Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz że położyłam się przed tv i padłam na 30minDagn_ wrote:Nakryj się i śpij

Gdzieś mi się o oczy obiło, że dobrze brać ze sobą do łóżka kocyk/maskotkę dziecka, żeby przeszła zapachem mamy

Teraz piję gorące kakao i dochodzę do siebie
Cudek nie brzmi to dobrze
jakie dalsze kroki?
Koska a ta szwagierka to niepoważna żeby ciężarną odwiedzać z chorym dzieckiem?
Nita dbaj o siebie dużo buraków i oby anemia szybko sobie poszła!
Werix może jakoś "odizoluj" narzeczonego na jakiś czas? Nie daj Bóg żebyś teraz złapała jakiegoś wirusaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 16:29

-
nick nieaktualnyWidzę, że pierwsze przytulanki zaplanowane

U nas będzie pluszako-pozytywka, coś, na co pożałowałam kasy przy pierwszym i do dziś on nie ma jakiejś takiej swojej od zawsze maskotki (najchętniej śpi ze starą Nokią, a jak był mniejszy, to z ładowarką
). A że Sewerynek-Pingwinek, to takie coś czeka - https://naforum.zapodaj.net/thumbs/511855a2ae33.jpg
Tylko nie mam jak z tym spać, bo się martwię, że Eryk zabierze
Już śliniaczek podebrał wczoraj i z nim chodzi.
Krakuska, Olcia..89, Basia79, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dadzą mi jakieś silniejsze żelazo, mam nadzieję, że to pomoże. Oby do porodu. Dobrze, że ta anemia nie przypałętała się wcześniej w ciąży, tylko teraz, pod koniec, bo bym się martwiła.
Cudek, a skąd Ci się taki zastój zrobił? Miałaś to w poprzedniej ciąży? I banalne pytanie: czy Ty dużo wody pijesz każdego dnia? Nie soku, a wody. Przynajmniej 2 litry dziennie? To naprawdę bardzo, bardzo ważne. Sama się przekonałam jak piłam trochę mniej wody przez kilka dni i już mnie nerka bolała przy porannym wstawaniu. -
Wracam od ginekologa. Zastój w obu nerkach,macica uciska. Odpływ moczu niepełny. Piasek, bo szaruje po cewce. Chodzę po suficie

Nasila się. Z Borim ok. Głowa bardzo nisko. Waga prawie 3100. Rozwiązanie w tym tygodniu. Czekam na telefon którego- gin musi sprawdzić kalendarz zabiegów. Mówi, że ciąża donoszona. Ze 38 tydz. Ze waga ponad 3kg. Ze bardziej się nie rozwinie A tylko urośnie, a wtedy nacisk się zwiększy i będzie gorzej. Pije. Oczywiście. 2 litry conajmniej. Także czekam na info kiedy nasze drugie cudo pojawi się na świecie. Zaraz dam wam znać.
Dotty84, Martusiazabka, Olcia..89, Krakuska, Isia86, nick nieaktualny, Izieth, Iva79, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA!

Jutro o 20 mam się stawić w szpitalu.
Bardzo proszę o modlitwę i trzymanie kciuków za naszego malucha!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 13:05
nick nieaktualny, Olcia..89, Krakuska, Isia86, Dotty84, Basia79, Nita, nick nieaktualny, Werix, Martusiazabka, Izieth, AniaKami, RedLady, Polarisa90, baranosia, guerretenshi, Agulkowa, Iva79, MoBo, Okciakowa, Dobrawa, Fuksja90, nick nieaktualny, polkosia, Kokardka44, Angela B-D lubią tę wiadomość
-
Cudek super, że udało Ci się iść do lekarza,jest diagnoza i dalsze działania podjęte! Teraz musi być tylko lepiej:)!
A wpis z listą mega
!
AniaKami pisz kochana do nas częściej:) jesteśmy ciekawe co u Cb i u kruszynki. Ciesze się bardzo ze jest serduszko
jesteś bardzo silna mamusia:*!!
Ja tak jak Baranosia wstaje raz siku o tej samej porze -3.40. Później nie śpię do 5
po czym zasypiam i o 9 wstaje 
Kurcze ja nie kupiłam żadnego misia
mam tylko własnoręcznie wykonana sówke do której przyszylam pieluszke:) ale jest malutka 

Krakuska, Isia86, Basia79, Werix, cudek2, Izieth, Iva79, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja się dałam namówić na szumisia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7caeec392cc.jpg
w razie gdyby jednak szum się Hani nie podobał to zawsze można wyjąć mechanizm i zostanie po prostu przytulak, może trochę drogi, ale cóż...
Olcia..89, Iva79, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Cudek, powodzenia! Masakra, jak szybko! Nie mogę w to uwierzyć, że powoli zaczynamy się rozpakowywać. Która ustawia się następna w kolejce ?
mi się nie spieszy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 19:30
Martusiazabka, cudek2 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny