Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam, że zaczęło was czyścić już na kilka tygodni przed porodem. W takim razie nie wiem skąd u mnie te okropne nudności i wymioty. Może i mnie jakiś wirus złapał... Tylko skąd? Nie wychodziłam z domu parę dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 15:53
-
Może ktoś na forum roznosi, bo mi jest niedobrze od wczorajszego wieczora
Na szczęście nie wymiotuję, ale zastanawiam się z czego to...
Baranosia, receptę mogli Ci dać od razu, jak wychodziłaś, przecież wiedzieli już że coś jest nie tak
Werix, czyli wszystko dobrze u Ciebie, to teraz się oszczędzaj
Z tego, co napisałyście nie musi być żadnego oczyszczania, właściwie to poród może zacząć się bez ostrzeżenia, bez wód, czopu, ale skurcze to chyba zawsze są, te regularne?Werix, Iva79 lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Apropos skurczy... W Polsce chyba do szpitala się jedzie jak skurcze, nawet te nieregularne się zaczną?
U mnie dopiero jak już są regularne co kilka minut, ale jeśli po przyjeździe do szpitala rozwarcie jest na 4 cm bądź mniej to odsyłają do domu. Szczerze mówiąc to boję się tego, z takim rozwarciem wracać do domu. Słyszałam opowieści koleżanek, że miały te 3-4 cm rozwarcia, wysłano je do domu, posiedziały może z godzinkę i zaczęła się ostra jazda z bólami i z powrotem na szpital a tam już 6 cm.
Ja się chyba uprę i nie dam się wysłać do domu. Nie będę jeździć w tę i z powrotem jak głupia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 16:07
-
Dziewczyny, w sklepie Marko-baby.pl jest promocja, że jak się kupi jedną lampkę, to drugą można dostać za 1 zł. To są tylko wybrane modele, ale można kupić taką za 69 zł i dobrać za 1 zł taką 2x droższą i za 85 zł z wysyłką mamy dwie lampki o wartości 200 zł
Może któraś skorzysta.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
http://www.marko-baby.pl/cloud-b-174-twinkles-to-go-octo-8482-blue-ocean-lampka-osmiornica,11072,p.html - to jest ta najtańsza, a niżej do wyboru za 1 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 16:12
Izieth lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nita, w Polsce się jedzie jak skurcze już są regularne, nie wiem czy z nieregularnymi przyjmują. Na SR mówili, żeby jechać jak skurcze są co ok. 5-7 minut, bo wcześniej nie ma sensu. Lepiej poczekać w domu, wziąć prysznic, coś zjeść i na spokojnie się zebrać.
polkosia, Dagn_, RedLady, Isia86, Dotty84 lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
nick nieaktualny
-
My mamy Mamaroo i to był jeden z naszych najlepszych zakupów
Droga impreza, ale jak odłożyłam, żeby iść zrobić obiad czy się ogarnąć, to zasypiała w 30 sekund.
Kushina lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A ja chyba złapałam lekkiego dola. w ciągu ostatniego tygodnia prawie wszystko na raz zakupiłam łącznie z mebelkami. Wielkie pudła walają się po mieszkaniu, pierze się góra ubranek, właśnie przyszło pudło z łóżeczkiem i mnie to wszystko nagle trochę przeraziło
gdzies z tylu głowy pojawila się myśl "co ja z tym wszystkim zrobię, jeśli coś pójdzie nie tak?". Wiecie o co chodzi...
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Krakuska wrote:A ja chyba złapałam lekkiego dola. w ciągu ostatniego tygodnia prawie wszystko na raz zakupiłam łącznie z mebelkami. Wielkie pudła walają się po mieszkaniu, pierze się góra ubranek, właśnie przyszło pudło z łóżeczkiem i mnie to wszystko nagle trochę przeraziło
gdzies z tylu głowy pojawila się myśl "co ja z tym wszystkim zrobię, jeśli coś pójdzie nie tak?". Wiecie o co chodzi...