Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno witajcie kochane
amela na szczęście jesteśmy już w domku, w środę wyszliśmy
joasiu super ! my też mamy etap raczkowania, niunia potrafi przejść przez wszystkie 4 pokojea ja przynajmniej mam ulgę, nie muszę jej nosić, ona sama się sobą zajmie, dobrze że kontakty, kable nie są w zasięgu jej ręki, przynajmniej o to martwić się nie muszę
dziś cały dzień coś robiłam a ona sobie spokojnie chodziła i coś tam gadała, baaa nawet wieczorkiem zasnęła mi na podłodze, ja wyszłam tylko do łazienki a jak już wróciłam to spała
mungo gratuluję ząbkówszybko poszło
u nas wszystko oknic tylko się cieszyć, maluszek zdrowo rośnie, właśnie we wtorek byłam na wizycie, fasolek ma już 8 tygodni i 19 mm długości
siostrzyczka jest już taka zdolna, ma tyle umiejętności że matka nie może wyjść z podziwu i dumy, od kilku dni stosujemy słowa "mama" "baba" "tata" "dada", raczkujemy, jemy już 210 ml mleczka, za 2 tygodnie kończymy 10 miesięcy, także czeka nas kontrola u pediatry, oraz pomału szykujemy się do roczku, trzeba zarezerwować sale, wykupić dekoracje
no i już za 10 dni mamy swoją pierwszą rocznicę ślubu
tak szybko minęło, a w zamian kolacji i cudownych prezentów mąż zabiera mnie na weekend do Paryża
weekend tylko we dwoje, dawno czegoś takiego nie było, trzeba więc to nadrobić
aaaa no i jak ktoś kupuję w Zarze to jest właśnie wyprzedaż
Miłego wieczorku
-
Hej laski,
Amelka napisz mi prosze jak u Was przebiegala ta trzydniowka???/
mala od wczoraj ma goraczke 38.5-39 co zbije to znow jest. bylismy u lekarza, na pluckach nic nie ma, jedynie troche gardelko zaczerwienione. lekarz mowi ze labo trzydniowka albo niestety moze cos sie rozwinac. bardzo sie meczy, pomozcie !!a na dodatek na dole dziasla biale i gorace wiec juz sama niewiem((
-
nick nieaktualny
-
Joasiu trzy dni bardzo wysoka gorączka i ostatniego dnia wysypka, malutkie, drobniutkie, czerwone krosteczki.
A nie kazala Wam pediatra zbadac moczu ??? Ja bym zbadala na wszelki wypadek ! Jak dzis sie czuje ?
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amelka tak kazal pediatra zrobic badanie moczu, dzis robilismy i wynik jest ok. a mala od 17 odzyskala wigor i jest urwiskiem znow! wysypki poki co nie ma i goraczka spadla. mam nadziejje, ze to juz koniec meczarni.
EWela niezla furaa jka u Was?
Myszka super ,z e juz wszystko ok. najgorsze jak nam dzieci choruja:(Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Amelko tak krostki sie nasiliły! Sa na pleckach, brzuszku. Martwię sie bardzo bo mala jest apatyczna nie taka jak zawsze i malo je. Właściwie mleczka najwięcej pije. Możliwe, ze zbiegło sie to z zabkami bo nie chce nawet dac sobie posmarowac zelem.
-
Kochana na pewno. Nie martw się ! To trzydniowke macie juz z głowy i tyle w tym dobrego..
Tym ze nie je się nie przejmuje, to minie. Nela tez ma id czasu do czasu takie dni. Ja juz nawet Beli nie moge zajrzec do paszczy za nic nie da a wydaje mi sie ze wyszla jej jedna czworka. Jutro idziemy na kontrole do pediatry ro moze jej sie uda zajrzecJoaśka lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyKurcze to nieciekawie
Ale ty już masz to za sobą, my nie koniecznie
Kochane jak tam wasze brzuszki po porodzie?
Trochę poćwiczyłam i bach zaszłam w ciąże
Ehh zawsze coś, znów będę musiała się odchudzać ale to dopiero za rok
Na razie przechodzę na dietę, choć zauważyłam że coś często ciągnie mnie do sushia że to niestosowne dla płodu to się muszę zadowolić smażonymi krewetkami
Dobrze że mam ochotę na same warzywa i ostre, bynajmniej się nie przemienię w kulkę
-
nick nieaktualnyEwelinko widzę że kupiliście małej rowerek
też chce zamówić, tylko mi się spodobał rowerek smart trike
Zadowolona jesteś, mała ci nie spada?
I ile twój kosztował, ten akurat kosztuję 400 zł, chce się upewnić bo nie wiem czy to się w ogóle opłaca, a z tymi misiami mi się w ogóle nie podobają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 17:58