Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dagn_ wrote:Nakryj się i śpij
Gdzieś mi się o oczy obiło, że dobrze brać ze sobą do łóżka kocyk/maskotkę dziecka, żeby przeszła zapachem mamy
Teraz piję gorące kakao i dochodzę do siebie
Cudek nie brzmi to dobrzejakie dalsze kroki?
Koska a ta szwagierka to niepoważna żeby ciężarną odwiedzać z chorym dzieckiem?
Nita dbaj o siebie dużo buraków i oby anemia szybko sobie poszła!
Werix może jakoś "odizoluj" narzeczonego na jakiś czas? Nie daj Bóg żebyś teraz złapała jakiegoś wirusaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 16:29
-
nick nieaktualnyWidzę, że pierwsze przytulanki zaplanowane
U nas będzie pluszako-pozytywka, coś, na co pożałowałam kasy przy pierwszym i do dziś on nie ma jakiejś takiej swojej od zawsze maskotki (najchętniej śpi ze starą Nokią, a jak był mniejszy, to z ładowarką). A że Sewerynek-Pingwinek, to takie coś czeka - https://naforum.zapodaj.net/thumbs/511855a2ae33.jpg
Tylko nie mam jak z tym spać, bo się martwię, że Eryk zabierzeJuż śliniaczek podebrał wczoraj i z nim chodzi.
Krakuska, Olcia..89, Basia79, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Dadzą mi jakieś silniejsze żelazo, mam nadzieję, że to pomoże. Oby do porodu. Dobrze, że ta anemia nie przypałętała się wcześniej w ciąży, tylko teraz, pod koniec, bo bym się martwiła.
Cudek, a skąd Ci się taki zastój zrobił? Miałaś to w poprzedniej ciąży? I banalne pytanie: czy Ty dużo wody pijesz każdego dnia? Nie soku, a wody. Przynajmniej 2 litry dziennie? To naprawdę bardzo, bardzo ważne. Sama się przekonałam jak piłam trochę mniej wody przez kilka dni i już mnie nerka bolała przy porannym wstawaniu. -
Wracam od ginekologa. Zastój w obu nerkach,macica uciska. Odpływ moczu niepełny. Piasek, bo szaruje po cewce. Chodzę po suficie
Nasila się. Z Borim ok. Głowa bardzo nisko. Waga prawie 3100. Rozwiązanie w tym tygodniu. Czekam na telefon którego- gin musi sprawdzić kalendarz zabiegów. Mówi, że ciąża donoszona. Ze 38 tydz. Ze waga ponad 3kg. Ze bardziej się nie rozwinie A tylko urośnie, a wtedy nacisk się zwiększy i będzie gorzej. Pije. Oczywiście. 2 litry conajmniej. Także czekam na info kiedy nasze drugie cudo pojawi się na świecie. Zaraz dam wam znać.Dotty84, Martusiazabka, Olcia..89, Krakuska, Isia86, Kushina, Izieth, Iva79, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA!
Jutro o 20 mam się stawić w szpitalu.
Bardzo proszę o modlitwę i trzymanie kciuków za naszego malucha!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 13:05
Dagn_, Olcia..89, Krakuska, Isia86, Dotty84, Basia79, Nita, Kushina, Werix, Martusiazabka, Izieth, AniaKami, RedLady, Polarisa90, baranosia, guerretenshi, Agulkowa, Iva79, MoBo, Okciakowa, Dobrawa, Fuksja90, Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Kokardka44, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Cudek super, że udało Ci się iść do lekarza,jest diagnoza i dalsze działania podjęte! Teraz musi być tylko lepiej:)!
A wpis z listą mega!
AniaKami pisz kochana do nas częściej:) jesteśmy ciekawe co u Cb i u kruszynki. Ciesze się bardzo ze jest serduszkojesteś bardzo silna mamusia:*!!
Ja tak jak Baranosia wstaje raz siku o tej samej porze -3.40. Później nie śpię do 5po czym zasypiam i o 9 wstaje
Kurcze ja nie kupiłam żadnego misiamam tylko własnoręcznie wykonana sówke do której przyszylam pieluszke:) ale jest malutka
Krakuska, Isia86, Basia79, Werix, cudek2, Izieth, Iva79, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
ja się dałam namówić na szumisia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7caeec392cc.jpg
w razie gdyby jednak szum się Hani nie podobał to zawsze można wyjąć mechanizm i zostanie po prostu przytulak, może trochę drogi, ale cóż...Olcia..89, Iva79, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Cudek, powodzenia! Masakra, jak szybko! Nie mogę w to uwierzyć, że powoli zaczynamy się rozpakowywać. Która ustawia się następna w kolejce ?
mi się nie spieszy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 19:30
Martusiazabka, cudek2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny