X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Nasze fasolki
Odpowiedz

Nasze fasolki

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mungo to sa zwykle platki takie okragle z dziurka . Ale pewnie ze mozesz robic mixy . Bardziej bedsoe smakowaly . Chce jej kupic konflaks zwykle platki i dawac . Zastanawiam sie czy od roku nie dac Nicole na krowie mleko zamiast mm . Ale to jeszcze niewiem do konca .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mungo to sa zwykle platki takie okragle z dziurka . Ale pewnie ze mozesz robic mixy . Bardziej bedsoe smakowaly . Chce jej kupic konflaks zwykle platki i dawac . Zastanawiam sie czy od roku nie dac Nicole na krowie mleko zamiast mm . Ale to jeszcze niewiem do konca .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was kochane :)

za oknem parno choć pochmurno :)
    zbiera się na deszcz i burze, a my jeszcze same w domu bo tatuś wraca o 15 :)
    Majusia bardzo grzeczna, non stop siedzimy na działce u mojej mamy, praktycznie wyjeżdżamy po śniadanku a wracamy na samą kąpiel i spaciu, nocki mamy takie sobie, zasypiamy koło 19:30 a na nogach jesteśmy już od 6:30 ;P ząbki na razie nie dokuczają, samopoczucie ok, marudzenia nie ma - żyć nie umierać :)

no i dzisiaj .... wyczekany z pośród wszystkich dni ... wizyta u gin :)
    widzieliśmy tym razem naszego 12 tygodniowego groszka :)
    jejku jakie ono było słodkie, pomiary według lekarza są prawidłowe, serduszko mocno biło, maluszek słodko się wiercił, skakał, nawet pomachał nam rączką... no i właśnie lekarz w 50% potwierdził płeć maluszka, akurat mieliśmy też USG 3D a że maleństwo rozłożyło nóżki to postanowił z ciekawości zajrzeć, niby powiedział że jest to jeszcze za wcześnie, ale skoro zajrzał to postanowił nam o tym powiedzieć.... A więc jak na razie spodziewamy się SYNKA <3 Ma już 75mm długości i waży zaledwie 15g <3

a4e06a9443e5f1famed.jpg

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ememensowelove gratuluje synka :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6d636207923.jpg

Ja kupilam Nicoli juz ubranko na roczek :) jak bedzie zimno to body na dlugi rekaw :-D
    I uwaga znow promocja :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2015, 23:46

Joaśka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolaska co u Was?

Joaśka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lece dzis do fryzjera obciac wlosy na krotko :)

Tak
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1cdfdaccfa6d.jpg

Joaśka lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten rok jest wybitnie męski. W zeszłym roku rodziły się same praktycznie dziewczynki- nie tylko tu u nas, ale wśród moich znajomych z realu też, a w tym roku i tu chłopak i na żywo też 3 chłopców rośnie w brzuszkach, hehe czyli że za rok znow dziewczynki ?! ;)
    Moje dziecię porzuciło pierś. A mm chlepce jak największy przysmak- cwiarteczka to jest mało ;P
    Najgorsze że znów ją katar dopadł :( dziś siedzimy w domu :(

1usadf9hyf2qs1an.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A fryzurka Ewelcia super :) też kilka lat temu miałam podobne cięcie :)
    Daj znac jak tam w pracy :)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej . A w pracy ciezko . Ale daje rade .
    Dzis mnie cos glowa boli chuba od tej pogody bo pochmurno raz pada raz nie . Lata to tu wogole nie bylo i chyba nie bedzie juz .
    Ja juz padnieta a to jeszcze 2 h .
    Lece dalej . Milego popolunia .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też pogoda beznadziejna. W sobotę mega upał, że oddychać nie było czym, a w niedzielę 18 stopni, dziś wieje, pochmurno. A Goska i ja z katarem :( to pewnie przez te skoki temperaturowe, albo przez zakupy, bo w galerii tak Klima ostro chodziła, że aż nieprzyjemne było lazic, no ale zakupy się udaly- każdy coś sobie zakupil-tatus, mamusia i standardowo Gosia- nie umiem przejść obok Zara kids żeby czegoś nie kupic- mój mąż twierdzi, że to nałóg, a ją uważam, że ma w 100% rację ;D Gosia dostała dwie pary bucikow, futerkowy bezrekawnik i bluzeczke, a w h&m di tego dotrwałam takie skarpetokapcie- super są.
    A w ogóle to moja cwaniara trzymana za ręce wchodzi po schodach jak stara, normalnie w szoku byłam :)
    A jak się czuje nasza ciężarówka?! ;) nie jest Ci ciężko w ciąży i z mała dzidzia? Podziwiam, ją bym chyba nie dała rady ;P za bardzo wszystko muszę robić sama ;)

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nicola tez wchodz po schodach i scodzi za rece

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Joaśka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja, dzieki za pamiec Ewelka :)

u nas wolanie baba non stop a mama jak placze tylko, dziwne :) EWelka jaka Ty chuda! super wygladasz!! fryzura tez niezla :) i gratuluje pracy i podziwiam, ze na pelen etat. ja wroce tez do pracy ale nie na caly etat na razie.

Ememensowelove gratuluje synka!! :) tez bym chciala sie pochwlic taka wiadomoscia :)

wogole mala zrobila sie taka kontaktowa, wszystko rozumie, pokazuje paluszkiem jak ptazszki lataja i ogolnie wszystko :)
    Milego wieczoru dziewczynki :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

km5se6ydgrf6xb3k.png

w4sqgov34otpg459.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te zdjecie z 3 lat wstawie wam nowe .
    Kupilam od znajomej wozek bo ta parasolka siw juz klekocze i niewiem czemu bo ma 4 msc . A kupilam taki duzy solidny a tamten wsadze do auta i bedzie tylko na szybko wyciagany do sklepu . Jestem zadowolona z tego co kupilam :D

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5aa82e7affb3.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/17a902467dae.jpg

Ten bedzie tylko na spacer czy jak bede miala wolne i bede musiala isc zalatwic sprawe . A bedzie wialo i padalo buda zakrywa az do nog

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cb10a8a81f0.jpg

A tu nowa ja :) nieco grubsza

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzisko jest bardzo duze wieksze niz w tej mojej spaceeowce tak lekko sie prowadzi plus jak podjezdza sie to jest amortyzowany na sprezynach

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia widzę bebetto, to jest nico czy luca ?

te typowe parasolki mają to do siebie że bardzo szybko się psują ;/
    mój na szczęście jest w stanie b.dobrym... nie narzekam, łatwo się prowadzi, jest lekki itp ;p

a co do ciąży to czuję się bardzo dobrze, nie jest mi ciężko, praca i opieka nad małą sprawia mi przyjemność ;p no co tu kryć ... czuję się wyśmienicie !

a Majeczka w niedziele zjadła dwa dania, normalny rosołek to co my jemy i ziemniaczki z sosikiem i mięskiem ;p później zjadła ciasteczko, na kolacje kaszkę z biszkoptem no i na sen mleczko ;p nic jej nie było... a sos był ze śmietany, więc myślę że od następnego tygodnia spróbuję z normalnym mlekiem :)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emememsowelove luca . Wzielam go bo tu napeawde wieje strasznie a ta parosolka zostanie tylko w aucie na szybkie zakupy . A ten tylko na spaceeki . I zaluje ze sprzedalam swoj . Ale z drugiej strony tamten byl 3w 1 a tu tylko spacerowka . Wiec stelaz zloze a spacerowke wsadze do zakamarka i bedzie super

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/213c5f7f810a.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bea7ccddaff.jpg

Sorry ze tak zasmiecam . JA DZSI JUZ PO PRACY

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 14:37

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • mungo Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela, ale macie czaderski drapak dla kota :D
    A wozeczek lux. My nasz 3w1 exmitowalismy na działkę a mamy spacerowke Espiro Baby Magic- na spaceru po mieście i rajd po sklepach jest miodzio :)
    IDE spać, bo katar żyć nie daje, a jeszcze Goska mnie storturowala, bo przecież 10 sekund w jednym miejscu nie usiedzi i biegać za nią trzeba, bo jeszcze turbo dopalaniem włącza jak widzi że się za nią idzie i dla psa z Mordki jedzenie wyjmuje.. Normalnie psotnica mi rośnie ;P

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
‹‹ 92 93 94 95 96 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ