Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Baranosia, zdecydowanie miękki!
Taki właśnie mi dziś przyszedł i moja pierwsza myśl była o matko jakie to miękkie i chciałam od razu odesłać
Przyszedł mi też kocyk i poduszka minky ale to jest zupełnie nie to czego się spodziewałam i chyba odeślę. Macie jakieś fajne kocyki dla maluszka do polecenia?
-
Ja w ogóle nie korzystałam z rożka
zdecydowanie wolałam zwykły kocyk.
Aaaa, kiedyś była rozmowa o Minky - ja na przykład mam kilka różnych kocyków Minky i jestem bardzo zadowolona
Tak samo ze śpiworka do spacerówki, który też jest Minky.
Także to jak zwykle kwestia indywidualnych preferencji -
Ja mam minky "niefirmowe" i szyte przez La Millou i jedno i drugie to badziew dla mnie
Po kilku praniach nie jest już ani miłe ani przyjemne, a już na pewno nie tak ładne.
Osobiście polecam kocyki tkane. Są ciepłe i w ogóle się nie niszczą. Piorę je w delikatnym płynie z odrobiną zmiękczacza i są nadal jak nowe. Tego typu: https://bobomio.pl/kocyk-cottonclassic-mieta-75-cm-x-90-cm lub tkane bambusowe.
Cudowny jest jeszcze kaszmirowy Effii, ale drogość. Akurat na niego ostatnio -25% miałam i kupiłam, ale w pełnej cenie to bym raczej odpuściła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 16:21
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dotty84 wrote:Ja kupowałam od Makaszki - dwa kocyki. Śpiworek i trzeci gruby kocyk od LaMillou.
-
Polkosia to chyba komplement roku!
Normalnie aż się zaczerwieniłam. Dziękuję, bo naprawdę myślałam, że moje ciało wygląda bardzo źle i opuchnięte.
Wiecie, że ja jeszcze nie otrzymałam telefonu ze szpitala w sprawie tego "urgent" usg? Wiem, że jest wszystko ok, bo byłam wtedy w nocy w szpitalu, ale gdybym nie była, to nadal bym się martwiła myśląc, że mi się dziecko przestało rozwijać. Co za dziki kraj. Położna prosi o urgent usg, a tu prawie tydzień czasu i nadal nic. -
A nie jest tak, że nadżerki nie leczy się zabiegowo jeśli planuje się ciążę? Ponoć pozostawia to blizny i utrudnia rozwieranie szyjki w trakcie porodu. Tak czytałam. Muszę pogadać z moim lekarzem, bo planuję conajmniej jeszcze jedną ciążę. Już sama nie wiem co lepsze.
Ja mam w kroplach sól, nie pamiętam jakiej firmy ale w gemini zamawiałam. -
Chyba faktycznie krople będą lepsze, bo te sprawy są zbyt agresywne.
Polkosia, dziś jestem z Tobą pod względem picia Coli. Nie wiem co się dzieje, po prostu zaraz wychleję całą butlę Coca Coli, a kupiłam wielką, 2 litrową i już połowa poszła. Boję się, że taką ilością kofeiny i cukru zaszkodzę dzieckuale dziś oszalałam i muszę pić!
-
Ja jeden kocyk minky kupiłam od Maylily, drugi od Belle petite, taki:
https://www.belle-petite.pl/kocyk-light-bawelna-minky-rozm-75x100cm-bear-pi,3,1082,1434
Zakupy z Belle Petite przyszły i ten z misiami jest po prostu piękny! Zamówiłam tam od razu prezenty na swieta i powyzej 250 zł wyszedł rabat 25%, wiec zajebista zniżka. -
Ja kocyków minky nie mam ale zamówiłam mufkę do wózka w http://www.minkyandcotton.pl/
i jakościowo jest super
Duża, puchata, widać że porządna robota
widziałam mufki z innych firm to jakieś takie liche mi się wydawały
Wydaje mi się że kocyki i inne produkty też mogą mieć dobrej jakości