Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dagn, pierwszy raz się zdarzyło, że zgubili moje wyniki
na przykład z tej opieki, jaką otrzymałam w nocy w szpitalu byłam zadowolona, także nie zawsze jest źle. Powiedziałam im, że nie zamierzam ponownie jechać autobusem pół godziny w jedną stronę, płacić za bilet i kolejny raz oddawać krwi. To mnie umówili na pobranie w takim lokalnym centrum zabawy dla dzieci. Tam przychodzi położona raz na tydzień i dzisiaj mi kazali przyjść, a to jest 15 minut wolnym spacerkiem, tylko że pod górkę cały czas
Przynajmniej się przeszłam trochę, ale deszcz mnie złapał po drodze.Dagn_ lubi tę wiadomość
-
hej hej a ja za to przeczekałam jeszcze 10 dni zanim się urodziłam
mam nadzieję, że Lena mi tego nie zrobi:P
Dzisiaj dość często mi się brzuch napinał i bolał , pewnie to te skurcze przepowiadające chociaż co ja tam wiem
Spakowałam się w końcuZostało spakować ciuchy dla mnie na wyjście jakieś picie i jedzonko i wsio
Spakowałam się na dwie torby i tak mi wygodniej, dla mnie i dla Leny. Wybraliśmy też płytki podłogowe więc jest coś do przodu
Może jestem nienormalna ale już nie mogę się doczekać aż poznam moją córcięWerix lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Był obchód i jedyne co mi zaproponowali to czopki tak więc wychodzi na to że Pani neurolog potraktowała mnie jako normalnego pacjenta nie ciężarną i lekarz prowadzący nie wyraził zgody na maść i zastrzyki.
Jutro na 90% wychodzę i całe szczęście bo tak naprawdę nic leżenie tu nie wnosi. Leków odmawiam, jedyne co mam tu robione to ktg, a leżeć to wolę jednak w domu
-
Izeth kup sobie suszona żurawine i pij dużo wody
to powinno pomóc na bakterie w moczu:)
W środę miałam płytki 145 a dzisiaj 151- koleżanka mi powiedziała, żebym piła na płytki sok z pomarańczem,jarmużem i szpinakiem. Dla mnie pyszny:) 2 razy dziennie pije tez od środy:) Może dzięki temu podskoczyly- możesz spróbowaća na hemoglobine lekarz mi przepisał żelazo... Kiedy idziesz to skonsultować
?
Baranosia super,że jutro wychodzisz:)! Szkoda, że nic nie pomogli z tym bólem:/
Werix odpoczywajcie z maleństwema jak będziesz miała zdjęcia to wrzucisz:):* zdrówko najważniejsze
Szczęśliwa i inne mamusie wczesniaki byliście super dzielnymi i silnymi dzieciaczkami:)
Przyszly moje wyniki z dzisiaj i mocz czysty,żadnej krwi,żadnych bakterii:) Jupi! Tez jadlam żurawine cały czas przez te 3 dni.
A ten malinowiec to od 35tyg? Czy 37? Bo też dostałam od koleżanki ale ona mówiła ,że od 37??jusci, Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość
-
Baranosia te na dole to skurcze? Juz są
? Bo ja się nie znam:)
-
Olcia..89 wrote:Baranosia te na dole to skurcze? Juz są
? Bo ja się nie znam:)
ale to póki co jego ruchy. Na wprost leży dziewczyna w 41tc śmieje się żebyśmy się zamieniły zapisami ktg bo u niej max to 23
Olcia..89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny robilam bete, 31.10 wynik 280,03 natomiast po 48h 02.11 beta wyniosla 610,07. Czy to dobrze? Czy moze powinna wiecej wzrosnac?
Siedze i rycze bo tak bardzo sie boje.....Werix, Olcia..89, Szczęśliwa Mamusia, Izieth lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Baranosia a co te skurcze tak Ci skaczą? Ja w szpitalu miałam tylko 20, czasem 30 jak się poruszyłam i to wszystko.
Piszecie, że nie możecie się doczekać maluszka a ja sama nie wiem... Boję się. Nagle przeszły przeze mnie myśli, że sobie nie poradzę, że będę złą matką, że zaniedbam dziecko i nie dam rady psychicznie. Każdy oczekuje od matki być zawsze na tip top, uśmiechniętą, pełną wigoru. Jak ktoś zawali pod tym względem to natychmiast jest oceniany przez społeczeństwo.Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
AniaKami wrote:Dziewczyny robilam bete, 31.10 wynik 280,03 natomiast po 48h 02.11 beta wyniosla 610,07. Czy to dobrze? Czy moze powinna wiecej wzrosnac?
Siedze i rycze bo tak bardzo sie boje.....AniaKami lubi tę wiadomość