Nasze fasolki
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo dziewczynki to Wszystkiego Naj Naj Naj Urodzinowego Wam Życzymy
U nas wyszła lewa górna 1 i 2. Wczoraj moje dziecko spało 12 godzin, ale za to w ciągu dnia tylko dwa razy po pół godziny, a dziś w nocy pobudki o 23, 2:45 i 4:30- dziedzial czort w łóżeczku z uśmiechem na japie i myślała chyba że to już rano. Dałam jej cyca i udawalam że śpię, to co moja zmijka zrobiła?!Ugryzla mnie za sutek. To ja teraz w ramach rewanżu idę ja obudzić :p bo na 8 trening :buziaczki :* miłego dzionkaEwelina.Irl, Joaśka lubią tę wiadomość
-
Dzieki Mungo .
Hehe usmialam sie . Kiepsko udawalas ze spisz to cie sprawdzila
Nicola jeszcze spi jest 9:30 u nas . Na 12 mamy do fryzjera z nicola . Kurde juz raz umowione bylysmy ale dzwonilam ze nie bedzie nasz bo mi szkoda . Ale mi chyba wytlumaczyli ze trzeba bo siano ma z tyłu straszne . Odrosna
Pozniej szybkie zapupy i do domu na obiadek . W czwartek juz ide na 8 -19moja mama z nia bedzie bo zostaje do piatku od poniedzialku niani .
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane :*
amela miałam to samo, całe dnie przeleżałam w łóżku, jedynie wstawałam by ugotować obiad i czasami kątem oka obserwowałam Maje która wędrowała po całym domu
Jeju, jak ja wam zazdroszczę tego późnego wstawania ! Moja wstaje przeważnie między 5:30 a 6:30no nic, czekam jak się coś zmieni, może za jakieś kilka miesięcy będzie mnie urzekać codziennym wstawaniem o 8:00
Kurcze, dziewczyny czy któraś z mam podawała maluszkowi mleczko NAN PRO? Dostaliśmy zielone światełko na zmianę mleczka z Enfamilu O-lac na właśnie NAN PRO 2? Boimy się troszkę że biegunka znów powróci, bo malutka ma podobno wtórną nietolerancje, która po kilku miesiącach, tygodniach mija... trzymajcie kciuki bo od poniedziałku zaczynamy
na razie chcemy przejść stopniowo, a później się zobaczy
-
nick nieaktualny
-
Jolaska ja mieszkam w Irlandii . Ale tam tez pelno sklepow tylko dla dzieci . No i czy w takom H&m czy next taniej napewno niz w polace
Jak pojwdzie do centrum to nawet w kazdym sklepie znajdzie cos pieknego . Dlatego ja tez tyle tu kupuje . Bo nie drogo a jak juz promocjie to jiz calkiem . Next ostatnio mial wyprzedaze ale nie pojechalam bo kolejki od 2 w nocy takie dlugie . A sklep otwierali o 5 rano .
W Mathercare sa tez piekne ciuszki ale z tego co ja kupuje rozmiarowki maja zawyzone i nicola od nich noai bodziaki 6-9 jeszcze .Joaśka lubi tę wiadomość