrawa znalazłam takie motywy:) może coś Ci się spodoba:) chyba że już masz upatrzony to też się pochwal:):*
My kolderka tez nie będziemy przykrywac na poczatku:) będzie ubrana ale malutkiego będziemy kłaść w rożku na niąDobrawa lubi tę wiadomość
-
Dotty84 wrote:Odejście czopu jeszcze o niczym nie świadczy
zresztą to mógł byc tylko fragment, tego nie wiadomo..
tak mi sie skojazyło odejscie czopa z porodem,mi odszedł moze dzien wczesniej ,a drugim razem nawet nie zauwazyłamWszyscy w domu -
Nita 3 mamy kciuki :* daj kochana znać co się dzieje :*!
Dobrawa proszę link
http://patyobella.pl/pl/p/Posciel-marynarska-w-kotwice/243
Kurcze tylko ta pierwsza poscielka mi się zaladowala - typowo dziewczęcaa ta druga nie chce wejść. No i faktycznie niezła promocja
! Może ta fioletowa wykupili skoro u mnie nie działa?
spróbuję jeszcze później zobaczyć
:*
Miłego dnia dziewczynki!! Oby był bez żadnych przygód!Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Dobrawa zaladowalo się
ladniutka
tylko tam jest chyba ten paseczek biały z koronki i dlatego wydaje mi się, ze to bardziej dziewczęca:) chyba, że się mylę, że to nie jest koronka? ☺
Dobrawa lubi tę wiadomość