Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Mungo to sa zwykle platki takie okragle z dziurka . Ale pewnie ze mozesz robic mixy . Bardziej bedsoe smakowaly . Chce jej kupic konflaks zwykle platki i dawac . Zastanawiam sie czy od roku nie dac Nicole na krowie mleko zamiast mm . Ale to jeszcze niewiem do konca .
-
Mungo to sa zwykle platki takie okragle z dziurka . Ale pewnie ze mozesz robic mixy . Bardziej bedsoe smakowaly . Chce jej kupic konflaks zwykle platki i dawac . Zastanawiam sie czy od roku nie dac Nicole na krowie mleko zamiast mm . Ale to jeszcze niewiem do konca .
-
nick nieaktualnywitam was kochane
za oknem parno choć pochmurno
zbiera się na deszcz i burze, a my jeszcze same w domu bo tatuś wraca o 15
Majusia bardzo grzeczna, non stop siedzimy na działce u mojej mamy, praktycznie wyjeżdżamy po śniadanku a wracamy na samą kąpiel i spaciu, nocki mamy takie sobie, zasypiamy koło 19:30 a na nogach jesteśmy już od 6:30 ;P ząbki na razie nie dokuczają, samopoczucie ok, marudzenia nie ma - żyć nie umierać
no i dzisiaj .... wyczekany z pośród wszystkich dni ... wizyta u gin
widzieliśmy tym razem naszego 12 tygodniowego groszka
jejku jakie ono było słodkie, pomiary według lekarza są prawidłowe, serduszko mocno biło, maluszek słodko się wiercił, skakał, nawet pomachał nam rączką... no i właśnie lekarz w 50% potwierdził płeć maluszka, akurat mieliśmy też USG 3D a że maleństwo rozłożyło nóżki to postanowił z ciekawości zajrzeć, niby powiedział że jest to jeszcze za wcześnie, ale skoro zajrzał to postanowił nam o tym powiedzieć.... A więc jak na razie spodziewamy się SYNKAMa już 75mm długości i waży zaledwie 15g
-
Ten rok jest wybitnie męski. W zeszłym roku rodziły się same praktycznie dziewczynki- nie tylko tu u nas, ale wśród moich znajomych z realu też, a w tym roku i tu chłopak i na żywo też 3 chłopców rośnie w brzuszkach, hehe czyli że za rok znow dziewczynki ?!
Moje dziecię porzuciło pierś. A mm chlepce jak największy przysmak- cwiarteczka to jest mało ;P
Najgorsze że znów ją katar dopadłdziś siedzimy w domu
-
U nas też pogoda beznadziejna. W sobotę mega upał, że oddychać nie było czym, a w niedzielę 18 stopni, dziś wieje, pochmurno. A Goska i ja z katarem
to pewnie przez te skoki temperaturowe, albo przez zakupy, bo w galerii tak Klima ostro chodziła, że aż nieprzyjemne było lazic, no ale zakupy się udaly- każdy coś sobie zakupil-tatus, mamusia i standardowo Gosia- nie umiem przejść obok Zara kids żeby czegoś nie kupic- mój mąż twierdzi, że to nałóg, a ją uważam, że ma w 100% rację
Gosia dostała dwie pary bucikow, futerkowy bezrekawnik i bluzeczke, a w h&m di tego dotrwałam takie skarpetokapcie- super są.
A w ogóle to moja cwaniara trzymana za ręce wchodzi po schodach jak stara, normalnie w szoku byłam
A jak się czuje nasza ciężarówka?!nie jest Ci ciężko w ciąży i z mała dzidzia? Podziwiam, ją bym chyba nie dała rady ;P za bardzo wszystko muszę robić sama
-
heja, dzieki za pamiec Ewelka
u nas wolanie baba non stop a mama jak placze tylko, dziwneEWelka jaka Ty chuda! super wygladasz!! fryzura tez niezla
i gratuluje pracy i podziwiam, ze na pelen etat. ja wroce tez do pracy ale nie na caly etat na razie.
Ememensowelove gratuluje synka!!tez bym chciala sie pochwlic taka wiadomoscia
wogole mala zrobila sie taka kontaktowa, wszystko rozumie, pokazuje paluszkiem jak ptazszki lataja i ogolnie wszystko
Milego wieczoru dziewczynki
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Te zdjecie z 3 lat wstawie wam nowe .
Kupilam od znajomej wozek bo ta parasolka siw juz klekocze i niewiem czemu bo ma 4 msc . A kupilam taki duzy solidny a tamten wsadze do auta i bedzie tylko na szybko wyciagany do sklepu . Jestem zadowolona z tego co kupilam
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5aa82e7affb3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/17a902467dae.jpg
Ten bedzie tylko na spacer czy jak bede miala wolne i bede musiala isc zalatwic sprawe . A bedzie wialo i padalo buda zakrywa az do nog
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cb10a8a81f0.jpg
A tu nowa janieco grubsza
-
nick nieaktualnyEwelcia widzę bebetto, to jest nico czy luca ?
te typowe parasolki mają to do siebie że bardzo szybko się psują ;/
mój na szczęście jest w stanie b.dobrym... nie narzekam, łatwo się prowadzi, jest lekki itp ;p
a co do ciąży to czuję się bardzo dobrze, nie jest mi ciężko, praca i opieka nad małą sprawia mi przyjemność ;p no co tu kryć ... czuję się wyśmienicie !
a Majeczka w niedziele zjadła dwa dania, normalny rosołek to co my jemy i ziemniaczki z sosikiem i mięskiem ;p później zjadła ciasteczko, na kolacje kaszkę z biszkoptem no i na sen mleczko ;p nic jej nie było... a sos był ze śmietany, więc myślę że od następnego tygodnia spróbuję z normalnym mlekiem -
Emememsowelove luca . Wzielam go bo tu napeawde wieje strasznie a ta parosolka zostanie tylko w aucie na szybkie zakupy . A ten tylko na spaceeki . I zaluje ze sprzedalam swoj . Ale z drugiej strony tamten byl 3w 1 a tu tylko spacerowka . Wiec stelaz zloze a spacerowke wsadze do zakamarka i bedzie super
-
Ewela, ale macie czaderski drapak dla kota
A wozeczek lux. My nasz 3w1 exmitowalismy na działkę a mamy spacerowke Espiro Baby Magic- na spaceru po mieście i rajd po sklepach jest miodzio
IDE spać, bo katar żyć nie daje, a jeszcze Goska mnie storturowala, bo przecież 10 sekund w jednym miejscu nie usiedzi i biegać za nią trzeba, bo jeszcze turbo dopalaniem włącza jak widzi że się za nią idzie i dla psa z Mordki jedzenie wyjmuje.. Normalnie psotnica mi rośnie ;P
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość